Amanıın olabilir mi hint kınası?
Bana bi farklı kokuo gibi gelio çünkü.
Daha önce siyah hint kınasıyla boyamak gibi bi hataya düştüm ben biliomusun :26:
Ben de şu acayip renk takıntısından kurtulsam da sarıya dönsem artık,bi türlü hevesimi alamıorum koyu renk saçtan
İşte o kadar beyaz olduğun için saçını renkten renge boyuyorsun. Ben esmerim ve malesef saçımın rengini değiştirmeyi çok istediğim halde uygun renk bulamıyorum. Çok isterdim biraz açık tenli olmayı
Canim öyle düsünme, tenin renginden cok alt tonu önemli. Pembe beyaz, sari beyaz, sari esmer gibi. Bak Beyonce melez oldugu halde saclarini acik renge boyatti, geyet de yakisiyor.
Bayıldımmm, maşallah. İşte böyle olucaksın ki renk deneyesin.
Hiç anlamam ki ben o renk olaylarından, çok istiyorum ama cesaretim yok işte.
Bayıldımmm, maşallah. İşte böyle olucaksın ki renk deneyesin.
Hiç anlamam ki ben o renk olaylarından, çok istiyorum ama cesaretim yok işte.
Lady sana tavsiyem diplerin cok ciktiysa mavi boyayi diplerine sürme, dipler mavi diger kisimlar mavi siyah olur. Hatta diplerin sari oldugu icin yesile calan bir mavi olur.
Lacivert yaptığım halde şuan diplerle uçlar arasında renk farklılığı var zaten,bide mavi yaparsam kimbilir nasıl olur :26:
Bugün tek bi yerde buldum exicolor,onda da bitek yeşil kalmış
Sen yarin gelme istersen buraya, ben bi bakayim o parfümeriye mavi boya varsa yarindan sonra gelirsin. Yoksa bosuna gelme yani, ben ordaki adama söylerim getirebilirse getirir. Benim eve yakin zaten.
Bu arada sariya boyamak istiyorum ama her yer cakma sarisin. Yakisan yakismayan herkes boyatiyor. Ben de onlarin arasina katilacam malesef...
Gözlerim kahverengi, çok fazla renk alternatifim yok. Bi ara nişanlım (niyeyse nişanlı kelimesi çok itici geliyo) kırmızı istedi yaptım ama kaşlarım simsiyah olduğu için pek olmadı gibi.
Gözlerim kahverengi, çok fazla renk alternatifim yok. Bi ara nişanlım (niyeyse nişanlı kelimesi çok itici geliyo) kırmızı istedi yaptım ama kaşlarım simsiyah olduğu için pek olmadı gibi.
Çok iyi olur parfümerinin adını da özelden atarsın bana haber verirsin gelip alırım
Saçmalama ayrıca beyaz tenliyim diosun çakma gibi durmaz emin oll
Sen yakıştıramamışsın kendine ama bence kesin yakışmıştır,benim de kendi saçıma göre kaşlarım koyudur.
Ben eylülden sonra bunu yaptırıcam kaş-saç rengi arasındaki farka ve uyuma dikkat et ne kadar güzel görünüo bence...