- 22 Temmuz 2020
- 5
- 1
- 1
- Konu Sahibi cerenbirmasal
-
O bi gün gördüğünüz belki adet kanaması değil de yerleşme kanaması olabilir. Dostinex’in adet geciktirici veya süreyi kısaltıcı bi etkisi yok, ama prolaktini baskıladığı için hamile kalmayı kolaylaştırma etkisi varSelamlar gebe kalamadığım için doktora gittim, süt hormonum (prolaktin) yüksek olduğu için doktorum bana Dostinex yazdı. 3 gün arayla 3 kere kullandım, 3. kullanışımda sadece 1 gün adet gördüm. Fazla kanamam olmadı, damla damla başladı ve az-orta derece arasıydı. Dostinexi kullandığım sürece eşimle korunmadık. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktorum vücudun hormona alışıyor olabilir demişti.
Kaç çıktı prl?Selamlar gebe kalamadığım için doktora gittim, süt hormonum (prolaktin) yüksek olduğu için doktorum bana Dostinex yazdı. 3 gün arayla 3 kere kullandım, 3. kullanışımda sadece 1 gün adet gördüm. Fazla kanamam olmadı, damla damla başladı ve az-orta derece arasıydı. Dostinexi kullandığım sürece eşimle korunmadık. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktorum vücudun hormona alışıyor olabilir demişti.
Fazla yüksek değilmiş bir ayda hemen düşerBende salı cuma kullanıyorum yarım yarım benım değerim 39 du daha 1 ay var bakalım nasıl sonuçlanacak
O hangi bölümde ve nasıl yapılıyor canım ?İnşallah kan pıhtılaşması testi de yaptıracağım
Gen merkezleri var özel olarak yapılıyor 20 günde çıkıyor özelde fakülte 6 ayO hangi bölümde ve nasıl yapılıyor canım ?
Kadın doğum mu yönlendiriyor bilmiyorum kiGen merkezleri var özel olarak yapılıyor 20 günde çıkıyor özelde fakülte 6 ay
Merhaba bende bi şey sormak istiyorum bende gittim bendede aynı şekilde süt hormonu yüksek çıktı ilaç verdi ama ben korkuyorum bilginiz var mı hamile kalabilir miyim 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim bunu öğrendim canım çok sıkılıyorO bi gün gördüğünüz belki adet kanaması değil de yerleşme kanaması olabilir. Dostinex’in adet geciktirici veya süreyi kısaltıcı bi etkisi yok, ama prolaktini baskıladığı için hamile kalmayı kolaylaştırma etkisi var
Bi gebelik testi yapmanızı tavsiye ederim.
Merhaba bende bi şey sormak istiyorum bende gittim bendede aynı şekilde süt hormonu yüksek çıktı 47 çıktı ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi ama ben korkuyorum bilginiz var mı hamile kalabilir miyim 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim bunu öğrendim canım çok sıkılıyorFazla yüksek değilmiş bir ayda hemen düşer
Hiç bi zararı yok, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Beyindeki üremeyle ilgili olan hipofiz bezi prolaktin yüksek salgılandığında hamilelik var gibi davranıp gebeliği önlüyor. Prolaktin düştüğünde gebe kalmak kolaylaşıyor. Haftada iki kez (pazartesi-Perşembe) doktorunuzun dediği dozda alın. Bi de gece yatmadan önce alırsanız rahat edersinizMerhaba bende bi şey sormak istiyorum bende gittim bendede aynı şekilde süt hormonu yüksek çıktı ilaç verdi ama ben korkuyorum bilginiz var mı hamile kalabilir miyim 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim bunu öğrendim canım çok sıkılıyor
Teşekkür ederim umarım bi sıkıntı olmadan geçerHiç bi zararı yok, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Beyindeki üremeyle ilgili olan hipofiz bezi prolaktin yüksek salgılandığında hamilelik var gibi davranıp gebeliği önlüyor. Prolaktin düştüğünde gebe kalmak kolaylaşıyor. Haftada iki kez (pazartesi-Perşembe) doktorunuzun dediği dozda alın. Bi de gece yatmadan önce alırsanız rahat edersiniz
Çok teşekkür ederim inşALLAH geçer gerçekten ister istemez insanın aklına bi sürü şey geliyo bide yeni evliyim böyle bi şey oluncada canım sıkıldıHiç bi zararı yok, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Beyindeki üremeyle ilgili olan hipofiz bezi prolaktin yüksek salgılandığında hamilelik var gibi davranıp gebeliği önlüyor. Prolaktin düştüğünde gebe kalmak kolaylaşıyor. Haftada iki kez (pazartesi-Perşembe) doktorunuzun dediği dozda alın. Bi de gece yatmadan önce alırsanız rahat edersiniz
Canını sıkacak bi durum yok, çok şükür ilacı var düşüyor. Prolaktin yükselmesine en çok etki eden sebep stres. Hiç kafana takma, düşer. İlacını düzenli kullan, hamile kalırsın. Sonra hamilelik sırasında zaten bırakırsınÇok teşekkür ederim inşALLAH geçer gerçekten ister istemez insanın aklına bi sürü şey geliyo bide yeni evliyim böyle bi şey oluncada canım sıkıldı
İnşALLAH dediğiniz gibi olur teşekkür ederimCanını sıkacak bi durum yok, çok şükür ilacı var düşüyor. Prolaktin yükselmesine en çok etki eden sebep stres. Hiç kafana takma, düşer. İlacını düzenli kullan, hamile kalırsın. Sonra hamilelik sırasında zaten bırakırsın
Canim 47 çok az bir değer yani 200 lerde çıkıyor milletin hemen düşer 1 ayda merak etme. Ben stresliyken 40 lari görüyorum. Başka sebep yoksa sizde ve eşinizde birkaç aya hamile kalırsın. İlaç kullanırken deneme sadece bir ay bekle bence. Sakıncası vardı düşük tehlikesi gibi burda yazmisti arkadaşlar. İçini ferah tutMerhaba bende bi şey sormak istiyorum bende gittim bendede aynı şekilde süt hormonu yüksek çıktı 47 çıktı ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi ama ben korkuyorum bilginiz var mı hamile kalabilir miyim 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim bunu öğrendim canım çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?