Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dostinex kullandım, yan etki ne yaptı sizde? Ben dostinextenmi bilemiyorum ama çok sıkıldım, birden bire sıkıntı basıyordu beni. Bıraktıktan sonra daha iyiyim, ayrıca benim prolaktin 45'ti 0,6'ya düşürdü. Doktor hemen bırakmamı söyledi...
canım sağol ilgilendiğin için. Gece alıyorum hapı sabah ve günün ilerleyen saatlerinde aşırı baş ağrısı ve tüm vücudumda kızarıklık ve kaşıntı oldu. Ama bunun yanında vajinal fitilde kullanıyorum. Sence hangisi yan etki yaptı
ben de dostinex kullanıyorum içtikten yarım saat sonra gözüme perde indi nabzım baya hızlı atmaya başladı baş dönmesi felan oldu elim ayağım şişmiş gibi hissettim fakat 15 dk sonra geçti.ertesi gün çok halsizdim bi de 2 gün baş ağrısı çektim. zaten çok ağır bi ilaçmış.en çok mide bulantısı ve kusma oluyomuş ama allhtan ben de onlar olmadı.bi de kullanan hemen hemen herkes 1 ay sonra hamile kalmış.bebiş olana kadar devam diyip kullancam![]()
canım doktorum bana kullanırken korunma ama hamile de kalma dedi o nasıl olacaksa:)) şimdi ben 1 ay kullansam ve de 1 ay sonra prospektüste yine korunun yazıyor. bu insanlar korunmuyor mu hiç hamile kalıyorlar. kalınca ya bebek düşerse çünkü bazılarının öyle olmuş şaşırdım kaldım
selam tatlım...hahaha senin doktorda alem haaa hem korunma hem hamile kalama valla süper.benim doktorum bana öyle birşey demedi zaten ilacı da hamile kalmam için verdi.hem zaten ilacı kullandığın sürece prolaktin düşüyor fırsat bu fırsat hemen hamile kalıyon işte.ilacı bıraktıktan sonra tekrar yükselebilirmiş ki çoğununda yükseliyor zaten o zaman ne olcak.çoğu kişi hamile kalmış bu ilacı kullanıp ama yine bazıları kaybetmiş bebeğini. bu ilacı kullanarak hamile kalırsan hemen doktora git zaten ardından bebeği tutundurmak için ilaç veriyolar galiba bi yerde okumuştum, bunu danış. ilaçla hamile kalanlar bebek tutunsun diye ilac almadılar mı acaba o yüzden mi düştü bu da bi ihtimal.sen yine doktoruna bi danış bana da haber ver. bu arada kaçıncı ilacı içtin.
arkadaşlar prolaktin hormonuyla ilgili sorunu olanlar ve bu sorunu aşıp hamile kalanlar lütfen yardımcı olalım tüm bildiklerimizi yazarak herkes bilgi sahibi olsun
merhaba bende prolaktin tedavisi ve bunun yanında adenom hastasıyım kızlar eğer prolaktininiz sürekli yükseliyorsa mutlaka hipofiz mr çektirin ben uzun yıllar belli aralıklarla proklaktin tedavisi gördüm dr en sonunda hipofiz mr istedi ve o zaman adenom görüldü ve bu yüzden prolaktinin seviyesi kontrol altına alınamıyor ilacı içince seviye düşüyor bırakınca tekrar yükseliyor bende uzun süre dostinex kullandım başlarda bende aşırı hastalandım şu anda norprolaç adlı ilacı kullanıyorum benim prolaktinim normal hale geldiğinde hamile kalıyorum şu an iki tane çocuğum var yani prolaktin yüksek anne olamam diye korkmayın gerçekten ben bu hastalıkla uğraşırken anne oldum başka sorunuz olursa elimden geleni yapmak isterim yıllar sonra benim gibi bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarla birşeyler paylaşmak güzel çünkü ben birtek kendimi sanıyordum lütfen birbirimize yardımcı olalım
Canim cok sagol ilgin icin. Sen dostinex kulla irken ne kadar sure icinde normale donuyordu ve kullanirken mihamile kaliyordun yoksa normale dondukten sonra ilaci birakip mi hamile kaliyordun
Canim bende de haklisin kalanlar icin doktorlar tutunmasi icin ilac veriyorlardir. Ben doktor gidince sorarim canim. Bu arada dun 4. Hapi aldim. Sen peki
merhaba bende prolaktin tedavisi ve bunun yanında adenom hastasıyım kızlar eğer prolaktininiz sürekli yükseliyorsa mutlaka hipofiz mr çektirin ben uzun yıllar belli aralıklarla proklaktin tedavisi gördüm dr en sonunda hipofiz mr istedi ve o zaman adenom görüldü ve bu yüzden prolaktinin seviyesi kontrol altına alınamıyor ilacı içince seviye düşüyor bırakınca tekrar yükseliyor bende uzun süre dostinex kullandım başlarda bende aşırı hastalandım şu anda norprolaç adlı ilacı kullanıyorum benim prolaktinim normal hale geldiğinde hamile kalıyorum şu an iki tane çocuğum var yani prolaktin yüksek anne olamam diye korkmayın gerçekten ben bu hastalıkla uğraşırken anne oldum başka sorunuz olursa elimden geleni yapmak isterim yıllar sonra benim gibi bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarla birşeyler paylaşmak güzel çünkü ben birtek kendimi sanıyordum lütfen birbirimize yardımcı olalım
benim genelde prolaktin seviyem yüksek olduğu için hemen hemen 5 ila 6 ayda normal seviyeye geliyor ilacı bırakıyorum bir ay içinde hamile kaldım iki çocuğumdada aynısı oldu tavsiyem ilacını kullan eğer tek problem prolaktinde ise allahın izni ile hamile kalırsın asla umutsuz olma ve stres yapma
peki adet oldunmu bu süreç içersinde yada hcg yaptırdın mı ?ben de bugün 3. hapı alacam 25i de adet günüm ,haftaya hcg baktıracam inşallah tutturmuşuzdur.bu arada 2. hapı almıştım cumartesi , ilkindeki gibi hiç yan etki yapmadı sadece 2 gün yine halsizlik çektim o kadar.senin prolaktin kaçtı.bi de hamile kalırsak tutundurmak için ilaç veriyolarmış bilen birine sordum.
ben de 2 yarım halinde,sadece 1 tane dostinex içtim ve bıraktım iiki bırakmışım 1 ay sonra baktırdığımda prolaktin seviyem normale dönmüştü zaten sınırda çıkmıştı çok şükür. yan etkisine gelince içmemin 1. gününde felaket bir şekilde depresyon sıkıntı ağlama anlatamam iğrenç bir ruh haline giriyodm neyseki içmiyorumm :))
Canim adet olmadim daha benim de cok asiri basim agrisi ilk iki ilacta ama artik kalmadi neyseki yan etki. Evet canim tutunmasi icin bebisi ilac veriyorlarmis ama bazilari hamieykende kullanmaya devam ediyormus dostinexi