Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben geldim ama biraz gec geldim sanirim. :78:
Dün cok yorgundum, girdim KK'ya ama bisey yazmadan ciktim. Parmagimi oynatcak halim yoktu. Bugün de actim pcyi ama bakmadim pek, ev temizledim bütün gün.

Ee ne durumda piercingin? :82: Disine degiyor mu hala? Canin yaniyorsa anestol diye bi krem var ondan sür acisini azaltir.
Kaniyor demek. Hem yazip hem okuyorum da simdi gördüm bunu. Kanamasi pek normal gelmedi bana, cikarmadigin sürece kanamamasi gerekir. Benim yapilirken bir damla kan gelmisti o kadar. Istersen git bi göster. :44:

Ayakkabi topigine dönmüs anam burasi.
Benim de iki üc tane var pek ayakkabi delisi degilim ama vitrinler beni cekmiyor degil. Hele bizim dersanenin ordaki ayakkabici.. Ne ararsan var. Bi ara ben de hasir topuklu yazlik bi ayakkabi almayi düsünüyorum.
Bu arada mezuniyet ayakkabina asik oldum.

Günaydın kızlar...Bugün kuzenlerimle kahvaltı yapcam çıkcam birazdan
Size günaydın diyip gidim dedimm

benden de kocaman günaydın bebişler
gerçi burda yoksunuz kiminiz kuzenlerle takılıyor kiminiz işin ilk günün de kiminiz de hala uyuyor ( adı lazım değil baş harfi ladyevil 2 de uyanıyor hanfendi )

Günaydın kızlarrr bugün erken uyandım bikere
Silvart böyle alt sırada 2 dünya var hani onun yanında zarf onun yanında resim onun yanında film şeridi. heh geldik işte oraya tıklıcaksın youtube linkini ekliceksin olucaak

Ya bu piercing içine girio kızlar neden oluo bu :s

sağol canım bi tane deniyeyim bakayım koyabilecek miyim ... bi de evet ya bu gün erken uyandın baksana saat 1 bu senin için çok erken

Ay çatladım ağlamaktan ya neden içine girio bu topu küçük diye mi yoksa delik mi genişledi :s
Birinin yardım etmesi lazım çıkarırsam kanarmı çıkarma demişti :s

Ay çatladım ağlamaktan ya neden içine girio bu topu küçük diye mi yoksa delik mi genişledi :s
Birinin yardım etmesi lazım çıkarırsam kanarmı çıkarma demişti :s

Keşke bi bilgim olsaydı canım ya hiç bilmiyorum ki:18:
Taktırdığın yere mi gitsen napsan :S

Canim noldu neyin var? Piercing mi bozdu moralini? :26: Dudaginin ic kisminda ufak bir cukur olusmasi normal, cok fazla canini yakiyor mu?

Dudağımın iç kısmı değil topun kendisi girio içeri.
Çok moralim bozuk ağlamaktan ölcem sabahtan beri.

Dudağımın iç kısmı değil topun kendisi girio içeri.
Çok moralim bozuk ağlamaktan ölcem sabahtan beri.

Kiyamam. :26: Canim o zaman topunu cikar sadece vidasi kalsin dudaginda ve hemen deldirdigin yere git, barI yani vida kismi daha uzun olan bir piercing taksinlar. Bu arada cok mu kanadi?

Piercing topigindeki aswang nickli arkadas dogru söylemis aslinda, kanadigina göre delinirken damara denk gelmis. Bu da hic saglikli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…