dostinex kullanirken hamile kalanlar

veynaz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
44
5
33
Mrb arkadaslar sizlerin fikrini almak istiyorum..ben bu ay hsg cektirdim ve prl 77..dostinex kullandim ve adet hala olmadim..satim 4 ocakti..gerci adetlerim duznsizdi prl yuzunden ama hapin etkisiyle adet olmam gerekiodu daha once ole olmustu..gununde olmustum..bu ay olmadim ve hamile kalmis olma ihtimalim var midir..boyle bisey yasayan varmi..ve 2 haftadir akintim var su gibi..tam adet oldum diorum ama yok..

Ya bi allahin kulu da cevap vermez mi? Hic mi yok boyle bisey yasayan yada bilgisi olan..

merhaba,
prl dozuyla olan ilşkisini bilmiyorum ama rutin tüp bebek tedavisindede veriliyor bu ilaç. ben transferden sonra 8 gün kullandım. şimdi BHCG değerine göre hamileyim sanırım :)

Tebrik ederim..sag salim kucagina alirsin insallah..ben 2 li olandan kullandim pazartesi persembe yarim yarim seklinde..iliskim de gun asiri seklindeydi..ben daha oncede kullandim bu ilaci ve gununde adetim gelmisti ama simdi gelen giden yok ve akintim da cok..ilacin yan etkisi olabilirmi ki acaba

Ya eczaneye gidip bi test alsana cnm biz nasıl bilelim ki

Hadi bekliyoruz bi test al ve bize mutlu haberi verrrr adetin geçmiş baya. Su gbi akıntıda gebelik belirtisi neden hamile olmayasın ki bende 1 hafta önce öğrendim hamile oldgmu akıntım çok bnmde

Hadi bekliyoruz bi test al ve bize mutlu haberi verrrr adetin geçmiş baya. Su gbi akıntıda gebelik belirtisi neden hamile olmayasın ki bende 1 hafta önce öğrendim hamile oldgmu akıntım çok bnmde
Tebrik ederim canim darisi basima insallah..ya cesaretim yok test yapmaya o yuzden boyle icim icimi yiyor iste..

Kizlarr ben hla adet olmadim..bugun de peceteye hafif pembe akinti geldi..acaba adet mi olcam..boyle biseyi duyan yada basina gelen var mi

Kizlar yardiimmm..ben adet mi oldum uoksa yerlesme kanamasi mi..pembe akintimdan sonra bir gun hicbisey gelmedi..sonra kahverengi lekelenmem oldu ama ayakta kaldigimda kirmiziya donuo..uzandigimda gelmio hic..hic boyle bisey basima gelmemisti ya..acaba gebelik olusupta dusuk mu oluo yada gebelik mu olusuo anlamadm..

Her ikisi de olabilir keşke kanda baktırsaydin yarın ilk işin kan tahlili olmalı bence..

Kanda baktirdim ama lekelerin cok az geldigi siralarda bisey cikmadi..zaten kan verdigim gunden sonra artti boyle

Ya acaba kanda baktirdigim zamanda daha yerlesmemis olabilirmi ki..hani yerlesme kanamasindan 2 yada 3 gun sonra test yapin diolar ya erken mi yaptim ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…