Dostinex kullanıp gebe kalan var mı ?

Dnzkzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
188
4
Merhaba prolaktinim 27 geldi gebelik istiyorum dostinex tablet kullanıcam haftada bir kez yarım tablet olacak şekilde. Acaba bir ay sonunda gebelik oluşur mu kullanıp gebe kalan oldu mu acaba ?

Arkadaşlar banada yardımcı olur musunuz prolaktn 30 a yakın çıktı acaba düşer mi gebe kalabilir miyim fikri olan varmj yardımcı olur musunz

Arkadaşım kullandığı ilk ay hamile kalmıştı. Sadece 1 kez içmiş. Onun da 26 gibi bir değerdi sanırım. Tamamen tesadüfi de olabilir tabi.

Arkadaşım kullandığı ilk ay hamile kalmıştı. Sadece 1 kez içmiş. Onun da 26 gibi bir değerdi sanırım. Tamamen tesadüfi de olabilir tabi.
Benim işte şuan 29 bakalım dua edin çok istiyoruz ama olmuyor şuan da folik asit verdi doktor bide duphaston verdi yarın başlıca bakalm

Kızlar dün devlet hastanesinin acilinde kan testi verdim 2 saate çıkar dediler ama hala e-nabız'a düşmemiş nasıl öğrenebilirim

Benim işte şuan 29 bakalım dua edin çok istiyoruz ama olmuyor şuan da folik asit verdi doktor bide duphaston verdi yarın başlıca bakalm
Ben geçen ay gebelik olmadı adet gelsin diye duphaston verdi adet oldum sonra bu ay değerlendirdik ve erken gebelik testim pozitif çıktı. 1 yıldır deniyoruz olmuyordu bu ay nedense duphaston kullandım ve sanırım hamileyim doktora gideceğim cuma günü öğreneceğim inşallah yardımcımolur 🙏🏻

Ben geçen ay gebelik olmadı adet gelsin diye duphaston verdi adet oldum sonra bu ay değerlendirdik ve erken gebelik testim pozitif çıktı. 1 yıldır deniyoruz olmuyordu bu ay nedense duphaston kullandım ve sanırım hamileyim doktora gideceğim cuma günü öğreneceğim inşallah yardımcımolur 🙏🏻
Doktora gittiniz mi sonuç ne oldu

kızım 3 yaşında şimdi.
8-9 ayın sonunda hamile kalmıştım, prolaktinim yüksekmiş, dostinexle düşmüştü öyle hamile kalmıştım.
Hemen düştüğü ay mı gebe kaldınız? Benimde 40 çıktı 1 buçuk ay dostinex kullandım. Regl olursam gidip baktırca. Düşmüş mğ diye. Başka sorum yok görünüyor

X