Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar.Tam aradığım topik:smiley-cool:
Ben de ikinci şişedeyim 8 lik.Düştü benim ama yumurta takibi yaptırıyorum.Doktor hamike kalana kadar kullanacağımı söyledi
inşallah sonuncu olur bu bende 2 kere kullanmıştım
Selam kızlar.Tam aradığım topik:smiley-cool:
Ben de ikinci şişedeyim 8 lik.Düştü benim ama yumurta takibi yaptırıyorum.Doktor hamike kalana kadar kullanacağımı söyledi
benim yazdığım gibi 0,5 lik iki ayrı dr.gittim biri korun diğeri korunmana gerek yok dedi
nasıl iş anlamadım,ikinci gittiğim dr.gebeliği bulduğun an ilacı kesiceksin dedi.bu ilacı kullanırken hamile kalındığında bebekte problem çıkma riski çoğalıyomuş ALLAH korusun
benim gözüm korktu.
slm kızlar benimde ilk ölçtürdüğümde prolaktinim 65.77 çıktı doktordn zorla ilaç istedim ama doktorum hiç önemli değil ğrolaktin deyip durdu neyse zorla yazdırıp aldım ilacımı dopergin kullandım yaklaşık 1 aydır sonra doktorum test bile istemeden ilacı bırak düşmüştür dedi tabi ona güvenmeyip yine test yaptırdım bu kezde 44 gibi bişi çıktı bugün doktora gidip test sonucumu burnuna sokmayı düşünüyorum çok sinirlerimi bozuyo artık adama çocuğum olmuyo diye gittim adam hormonlarımı önemsemiyo ki bunun öncesinde septum ameliyatıda oldum