Ya eczaneye gidip bi test alsana cnm biz nasıl bilelim kiMrb arkadaslar sizlerin fikrini almak istiyorum..ben bu ay hsg cektirdim ve prl 77..dostinex kullandim ve adet hala olmadim..satim 4 ocakti..gerci adetlerim duznsizdi prl yuzunden ama hapin etkisiyle adet olmam gerekiodu daha once ole olmustu..gununde olmustum..bu ay olmadim ve hamile kalmis olma ihtimalim var midir..boyle bisey yasayan varmi..ve 2 haftadir akintim var su gibi..tam adet oldum diorum ama yok..
Hadi bekliyoruz bi test al ve bize mutlu haberi verrrr adetin geçmiş baya. Su gbi akıntıda gebelik belirtisi neden hamile olmayasın ki bende 1 hafta önce öğrendim hamile oldgmu akıntım çok bnmdeTebrik ederim..sag salim kucagina alirsin insallah..ben 2 li olandan kullandim pazartesi persembe yarim yarim seklinde..iliskim de gun asiri seklindeydi..ben daha oncede kullandim bu ilaci ve gununde adetim gelmisti ama simdi gelen giden yok ve akintim da cok..ilacin yan etkisi olabilirmi ki acaba
Tebrik ederim canim darisi basima insallah..ya cesaretim yok test yapmaya o yuzden boyle icim icimi yiyor iste..Hadi bekliyoruz bi test al ve bize mutlu haberi verrrr adetin geçmiş baya. Su gbi akıntıda gebelik belirtisi neden hamile olmayasın ki bende 1 hafta önce öğrendim hamile oldgmu akıntım çok bnmde
Bence böyle bekleme boşuna kesinlikle bi test al ve kurtulTebrik ederim canim darisi basima insallah..ya cesaretim yok test yapmaya o yuzden boyle icim icimi yiyor iste..
Yarin almayi dusunuyorum bakalim..gerci umudum yok ama en azindan şüphelerimden kurtulurum..Bence böyle bekleme boşuna kesinlikle bi test al ve kurtul
Hayırlısı cnm herşey gönlünce olsunYarin almayi dusunuyorum bakalim..gerci umudum yok ama en azindan şüphelerimden kurtulurum..
Tesekkur ederim tatlim..Hayırlısı cnm herşey gönlünce olsun
Test aldim ama hla yapmadim sabah yapmayi dusunuyorumne yaptın cnm test yaptın mı