- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
Prolaktinim 20 cikti,dr dostinex 2 tablet verdi. Yanliz bas donmesi yapiyor yarim icmeme ragmen. Sizler nasil kullandiniz. Haftada kac kere ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 için ilaç verilmezki gayet güzel bi değer. Başka doktora git bence. İyice düşürüp yan etki göstermiş olabilir.Prolaktinim 20 cikti,dr dostinex 2 tablet verdi. Yanliz bas donmesi yapiyor yarim icmeme ragmen. Sizler nasil kullandiniz. Haftada kac kere ?
Bana 35e ilac vermedi drum. Engel degl gebelige dedi. Kendilignden 30a dustu 1 ay sonraProlaktinim 20 cikti,dr dostinex 2 tablet verdi. Yanliz bas donmesi yapiyor yarim icmeme ragmen. Sizler nasil kullandiniz. Haftada kac kere ?
Evet canim sut hormonu ama herkesde süt gelmiyor ben gebelik olmuyor diye gittim ogrendim hicbir belirti yoktu adetlerimde baya duzenli dedigin cayida iciyorum iyi geliyormus ama seninki normal kurtaj olmussun duser hemen o cayla bizde gebelik olmadan yukseliyor bu kotu iste.Prolaktin süt hormonu değil mi yanlış hatırlamıyorum ? Kürtajdan sonra göğsümden sut gelmesiyle birlikte tereddütlerim oldu araştırdım gebeliğe engel bi durum olduğunu ögrendim, çok araştırdım bu konuyu testere disli aslan pençesi diye bi bitki çayına rastladım Prof. Dr. Saracoğlu’nun bununla ilgili videolarını izleyebilirsiniz, bir hafta boyunca düzenli içtim ve kesildi birdaha göğsümden gelmedi. Hormon dengeleyici özelliği olduğu için faydası varmış , ben faydasını gördüm kızlar bilginiz olsun. Kadınların Rahmi için çok faydalı bi bitki çayı, hormonları düzenlediği gibi rahim kaslarini güçlendirip hamile kalmayı da kolaylaştırıyomus
arkadaşlar benimde prolaktinim sınıra yakın bende hayıt tohumu kullanmaya başladım dün hormon dengeleyici falan deniyordu. iyice de araştırdım doğru. ama bugün bi kaç yerde daha okudum süt arttırmak içinde çok faydalıdır da yazıyor. kafam karıştı zaten süt hormonum sınıra yakın arttırır mı? aslan pençesine mi dönmeliyim ? yardımcı olur musunuz ?
Prolaktinim 20 cikti,dr dostinex 2 tablet verdi. Yanliz bas donmesi yapiyor yarim icmeme ragmen. Sizler nasil kullandiniz. Haftada kac kere ?
Aslan pencesi nasil tuketiyorsunuz. Gunde kac bardak
aslan pençesini kullanmadım henüz. demleme olarak sabah akşam diye araştırmıştım. ama ben hayıta devam edicemCelin30 faydası olur dedi :) sağlıkçı sonuçta.
Otlari hic kullanmadim acikcasi aslan pencesini cok duydum. Hayiti duymadim. Aslanla ise baslicam sanirim. Cunku benim prolaktinim hep yukseliyor. Sizlerde tuylenme yapti mi Prolaktin yulsekligi ? Ve gebe kalmak icin mi dusurmeye calisiyorsunuz
Bende 10 günde 1 bütün içiyorum sanki bazen elim ayağım boşalıyor gibi başım dönüyor ara ara bulantı oldu birde bendeProlaktinim 20 cikti,dr dostinex 2 tablet verdi. Yanliz bas donmesi yapiyor yarim icmeme ragmen. Sizler nasil kullandiniz. Haftada kac kere ?
Canım sanırım hamilesin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Dostinex ile benim değerim de 1 e düştü. Ben bırakacam sanıyordum doktor yine yükselir devam edeceğiz dedi. 2 aydır kullanıyorum Sen değerin düşünce gebe kalana kadar yine de kullandın mıKizlar benim prolaktinim 2 ay icinde yine arttigi icin gittim. En son 2 ay once cok yuksekti dostinex kullandim 04 dustu. Simdi yine gittigimde 20 olmus .Boyle boyle hep yukseliyor,cene ve dudak ustunde siyah sert tuylerim cikiyor tek tuk olsada beni rahatsiz ediyor. Hamile kalmak icin ilac icmem gerekiyor baska turlu kalmiyorum.Gebelik oncesi ilac kullanmistim 20 dusmustu yinede gebelik olmamisti. Sonra dostineks kullandim 02 lere dusunce gebe kaldim. Bende standartlar tutmiyor sanirimdostinex kullanirken hamile kalmistim. Simdi tuylenmem olmamasi icin iciyoru. 2 gunde sakal mi cikar peh .
Aaaaaaa 20 icinmi???? Kuzum laboratuardan labaratuara fark olur bazilarinda sinir 19 bazilarinda 23 olur ben kendim prolaktinden baya cektim cok bilgiliyim 20 icin hicbir zaman ilac verilmez prolaktin 31 falan oldugunda bile bazi doktorlar ilac vermiyorlarki kendi bashlarina hamile kalsinlar die bende dushukten sonra 110a kalkdi 2 ay haftada 2 kez yarim para icdim 0.174 e dushtu shimdi ayda 2 kez 15 gunden bir yatim para verdiki doktorom yavash yavash sabitleshsin doktorunu degish bana ilk tedaviyi jinekiloq yazmishti 1 ay icerdim dusherdi ilaci biraktirirdi yenide 30dan yukarilara kalkardi dushukten sonra gitmedim jinekoloqa ancak iyi bir hormon doktoru buluo yanina gittim shimdi shukur her shey iyiProlaktinim 20 cikti,dr dostinex 2 tablet verdi. Yanliz bas donmesi yapiyor yarim icmeme ragmen. Sizler nasil kullandiniz. Haftada kac kere ?
Bu bölüme sizi kadın doğum doktorunuz mu yönlendiriyor?Ama sanirim sizde hormonoda her sheyede jinekoloq bakiyo bizde misal hormon doktoro bashkadir shekerli diabet hormonlar bunlara bir yerde endikronoloq bakiyor
Endokrinoloji bölümüne genelde Dahiliye uzmanı sevk ediyor. Dahiliye uzmanı doktor bir üst seviye araştırma gerekiyor derse endokrinolog görür.Bu bölüme sizi kadın doğum doktorunuz mu yönlendiriyor?
Dahiliyeye mi kadın doğum doktorunuz yönlendirdi.o bölüme gitme kararını kim veriyor siz mi yoksa doktor muEndokrinoloji bölümüne genelde Dahiliye uzmanı sevk ediyor. Dahiliye uzmanı doktor bir üst seviye araştırma gerekiyor derse endokrinolog görür.