Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yine mi eglenceyi kacirdim :90: tuhhh !Ben okumakla kalmayıp yorum da yaptım insan da bi konuştu mu susamıo
ay yine mi eglenceyi kacirdim :90: tuhhh !
kizlar birdahaki cumbus konularinda haber versin herkes birbirine yahu, hep geri kaliyorum en eglenceli olaylardan:76:
bu arada nihatla ayni adada yasamak zorunda kalan zavallilara allah sabir versin, taner bile nihati gorunce degnegini sakladi, korktu cocuk, kizlardan tarafim artik dedi:90:
ay yine mi eglenceyi kacirdim :90: tuhhh !
kizlar birdahaki cumbus konularinda haber versin herkes birbirine yahu, hep geri kaliyorum en eglenceli olaylardan:76:
bu arada nihatla ayni adada yasamak zorunda kalan zavallilara allah sabir versin, taner bile nihati gorunce degnegini sakladi, korktu cocuk, kizlardan tarafim artik dedi:90:
hadı hayvanlar buyuk olsa neyse nerde oldugunu bılırsın küçük hayvan girse pacandan içeri alllaaahhhh
annem evlilik programlarini izleyince hele siniiir oluyorum
en iyisi belgesel
Ben her türlü sürüngenden korkarım ama 1 trilyon versinler düşünürüm valla:)) Evlenicez şurda, ev araba lazım
Nişanlımın tayin olmasına bağlı. Buraya gelebilirse Ekimde düşünüyoruz, gelemezse taaaa seneye mayıs
şimdiden hayırlı olsun
benim daha yıllar varrr düşününce
Ben her türlü sürüngenden korkarım ama 1 trilyon versinler düşünürüm valla:)) Evlenicez şurda, ev araba lazım
Teşekkür ederim kızlar darısı size inşallah.
cecenn senin niye seneler var
cecenn kaç yaşındasın?
Okuomusun yoksa çalışıomusunn