Benmde yüksekdi 2 aydır ilaç kullanıyorum ama benim fark dr bana ilk 4 gün yarım iç sonra tam günde bir dedi size neden 5 günde 1 dedi anlamadımKızlar, doktor prolaktin yüksekliğim için dostinex verdi. 5 günde bir kez kullanmamı söyledi. Bugün adetimin 4. Günü ilacı adetliyken kullanmaya başlamalı mıyım yoksa adetim bitene kadar beklemeli miyim? Bi de forumda herkes genelde yarım yarım içtiğini söylemiş tabletleri. Doktorum bana yarım diye bişey belirtmedi ne yapmam gerekiyo kızlar
Benmki de salı cuma olarak söyledi.Benmde yüksekdi 2 aydır ilaç kullanıyorum ama benim fark dr bana ilk 4 gün yarım iç sonra tam günde bir dedi size neden 5 günde 1 dedi anlamadım
Dostinex aşağı yukarı bir hafta aralıkla içiliyor bebeğimBenmde yüksekdi 2 aydır ilaç kullanıyorum ama benim fark dr bana ilk 4 gün yarım iç sonra tam günde bir dedi size neden 5 günde 1 dedi anlamadım
Hee bilmiyorum onuDostinex aşağı yukarı bir hafta aralıkla içiliyor bebeğim
Adetliyken içilir mi peki bugün başlasam mı bilemedimDr dediği gibi kullan canm tam iç zaten 5 günde bir içeceğin için bsy olmaz
Ben içiyorum bir sorun yaşamadımAdetliyken içilir mi peki bugün başlasam mı bilemedim
Hamile bırakma olasılığı var mıBen içiyorum bir sorun yaşamadım
İkinci kutuyu bitirmeden hamile olduğu mu öğrendim bilmiyorum canmHamile bırakma olasılığı var mı
Bana da salı ve cuma yarım al dedi. Iki hafta kullandim. 66dan 33e düşürdüBenmki de salı cuma olarak söyledi.
Nasıl yani 2. Hafta da mı kullandın öyle mi hamile kaldinİkinci kutuyu bitirmeden hamile olduğu mu öğrendim bilmiyorum canm
Ben de afedersiniz tuvalete çıkamıyorum ilacı içtiğimden beri 4-5 günde bir anca. Bana 5 günde 1 hap içmemi söylemişti doktor. Başka yan etkisini görmedim. 5. Hapı içicem çarşamba günüBenmde 54 çıkmıştı dostinex verdi Pazartesi perşembe yarım yarım dedi ama ben sadece bir hafta kullanabildim çok yan etki yaptı
Benimde yüksekti canım haftada iki gün yarım yarım kullan demişti içinde 8 tane vardı sanırsamKızlar, doktor prolaktin yüksekliğim için dostinex verdi. 5 günde bir kez kullanmamı söyledi. Bugün adetimin 4. Günü ilacı adetliyken kullanmaya başlamalı mıyım yoksa adetim bitene kadar beklemeli miyim? Bi de forumda herkes genelde yarım yarım içtiğini söylemiş tabletleri. Doktorum bana yarım diye bişey belirtmedi ne yapmam gerekiyo kızlar
Hayır 2 ay hergün içiliyor bnm içtiğimNasıl yani 2. Hafta da mı kullandın öyle mi hamile kaldin
Peki hamile kaldınız mıHayır 2 ay hergün içiliyor bnm içtiğim
Ben daha çocuk düşünmüyorum canım sadece göğüslerim ağrıyor diye verdi hapı bana. Ben hapı kullanmayı bıraktım yan etkisi çok oluyor diye. Ama sen kullan bence ondn sonra deneyin. Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah herkese istediği zaman gönlünden geçirdiği zaman en hayırlısıyla nasip etsin inşallahPeki hamile kaldınız mı
Inşallah canım ben 24 yaşındayım daha önce düşük yaptım 6 haftalikti , şimdi düşünüyorum dusukten sonra çok pskolojim alt üst olmuştu ondan sonra çocuğum olmadı doktor ilaç verdi işte 1 ay sonra kontrole gidicem 2. Hafta oldu dostinex i kullanali umarım bu ay hamile olduğunu duyarım allah razı olsun adım betül bana da dua eder misin güzel kardeşimBen daha çocuk düşünmüyorum canım sadece göğüslerim ağrıyor diye verdi hapı bana. Ben hapı kullanmayı bıraktım yan etkisi çok oluyor diye. Ama sen kullan bence ondn sonra deneyin. Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah herkese istediği zaman gönlünden geçirdiği zaman en hayırlısıyla nasip etsin inşallahamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?