dostinex

kubraguvenozturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
16
6
36
30
Arkadaslar ben dostinex kullaniyorum. Hormonlarimdan dolayi. Bir kac yazi okudum buarada ama benim aldigim sisenin icerisinde iki tane hap var ve kırılarak icilecekmis. 4haftaya böl dedi eczaci kiz bende bugün basladim. 7gunde bir icecegim degil mi ?

Evet aynen senjn hamile kalmanın prolaktin hormonunu düşürecek ve hemen hamile kalacaksın stresten uzak dur ve hep ilaci haftanın aynı gününde al .geçmiş olsun

Dr un dozunu ayarlayip soylemedi mi benim ilk dr um pazartesi persembe gunleri yarim ic demisti dort hafta boyunca sonra dr degiatim bu dr umda dozu fazla almossin sut hormonlarin sifirlanmks dedi ve suan her cuma ceyrek iciyorum yani ayda bi tablet yumurtaliklarin kalitesini arttiriyomis dr um oyle dedi

Evli değilim ben canım ama ben de kullandım. Prolaktin düşürme amaçlı vermişti. Hormonum çok yüksekti benim başta. İlk doz olarak haftanın pazartesi ve perşembe günleri yarım kullanmamı söylemişti. Bence tekrar konuş doktorunla, ha diye içilecek bir hap değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…