dostinex kullanirken hamile kalanlar

merhaba;
Yapılan testte prolaktinimin yüksek çıkması sonrası dostinex kullandım. sonraki ay klomen+otrivielle kullandım. otrivielle iğneden 24 ve 36 saat sonra ilişkiye girdik ve şimdi 6 haftalık hamileyim.
İlk gebeliğim yine dostinex kullanarak olmuştu malesef 5 haftalıkken düşük oldu.
Yani ben 2. kez dostinex kullanarak gebe kaldım. Gönül rahatlığıyla için diyebilirim.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hani derler ya kafaya takmayın takınca olmuyor diye. Ben buna karşıyım. Arkadaşlar üzerine düşünün ilgilenin peşinden gidin tedavinizi olun çünkü Allah ol diyince oluyor.

Canm benm şmdmde bende dostinex alıyorum daha yeni başladm 5. hap lh seviyesini ovulasyoh testini etkiler mi dostinex kullanırknde bebek deneyeblrmiyz prospektüste denemeyn diyor :-(

Canm benm şmdmde bende dostinex alıyorum daha yeni başladm 5. hap lh seviyesini ovulasyoh testini etkiler mi dostinex kullanırknde bebek deneyeblrmiyz prospektüste denemeyn diyor :-(
Eğer tek sıkıntı lh yüksekliği ise Allahın izniyle doxtinex ile aralık değere gelen hormon sonrası birkaç ay içinde hamile kalırsın inş. Benim ilk gebeliğimde kullandıktan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştım . 2.sinde beklemek istemedik dostinex kullandıktan sonraki ay klomen ve otrivelle kullandım ertesi ay hamile kaldım.
Bana ilacı verirken doktor bebek denemeyin demedi. Bizde önemsemedik. Bir yerde okumuştum bu ilacı içerken zaten biraz zor hamile kalırmışsın. Senin doktorun bişey demediyse istersen eşinin siperm kalitesi için siz denemelere devam edin derim ben.
Ovulasyon ve lh arasında tek bildiğim lh hormonu sağlıklı yumurtlamayı engelliyor. Süt hormonu olan lh yeni doğum yapan kadınlarda yüksek olur ve dolayısıyla halk arasında söylenen ''sütü koruyor'' dedikleri hamile kalmayı engelleyici duruma neden oluyor.

çok teşkkür ediyorum canım inşallah biran önce bizde evlat sahibi oluruz dualarına beni de kat ne olur..

merhaba cnm sana birkaç birşey sormak istiyorum ;
bende bu ay klomen ve dostinex birlikte kullanıyorum sen çatlatma iğneni kaçıncı gün yaptın yumurtlama takibi oldumu senin ??? benimde prl 44 çıktı bu arada ..

Merhaba bende buay dostinex kullandım benim bat 28 hazirandı beklemedeyim onceki ay olumsuz sonuclanan asılamam var. 3-4 gundur kasıklarımda ve karnımda agrı var akıntımda oluyot sanırım bas donmem sabahları aclıkla beraber cok hafif mide bulantısı hissediyorum ama cok bunaldım test yapmaya korkuyorum

Bende adet düzensizliği için doktora gittiğimde prolaktinimin 48 olduğunu öğrendim dostinex verdi doktor.ama ben o zaman çocuk düşünmediğim için fazla kullanmadım bikac tane kullandım o zaman 30a düşmüş

Şimdi cocuk düşünüyor m bir ay denedik olmadı.prolaktine bağlı mi bilmiyorum doktor yine dostinex verdi.haftada bir tane içmeye başladım.her çarşamba bütün olarak bi tane alıyorum. 2 haftadır kullanıyorum. (Yorumlara bakınca doktor herkese ikiye bölüp haftada 2 kerede icmesini söylemiş ama bana haftada bir iç dedi ) ve çocuk düşündüğümüzü söyledim korunmana gerek yok dedi sadece adetin gecikirse hemen gel hapı bırak dedi(hapın prosedürün de ise hamilelik düşünmeyin kullandığınız sürece ve sonra 1ay boyunca yaziyor) neyse ben 2haftadir kullanıyorum ve korunmuyorum hayırlısıyla inşallah bebisim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…