Gebeliğe Hazırlık Dostinex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler paylaşımınız için

Nen kullanmıştım bende de baş dönmesi olmuştu aniden gelem baş dönmesi sersem gibi hissetme

Ben bir kutu kullandım sadece Dr korunmana gerek yok demişti ve 2 ay sonrası hamile kaldım şu an kızım 18 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin.Tavsiyem stres yapmayın ona bağlı da değer düşmüyor her şeyin hayırlısı

Neden bilmiyorum ama doktorum prolaktin hormonu engel bu ilaçtan sonra muhtemelen gebe kalırsın dediğinden beri daha bi umutluyum geçen ay olmadı bu aya umut bağladım bakalım hayırlısı sanki ilacım biter bitmez olacakmış gibi hissediyorum kendimi çok kaptirdim sanırım

Hayırlısı olsun inşallah tabi bu değer yüksekse engel hamileliğe ama ilaç tedavisi ile geçiyor rahat olmaya bakın sadece :))

Hayırlısı olsun inşallah tabi bu değer yüksekse engel hamileliğe ama ilaç tedavisi ile geçiyor rahat olmaya bakın sadece :))
Herkesin hakkında hayırlısı elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum ama hayat kosturmacasi illaki oluyor

Kızlar benim de reglim 3. Günü aç karna Prolaktin 38 çıktı doktor önemsiz ilaca gerek yok gebe kalmayı etkilemez dedi ama benim içim içimi yiyor

Kızlar benim de reglim 3. Günü aç karna Prolaktin 38 çıktı doktor önemsiz ilaca gerek yok gebe kalmayı etkilemez dedi ama benim içim içimi yiyor
En iyisi başka bi doktora daha görünün benim 34.50 olmasına rağmen doktorum 8 li dostinex yazdı sizinkide yüksek ne için gerek görmedi ki

En iyisi başka bi doktora daha görünün benim 34.50 olmasına rağmen doktorum 8 li dostinex yazdı sizinkide yüksek ne için gerek görmedi ki
vallahi ben de anlamadım özellikle prolaktinim yüksek dedim o önemsiz dedi, sonra diyetisyene sordum o da gebelik için riskli bir değer değil dedi, telefon ile başka bir kadın doğumcuya sordum o dostinex kullanabilirsin 1 hafta ara ile dedi ama ben cesaret edemedim kafama göre kullanmaya.Cumartesi dahiliye randevum var tekrar bakılacak değerlere eğer yine yüksek çıkarsa ilaç isteyeceğim doktordan en azından doktor kontrolünde kullanayım. benim de 1 kimyasalım var bu arada bu ay 6. denemem olacak

Canım prolaktin yumurtlamayı baskiliyor regl düzensizliği yapıyor göğüslerde şişlik ve sızlamaya neden oluyor yüksek değerler yumurtlamayı da engellediği için haliyle gebelik oluşamıyor bende bu belirtilerin hepsi vardı ilacı kullandığımdan beri göğüs ağrılarım ve şişlik geçti adetlerim eski düzenine döndü ve ovulasyon testi de yaptım bu ay tam adetin 14 günü yumurtlama oldu sende ihmal etme başka doktorlara da danış gerekirse hakkında hayırlısı

bende adet düzensizliği hiç olmadı ovülasyonda da yumurtlama görüyorum hep rastgele öğrendim prolaktinin yüksek olduğunu valla ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…