- 29 Nisan 2011
- 14.226
- 112
Hepiniz tanışıyor musunuz? Ben gelirsem dış kapının dış mandalı mı olucam? :))
Tabiki olmucaksııın
hoşgeldiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım iyice almış başını gitmişti konu
Ben devamını okumadım hazır sakinleşmişken hiiç bakmıyım dedim
:)) Hoşbulduk teşekkür ederim. Malum konu gerçekten kapatıldı mı? Hem asabım bozuluyordu okurken hem de merak edip dayanamayıp okuyodum.
:)) Hoşbulduk teşekkür ederim. Malum konu gerçekten kapatıldı mı? Hem asabım bozuluyordu okurken hem de merak edip dayanamayıp okuyodum.
sana şu kadar söylim canım konu sahibinden bi 5tane daha oldugunu düşünaynen öyle bi durum yaşanıyodu
Ben devamını okumadım hazır sakinleşmişken hiiç bakmıyım dedim
evet takip ettim yazdıklarını:)) Ben de dayanamayıp yazdım ama baktım ki sinir katsayım yükseliyor hiç uğraşmamayım dedim. Hayır yani ben normalde o tarz insanlara saygı duyarım gerçekten. Ayrıca benim erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren arkadaşlarım da var ama benim dayanamadığım bunların alenen hiç çekinmedim ve çok çok harika bir şeymiş gibi söylenmezi, savunulması.
evet takip ettim yazdıklarını:)) Ben de dayanamayıp yazdım ama baktım ki sinir katsayım yükseliyor hiç uğraşmamayım dedim. Hayır yani ben normalde o tarz insanlara saygı duyarım gerçekten. Ayrıca benim erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren arkadaşlarım da var ama benim dayanamadığım bunların alenen hiç çekinmedim ve çok çok harika bir şeymiş gibi söylenmezi, savunulması.
Neyse boşverelim.
Survivor ı izleyen var mı
bennnn
taneriii tutuyorummm
:)) ciddi misin. o bana biraz rahatsızmış gibi geliyo psikolojik olarak:)
:)) ciddi misin. o bana biraz rahatsızmış gibi geliyo psikolojik olarak:)