Dostlarımla Sohbet Topiği

hadı hayvanlar buyuk olsa neyse nerde oldugunu bılırsın küçük hayvan girse pacandan içeri alllaaahhhh

Ben okumakla kalmayıp yorum da yaptım insan da bi konuştu mu susamıo :KK1:
ay yine mi eglenceyi kacirdim :90: tuhhh !:KK17:
kizlar birdahaki cumbus konularinda haber versin herkes birbirine yahu, hep geri kaliyorum en eglenceli olaylardan:76:

bu arada nihatla ayni adada yasamak zorunda kalan zavallilara allah sabir versin, taner bile nihati gorunce degnegini sakladi, korktu cocuk, kizlardan tarafim artik dedi:90:

kizlar birdahaki cumbus konularinda haber versin herkes birbirine yahu, hep geri kaliyorum en eglenceli olaylardan:76:

bu arada nihatla ayni adada yasamak zorunda kalan zavallilara allah sabir versin, taner bile nihati gorunce degnegini sakladi, korktu cocuk, kizlardan tarafim artik dedi:90:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
yazık ya nihatada çok konuşuyo aslında biraz sussa iyi biri bence..:KK53:

Evet yaa ben seni göremedim hiç o konuda kaçırdın cidden :KK1:
Neler neler oldu:44:
Nihatlarla tek başına mı kaldı özge şimdi aboo

Ben her türlü sürüngenden korkarım ama 1 trilyon versinler düşünürüm valla:)) Evlenicez şurda, ev araba lazım :KK9:

Nişanlımın tayin olmasına bağlı. Buraya gelebilirse Ekimde düşünüyoruz, gelemezse taaaa seneye mayıs:KK50:

X