• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex

sosyolog53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
2
1
1
36
3haftadır dostinex kullanıyorum haftada 2gün yarım
69 çıkmıştı
Hipofiz mr vermedi doktor benim normalde çok baş ağrım olur
Dostinex kullandığımdan beri çok az hafif baş ağrısı oluyor
Daha öncekiler gibi şiddetli değil
Adet olmadım olmam gerekiyordu
Ben prolaktin tahlilimi
Erken menepoz var ailede acba bende de varmıdır diye hastaneye gitmiştim yaptırdım
Ekstra meme ucundan süt geliyordu arada

hipofiz mr çektiren arkadaşlarımızda ne gibi şikayetler vardı çekildiler ve sonuçları hipofiz çıktı

3haftadır dostinex kullanıyorum haftada 2gün yarım
69 çıkmıştı
Hipofiz mr vermedi doktor benim normalde çok baş ağrım olur
Dostinex kullandığımdan beri çok az hafif baş ağrısı oluyor
Daha öncekiler gibi şiddetli değil
Adet olmadım olmam gerekiyordu
Ben prolaktin tahlilimi
Erken menepoz var ailede acba bende de varmıdır diye hastaneye gitmiştim yaptırdım
Ekstra meme ucundan süt geliyordu arada

hipofiz mr çektiren arkadaşlarımızda ne gibi şikayetler vardı çekildiler ve sonuçları hipofiz çıktı
Benimde yüksek çıktı 33 sonra dostinex verdi doktorum içinde iki tanecik küçücük ilaç vardı iki gün günde bir kere olarak bitirdim. Ama uyku halim çok var birde cinsel istek artışım oldu diyebilirm 😊 ilaç yan etkileri olağanüstü arada baş dönmem oluyor. Şimdi bu ilacı içmeden önce baş ağrılarım yüksek olurdu geçmezdi birde gögüslerim çok büyüktü ayrıca adetim de ilk defa geçikmişti bu ay şimdi ilacı içtim baş ağrım olmuyor birde gögüslerim normal boyutta bakalım adetime var ne olur 😂 başka derdimiz yok gibi süt tavan yapıyor Allah yardımcımız olsun 🙈

Benimde yüksek çıktı 33 sonra dostinex verdi doktorum içinde iki tanecik küçücük ilaç vardı iki gün günde bir kere olarak bitirdim. Ama uyku halim çok var birde cinsel istek artışım oldu diyebilirm 😊 ilaç yan etkileri olağanüstü arada baş dönmem oluyor. Şimdi bu ilacı içmeden önce baş ağrılarım yüksek olurdu geçmezdi birde gögüslerim çok büyüktü ayrıca adetim de ilk defa geçikmişti bu ay şimdi ilacı içtim baş ağrım olmuyor birde gögüslerim normal boyutta bakalım adetime var ne olur 😂 başka derdimiz yok gibi süt tavan yapıyor Allah yardımcımız olsun 🙈
merhaba bendede aynı durum var sanırım adet olamıyorum gecikti süt hormonu yüksek ise memede büzüşme koyulaşma oldumu sizde hassasiyet falan endişeliyim tartusal içtim hala olmadım göğüsteki değişim ondan mıdır

Back
X