Dostlarımla Sohbet Topiği

:))Pazar denicez bakalım. Kimisi çok beğeniyo kiminin de midesi bulanıyo. Bilemedim ben de stres yaptım :KK1:

Pazartesi yorumunu alırım artık bakalım sen beğencek misin :KK1:
Pazartesiye kadar yokum ben bu arada...

Evet okudum, burda değilsin diye yazmadım bişey. İyi çalışmalar canımcım, umarım bodrumun o harika havasına kapılmadan ders çalışırsın :))

Bizim değil anneannemin evi,ablamla gitmeyi planlamıştık ama işi yüzünden gelemio,topladım kitaplarımı ben gidicem :KK1:

:)) Şanslısın. Nasıl ihtiyacım var tatile biliyo musun? Bi iş bulsam da başlayana kadar azcık tatile gitsem. İşle bozdum kafayı ya off

:)) Şanslısın. Nasıl ihtiyacım var tatile biliyo musun? Bi iş bulsam da başlayana kadar azcık tatile gitsem. İşle bozdum kafayı ya off

Dur daha yenisin bulursuun
Ablam 2 sene beklemek zorunda kalmıştı.
Senin işin kolay bence hemen bulursun korkma

İşin kolay derken bulma işin kolay :KK1::KK1::KK1:
Ben de psikolog ya da sosyolog oluciim umarım :21:
Ya da filozof (!) :KK1:

Ne güzel tatlim bitirmissin okulunu, bulursun is merak etme. :) Ben daha okulu bile kazanamadim oof of, calisip kendi parasini kazananlara imreniyorum. Koca kiz oldum hala annem bakiyor bana. :kk77: Artik kendi hayatimi kurmak istiyorum. :84: Ama hala koskoca bir 4 sene var önümde, o da okulu kazanabilirsem tabi... Neyse yine cok yakindim. :KK1: Sans diliyorum sana umarim isine kavusursun bi an önce. :KK71:

Aynı yaştayız Slania daha kendi hayatımızı kurmamız için en az 5 sene gerekio :KK43:
Üniversite,iş bulma...

herkese merhaba
ben de bu yıl okuduğum bölümü sevmediğim için bıraktım :KK5:
siz en azından bu yıl kazanmaya çalışıyorsunuz benim önümde daha 1 yıl var:KK43:
kesinlikle istemediğiniz bir bölüm yazmayın kızlar inanın sonra çok pişman olursunuz, benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem

Aynı yaştayız Slania daha kendi hayatımızı kurmamız için en az 5 sene gerekio :KK43:
Üniversite,iş bulma...

Sürekli bi calisma istegi var icimde, artik yasimin geldigini düsünüyorum. Annem benim yasimdayken baslamis hemsirelige. Simdi lise mezunu olup is bulmak hayal. O saglik meslekten mezun olup direk baslamis isine, bizim daha cok yolumuz var dedigin gibi. :KK50:

Eskiden her şey daha kolaymış benim annem de liseden sonra memurluk sınavına girip memur olmuş 18 yaşında,biz hala üni.kazanma telaşındayız.

X