Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim..
ve Çene piercingi yaptırmaktan vazgeçtim.:18:
Selamlar.
Hos geldin canim..
Buradan bakinca biraz korkunc görünüyor ama iyi bir yere yaptirirsan sorun yasamazsin.
LadyEvil'in secimi pek iyi olmamis sanirim. Ah canim keske biraz daha arastirip yaptirsaydin.
Ala da kulağımı deldirdim 2 ay önce hala çıkarmaya korkuyorum biraz kurcalyınca acıyor.Çeneyi düşünemiyorum.:26:
Kulak memen mi kikirdagin mi? Kulaginin acimasi normal tabancayla deliniyor ve doku parcalaniyor ama igneyle delimler de öyle degil. Önemli olan temiz ve piercing konusunda tecrübeli bir yere yaptirmak.
Leydim cikarabildin mi?
Yok kulak memesi.
Neden ilk delikte rahat da 2.deldirmede bu şekilde acıyor anlayamıyorum.Biraz elliyorum hemen şişiyor.:26:
Klinikte yaptırdım üstelik.
Her kulağımda ikişer delik var.Ikinci delim derken kulaginda iki delik mi var?
Kikirdaga yaklastikca aci ve iyilesme süresi artar. Canim tabancayla deldirdikten sonra klinik, kuyumcu ya da gümüscü farketmiyor malesef. Ben dudagimdan cekmedim kulaklarimdan cektigim aciyi.
Viyy..Okurken dişlerim sızladı.Ikinciler daha cok acir cünkü kikirdaga daha yakin.
Evet dudagin alti, tam ortasi yani cene. Dudaginin dibine yaptirirsan dislere deger, halka takmayi düsünmüyorsan dudaginin fazla dibinde yaptirmamalisin. Ben o hataya düstüm dudagimin fazla dibinde yaptirdim, dislerime degiyor sizlama yapiyor. Yaptirdigim yerde pek güzel degildi. Bu sefer daha güzel bir yere su anki deligin biraz altina yaptirmayi düsünüyorum.
Viyy..Okurken dişlerim sızladı.
Öbür türlü de dişetine değecek arkası.
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık gibi birşey oldu şimdi iyi mi..