Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fikrini beyan etmek ne zaman tartışma olmuş.rahat ol,devam et izlemedeyim
Aynen ya noluoruz
Son boyadığım saç boyası bitkiselmiş kına gibi kokuo sanki saçlarım :44:
Bana mı öyle gelio ki?
Bu kaçıncı yıkamam boya kokusu geçmedi hala
Annemin alerjisi var bir sürü şeye, saç boyasına da. Bitkisel boya arıyoruz biz de.
Aynen ya noluoruz
Son boyadığım saç boyası bitkiselmiş kına gibi kokuo sanki saçlarım :44:
Bana mı öyle gelio ki?
Bu kaçıncı yıkamam boya kokusu geçmedi hala
evolet_ Arkadas deistim dedi, siz gelmis onu dine döndürmeye calisiyorsunuz. Arkadas deistim diyor farkindaysaniz. Sizin yazdiklarinizin hepsini büyük ihtimalle biliyor. biliyor ki dinden dönmüs.
Arkadaslar lütfen dini konulara girmeyelim, sitede dini konularin konusulmasi yasak kapatalim bence. Ban yemeyelim sonra hep birlikte.
evolet_ Arkadas deistim dedi, siz gelmis onu dine döndürmeye calisiyorsunuz. Arkadas deistim diyor farkindaysaniz. Sizin yazdiklarinizin hepsini büyük ihtimalle biliyor. biliyor ki dinden dönmüs.
Arkadaslar lütfen dini konulara girmeyelim, sitede dini konularin konusulmasi yasak kapatalim bence. Ban yemeyelim sonra hep birlikte.
Ben geldim bu arada.
Hangi renge boyadin canim?
canım kimse kimseyi döndürmeye çalışmadı sadece bi iki cümle söyledi arkadaş,oda biliyodur 2cümleyle kimseyi döndüremiceni....:)
Konuyu degistirmesine canim sIkIldi aslinda, yoksa haklisin 2 cümleyle kimse degismez. Ama muhabbet ortamini bozmasina gerek yok. Sitede zaten yasak bu tip konularin konusulmasi, uyarmak istedim.
Konuyu degistirmesine canim sIkIldi aslinda, yoksa haklisin 2 cümleyle kimse degismez. Ama muhabbet ortamini bozmasina gerek yok. Sitede zaten yasak bu tip konularin konusulmasi, uyarmak istedim.
Slania'm hoşgeldinn
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diye geçmek istiorum az önceki konuyu
Ee düzleştirdin mi saçlarını
Hosbulduk. :)
He onu diyorsun sen, o bitkisel miydi ya? Umarim icinde hint kinasi ve türevi dogal boyalar yoktur, sactan kolay cikmaz cünkü onlar.
Düzlestirdim ama artik düzlestirmicem. Güzelce bakim yapip kendi haline birakcam saclari. Sari yapmayi düsünüyorum, saglamlastirayim önce saclari.
Ben zaten sadece sizler olduğunuz için söyledim,az çok tanıorum sizi muhabbet edioruz anlaşıoruz.
Yoksa kimseye ben şöyleyim ben böyleyim demem,konu açıldı söyledim tartışma amaçlı değildi yani :/
Yok tatlim ben senin icin demedim zaten, durduk yere konuyu dagitan arkadas icin dedim. Herkes ayni sekilde düsüncek diye bir kural yok, ben de müslüman degilim mesela. Ama malesef bir cogumuz farkliliga katlanamiyoruz, hemen savunmaya geciyoruz. Halbuki kimsenin dinine, düsüncesine dokunan yok. Herkes istedigini düsünmekte özgür.