Hormon düşmüştür. Benimde bi ay çok aşırı göğüs ağrısı sanci olmuştu sızlıyordu hatta süt hormonun yükselmiş dedi doktor dostinex verdi 2. Ay hiç sanci filan olmadı çok rahattım1 yıldır bebek istiyorum olmuyor prolaktin 29 çıktı dr dostinex verdi kullandım bekarligimdan beri adetime 10 gün kala göğüslerim şişer ve ağrı olurdu şuan da 6 gün var adetime ve hiç bir sekil de ağrı ve şişme yok dostinex kullananlar bilgi verebilir mi
Inşallah düşmüştür gebeliğe engel galibaHormon düşmüştür. Benimde bi ay çok aşırı göğüs ağrısı sanci olmuştu sızlıyordu hatta süt hormonun yükselmiş dedi doktor dostinex verdi 2. Ay hiç sanci filan olmadı çok rahattım
Evet maalesef engel sürekli yukseliyosa özellikle. Benim bi seferlikti eger seninki sürekli yukseliyosa dikkatli ol her ay baktır. Gerci çokta yüksek çıkmamış bildiğim kadarıyla sınır 28 zaten.Inşallah düşmüştür gebeliğe engel galiba
Canım ben 1 kere kullandım yarın adet günüm bakalım ne olacakBendede 29çıkmıştı bir aydır kullanıyorum
Belirtin varmı ben hamile değilim büyük ihtimalle hiç belirtim yokCanım ben 1 kere kullandım yarın adet günüm bakalım ne olacak
Herzaman adetime 10 gün kala göğüs ağrım oluyordu bu ay olmadı bakalım bence hamile değilimBelirtin varmı ben hamile değilim büyük ihtimalle hiç belirtim yok
İnş vardır ama ilkeli hissedilir bence:)Herzaman adetime 10 gün kala göğüs ağrım oluyordu bu ay olmadı bakalım bence hamile değilim
İnş vardır ama ilkeli hissedilir bence:)
Maalesef benim de öyle kısmet:)Ne aylar hamileyim kesin dedim de olmadı 1 yıldır hep negatif
Kaç yıllık evlisin canımMaalesef benim de öyle kısmet:)
İki yıl oldu senKaç yıllık evlisin canım
1 yıl oldu canım doktor ne engel olduğunu söyledi mi sanaİki yıl oldu sen
Doktor hiç bir engel Yok dedi daha önce Kis vardı o da kaybolmuş normal yolla gebelik olmaması için hiç bir neden Yok dedi tüm tahlillerimi yaptırdım eşimle sizde var mı sorun1
1 yıl oldu canım doktor ne engel olduğunu söyledi mi sana
Doktor hiç bir engel Yok dedi daha önce Kis vardı o da kaybolmuş normal yolla gebelik olmaması için hiç bir neden Yok dedi tüm tahlillerimi yaptırdım eşimle sizde var mı sorun
Bende hafif yumurta tembelliği olduğunu söyledi adetim 28 gün düzenli sadece prolaktin 29 olduğunu söyledi ilaç verdi başka bir şey yok olur diyor
İnş olur hayırlısıBende hafif yumurta tembelliği olduğunu söyledi adetim 28 gün düzenli sadece prolaktin 29 olduğunu söyledi ilaç verdi başka bir şey yok olur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?