• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dostinex kullananlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MslDo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
49
35
8
30
Merhaba arkadaşlar 2.5 ay önce doktora gittim hormon testi yaptı ve süt hormonum 47 çıktı dostşnex verdi 10 günde bir içmemi söyle 2 aydır içiyorum 3 tane ilacım kaldı. Hamile kalmakta istiyorum bir zararı varmı? Gerçi doktor hamile kalıp içersende sıkıntı olmaz demişti.
Kullananlar, kullanıp hamile kalanlar lütfen cevap yazın bu ilaç bende bi takım değişiklikler uyku hali asabiyet kollarım çok çabuk yoruluyor falan yardımcı olum lütfen. Hamile kalabilcek miyim?

Merhaba evet ilacın yan etkisidir uyku o yüzden akşam yatmadan önce içmeni tavsiye ederim ilacın prospektüsünde mutlaka korunun yazıyor ama doktorlar korunmanıza gerek yok ilk aylar da bir zararı olmaz diyorlar yinede sizin biliceğiniz birşey ben korumadım gerçi hamilede kalmadım ama olsaydı ilacı hemen bırakacaktım ama ilaç bittikten sonra hiç ihmal etmeden doktora mutlaka gidin çünki devamı gelebiliyor doktor tamam artık gerek kalmadı diyene kadar devam edin

Merhaba evet ilacın yan etkisidir uyku o yüzden akşam yatmadan önce içmeni tavsiye ederim ilacın prospektüsünde mutlaka korunun yazıyor ama doktorlar korunmanıza gerek yok ilk aylar da bir zararı olmaz diyorlar yinede sizin biliceğiniz birşey ben korumadım gerçi hamilede kalmadım ama olsaydı ilacı hemen bırakacaktım ama ilaç bittikten sonra hiç ihmal etmeden doktora mutlaka gidin çünki devamı gelebiliyor doktor tamam artık gerek kalmadı diyene kadar devam edin
Çok teşekkür ederim çoğu kişi bu ilacı kullandıktan sonra hamile kalmış umarım bende kalırım

Çok teşekkür ederim çoğu kişi bu ilacı kullandıktan sonra hamile kalmış umarım bende kalırım
Benimde ploraktin sorunum vardı ilk 37 daha sonra 52 çıkınca kullanmıştım dostinex fakat hamile olduğunu öğrendiğin anda ilacı bırakmalısın demişti doktorum çünkü hamileyken içersen bebeğin kalbini durduruyor demişti banada dikkatli olun doktorunuza sorun tekrar 2li olandan kullanmıştım ikiye bölüp ptesi ve perşembe günleri içiyordum rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar 2.5 ay önce doktora gittim hormon testi yaptı ve süt hormonum 47 çıktı dostşnex verdi 10 günde bir içmemi söyle 2 aydır içiyorum 3 tane ilacım kaldı. Hamile kalmakta istiyorum bir zararı varmı? Gerçi doktor hamile kalıp içersende sıkıntı olmaz demişti.
Kullananlar, kullanıp hamile kalanlar lütfen cevap yazın bu ilaç bende bi takım değişiklikler uyku hali asabiyet kollarım çok çabuk yoruluyor falan yardımcı olum lütfen. Hamile kalabilcek miyim?
Bizde çocuk istiyoruz 3 ay denedik hormon testimde prolaktin değerim 25 çıktı bana da dostinex verdi 10 günde bir içicekmişim benim doktorum korunmaman gerek zaten amacımız bebek oluşması dedi ama çoğu yerde de korunmak gerektiği yazıyor bende anlmadım ilk hapımı dün içtim biraz sersemlik yaptı bende sadece

Bizde çocuk istiyoruz 3 ay denedik hormon testimde prolaktin değerim 25 çıktı bana da dostinex verdi 10 günde bir içicekmişim benim doktorum korunmaman gerek zaten amacımız bebek oluşması dedi ama çoğu yerde de korunmak gerektiği yazıyor bende anlmadım ilk hapımı dün içtim biraz sersemlik yaptı bende sadece
25 yüksek değilki 26 sınır ne alaka anlamadım benim burnum kanamıştı içtiğimde

Canim bende hep iciyorum 3ay icmedim hamile kaldim ama prolaktin 54iydi dushuk yaptim 110oldu prolaktin doktorom 2 ay hafta 2kez yarim tablet yazdi 2ayda sonra 0.472 oldu shimdi ayda 2 kez 15gunden bir yarim para yazdi hamish kala bilirmishim daha dushukden sonra ilk kez icdiyomde doktorom korun demishdi

Son düzenleme:
Canim sen ilac bittikden sonra doktorunj ihmal etme ben sinirlendim gitmedim gitseydim o kadar yukselmezdi hamile kaldigimdada dushuk yapmazdim bide doktorom bana soylediki hamile kaldigin anda birak ilaci

25 yüksek değilki 26 sınır ne alaka anlamadım benim burnum kanamıştı içtiğimde[/QUOTE
Şubat ayındaki testi özel hastanede yaptırdım sınır 26.80di benim değerim 26.38 çıktı . Bu ay devlet hastanesinde yaptırdım sınır 23.00tü benim 25.00 çıktı . Değişkenlik gösteriyor herhalde labaratuvarlardan dolayı mı anlayamadım

25 yüksek değilki 26 sınır ne alaka anlamadım benim burnum kanamıştı içtiğimde
Şubat ayındaki testi özel hastanede yaptırdım sınır 26.80di benim değerim 26.38 çıktı . Bu ay devlet hastanesinde yaptırdım sınır 23.00tü benim 25.00 çıktı . Değişkenlik gösteriyor herhalde labaratuvarlardan dolayı mı anlayamadım

Tatlım prolaktinin diğer adı stres hormonu evet değişiklik gösterir dostinex kullanılacak kadar yüksek değil senin sen bilirsin yinede genel olarak bı araştır bence

Benimde 30dan başlayıp 58e yükseldi iki ayda. Hipofiz bezimde adenom çıktı. Bence prolaktin deyip geçmeyin bi endokrin doktoruna gözükün ilaca başlamadan önce. Benimki ufak olduğu için ben de dostinex kullanıyorum ama büyük olanları burundan girerek alıyolarmış detaylıca bi kontrol ettirin bence kızlar

Benimde 30dan başlayıp 58e yükseldi iki ayda. Hipofiz bezimde adenom çıktı. Bence prolaktin deyip geçmeyin bi endokrin doktoruna gözükün ilaca başlamadan önce. Benimki ufak olduğu için ben de dostinex kullanıyorum ama büyük olanları burundan girerek alıyolarmış detaylıca bi kontrol ettirin bence kızlar
Bende mr çekildim endokrin e gittim 52.71 di prolaktin ama adenom çıkmadı temiz çıktı sonuçlar stresten yukselıyor bazen

Kizlar benimde 60 cikti 0.5 mg verdi ilac pazartesi ve persembe yarimsar aldim 2 tane vardi zaten bitince gittim dusmus hemen doktor korun demedi olmaz zaten catlamiyor yumurtan dedi ama ilac bittikteb sonra ovulasyon oldu catladigini dusundigum icin progesteron testi yaptirdim bugun pazartesi bat gunum insallah tutmustur.

Back