Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilacı ne şekilde kullanıyorsunuzArkadaşlar banada yardımcı olur musunuz prolaktn 30 a yakın çıktı acaba düşer mi gebe kalabilir miyim fikri olan varmj yardımcı olur musunz
Hormon 29 çıktı hoca verdi kulanmami soyledi daha sonra bana folik asit yazdı bide duphaston verdi ama gebe kalamiyorum daha duphastona başlamadım acaba etkisi olur mu yarın baslicmilacı ne şekilde kullanıyorsunuz
Benim işte şuan 29 bakalım dua edin çok istiyoruz ama olmuyor şuan da folik asit verdi doktor bide duphaston verdi yarın başlıca bakalmArkadaşım kullandığı ilk ay hamile kalmıştı. Sadece 1 kez içmiş. Onun da 26 gibi bir değerdi sanırım. Tamamen tesadüfi de olabilir tabi.
Son durumun nedirKızlar dün devlet hastanesinin acilinde kan testi verdim 2 saate çıkar dediler ama hala e-nabız'a düşmemiş nasıl öğrenebilirim
Ben geçen ay gebelik olmadı adet gelsin diye duphaston verdi adet oldum sonra bu ay değerlendirdik ve erken gebelik testim pozitif çıktı. 1 yıldır deniyoruz olmuyordu bu ay nedense duphaston kullandım ve sanırım hamileyim doktora gideceğim cuma günü öğreneceğim inşallah yardımcımolurBenim işte şuan 29 bakalım dua edin çok istiyoruz ama olmuyor şuan da folik asit verdi doktor bide duphaston verdi yarın başlıca bakalm
Doktora gittiniz mi sonuç ne olduBen geçen ay gebelik olmadı adet gelsin diye duphaston verdi adet oldum sonra bu ay değerlendirdik ve erken gebelik testim pozitif çıktı. 1 yıldır deniyoruz olmuyordu bu ay nedense duphaston kullandım ve sanırım hamileyim doktora gideceğim cuma günü öğreneceğim inşallah yardımcımolur
Masallah kazasız belasız elinize bebisinizj alın insallah ilk çocuk mu yoksa ne kadar süre sonra hamile kaldnzben dostinex kullanıp 1 ay geçtikten sonra hamile kaldım.
kızım 3 yaşında şimdi.Masallah kazasız belasız elinize bebisinizj alın insallah ilk çocuk mu yoksa ne kadar süre sonra hamile kaldnz
Maalesef doktorum izne ayrıldı rendavu iptal oldu çok garip ya diğer doktordada randevu yok , kan vereceğim sadeceDoktora gittiniz mi sonuç ne oldu
Maalesef doktorum izne ayrıldı rendavu iptal oldu çok garip ya diğer doktordada randevu yok , kan vereceğim sadece
Benim ki en çok bel ağrım var ve göğüs hassasiyetiBenimde hafif bulantım vae bugünlerde gogus ağrım çok karnım altı agriyor
Acile gorunseydinuzBenim ki en çok bel ağrım var ve göğüs hassasiyeti
Hemen düştüğü ay mı gebe kaldınız? Benimde 40 çıktı 1 buçuk ay dostinex kullandım. Regl olursam gidip baktırca. Düşmüş mğ diye. Başka sorum yok görünüyorkızım 3 yaşında şimdi.
8-9 ayın sonunda hamile kalmıştım, prolaktinim yüksekmiş, dostinexle düşmüştü öyle hamile kalmıştım.
1 kutu kullandim, sanirim 1 kez daha regl oldum ve hamile kaldim.Hemen düştüğü ay mı gebe kaldınız? Benimde 40 çıktı 1 buçuk ay dostinex kullandım. Regl olursam gidip baktırca. Düşmüş mğ diye. Başka sorum yok görünüy
O 1 kutuyu nasıl kullandığınızı hatırlıyor musunuz acab1 kutu kullandim, sanirim 1 kez daha regl oldum ve hamile kaldim.