arkadaslar merhaba. konu biraz eskimiz ama yine güncellemek istedim... benim de prolaktin le başım derttte..
bebek istiyoruz doktorum dostinex verdi ama korunma dedi.. ne yapmalıyım sizce.?
Merhaba..ben parlodel kullanıyorum etkileri dostinex'ten daha zararsız..dostinex'i hamile kaldığınızda kullanmamanız gerek ama parlodel'i hamile kalsanızda kullanabiliyorsunuz herhangi bir zararı yok..genellikle doktorların söylediği dostinex'i kullanırken hamile kalınmamasıdır..sizin doktorunuz korunma diyerek bir bildiği vardır sanırım ama tekrar bir görüşün derim..tabi çocuk yapmayı düşünüyorsanız..
merhaba canım..bende senin gibi düşünüyorum.. benimde prolaktinim yüksek çıktı ve banada doktor parlodel verdi... dostinex düşük yapabiliyormuş dediğin gibi. parlodelden çok korkmuştum çok yan etki yapıyor diye ama korktuğum gibi olmadı çok rahatsız etmedi.. umarım hormonumuz düşer
adenom olanlarda kullandırmaya devam edilebiliyor veya sürekli ölçülüp kontrol altında tutulması gerekiyor sanırım
ama ben 100 ve üzerinde olunca mr isteniyor diye biliyordum? daha düşük değerler için genelde stres kaynaklı gibi düşünülüyor..
ben de sonraki adette baktıracağım umarım düşmüştür ..
merhaba cnm bende de ploraktin yuksekligi var 42.9 cikti ve ben asilamaya basladim. bu hormonun yukseldigini bilmeden drum bana da dotinex verdi cuma asilamam var bakalim kullan diyece
kmi. bende otuziki yasindayim 4 bucukbyilllik evliyim ve 4 yildir bebek sahibi olmaya calisiyorum. acisi cok zor bilirim ama sabirli olmak lazim arkadasim. sende fazla zaman kaybetme asilamaya gec elinden geleni yap. insallah bebegine tez zamanda kavusursun. kendini uzme kimseye karsi sorumlu hissetme. torun da babada yapmak allahin lutfudur. dakin kendini suclama. cocuk tamamen allahin ol demesine bagli. vakti grlmediyse olmaz geldiyse hicbisey engellemez. daha yeni evlisin meraketme dualarini eksuk etme asilamaya gec sansini artir. dilerim tez zamanda bebisin senle olsun. banada dua et asilamam tutsun herkesin tutsun insallah.amin
Evet gerçekten etkili bir ilaç kullandığım ay hemen hamile kaldım ve 3. ilaçtan sonra prolaktin hormonum normalinde altında bir değerde çıktı. Herkese acil şifalar.
bende bir defa kullandım, prolaktin hormonu yüksekliği nedeniyle..
oldukça etkili bi ilaç ve çözüm sağlıyo..
Merhaba arkadaslar ploraktin hormonu na dotinex cok iyi geliyor ben asilama oldum ve druma defalarca sordum kullanirken hamile kalinmasi durumunda ilaci hemen kesmek grekiyomus. yani dotinexin yarari olacagi ni soyledi zarari degil. ploraktin yukseldi ilac kullandin dustu ve ilaci biraktin hamile kalmaya calisirken yine cikarsa yine olmayacak. valla ben once allaha sonra dra guvenip kullaniyorum. allahim korur insallah bisey olmaz. olacagi varsa zaten oluyor.
topidik arkadasim allah razi olsun benimde sen dualarimdasin insallah sende bende buradaki herkesde bebegine kavusur. dr sana 1 yil korunun demis ama cok uzin bir sure. baska bir dra hatta drlarla gorus derim ben hamile kalmak istiyorum de eniyisini onlar bilir dicem ama tecr
ubelerim dogrultsunda birinin ak dedigine biri kirmizi hatta fusdiyebiliyor. bu kadin dogum drlarina hic guvenemiyorum. bence 1 yil bekleme dusrt dusmez basla calismalara tabi drlarla da gorus. birde bebegini kalbi falan duruyor ya allah korusun dotinexin yaptigi kesinmiki acaba
bence icinizi rahay tutun hamileyken bile cok nadir durumlarda kullanuliyomus bu ilac. benim bildigim buokudukca buralari vallahi dotinex yuzunden bebegini dusurenleri stresten ploraktinim tavan yapiyor vallahi arkdasslar allah bizede bebek verirde onlari buyutmekle ugrasiriz bundan sonra insallah h ami amilar. i
Şuan 5 haftalık hamileyim henüz kalp atışları için doktora gitmedik ayın 31 inde gideceğim şuana kadar bir sorun yaşamadım keseyi de gördük çok şükür. senin prolaktin hormonun kaç çıktı?