• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostlarım ovulasyon testiyle deneme sonucu bunları yaşıyorum

ynbng

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
6
0
16
28
arkadaşlar en baştan anlatıyorum. adetime 9 gün var. ovulasyon testi yaptım bu ay. çift çizgiyi görmeden öncede gördükten sonrada sürekli 7 kez falan korumasız ilişki yaşadık eşimle. bugün uyandıgımdan beri hiç hissetmediğim bir bel ağrısı ve bagırsaklarımda hareket var. ayıptır söylemesi cıvık tuvalete çıkıyorum. ablamda annemde hep böyle vermiş ilk belirtilerini önceden konusurken dile getirmişlerdi. bugun iş yapıyordum az önce yanagımda karıncalanmayla bir bas dönmesi yasadım hemen oturdum gelip şimdi iyiyim. biliyorum erken psikolojik olabilir diyeceksiniz ama burnum asırı iyi koku almaya basladı sanırım. en sevdiğim yemek taze fasulyeyi yaptım bugun su an kokusundan evde duramayacak vaziyetteyim. bekleyeceğim adet günüme kadar ama bu ay olduğunu hissediyorum. 4-5 aydır takvime göre denedik olmadı bu ay testle denedik ilk kez bunları yaşıyorum ilk defa. testle beraber ilerleyip sonuç alan bunları yaşayan oldu mu hiç?

Back