• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex kullanımı sonrası

Canim 47 çok az bir değer yani 200 lerde çıkıyor milletin hemen düşer 1 ayda merak etme. Ben stresliyken 40 lari görüyorum. Başka sebep yoksa sizde ve eşinizde birkaç aya hamile kalırsın. İlaç kullanırken deneme sadece bir ay bekle bence. Sakıncası vardı düşük tehlikesi gibi burda yazmisti arkadaşlar. İçini ferah tut
Tamam çok teşekkür ederim umarım geçer gider ALLAH herkese şifa versin küçük büyük derdi olan insanlara

Canını sıkacak bi durum yok, çok şükür ilacı var düşüyor. Prolaktin yükselmesine en çok etki eden sebep stres. Hiç kafana takma, düşer. İlacını düzenli kullan, hamile kalırsın. Sonra hamilelik sırasında zaten bırakırsın 🌸
Bu amh ne oluyor anti müllerian hormonu da 1.31 çıkmış bilginiz var mı

Amh değeri yumurta rezervini gösteriyor. Kadınlarda yaşla birlikte bu değer azalır. Belki yaşınıza göre normaldir. No stress 🙅🏻‍♀️⛔❌
Ben daha 25 yaşında ve 4 aylık evliyim gerçekten çok kötü bi duygu art med diye bi ilaç verdi doktor yumurtalık içinmiş 😔

Kizlar adetime 4 gün var son dostinex ictim bugun adet olunca tekrar korunmak gerekir mi

Back