Pazartesi sabah gitmeye çalışıcam endokrine de. Küçük şehir olduğu için önce dahiliyeye gitmek gerekiyormuş o gönderiyormuş endokrine ama zaten kadın doğumcum başladı dostinex farklı ne yapabilir bilmiyorum. Mr da daha çekilmedim
Pazartesi sabah gitmeye çalışıcam endokrine de. Küçük şehir olduğu için önce dahiliyeye gitmek gerekiyormuş o gönderiyormuş endokrine ama zaten kadın doğumcum başladı dostinex farklı ne yapabilir bilmiyorum. Mr da daha çekilmedim
O her yerde öyle malesef, direk endokrine gidilmiyo. Mr isteğini falan endokrin yapıyo. Bazı doktorlar adenomla ilgili çok korkutuyolar. Benim gittiğim ilk doktor aklımı oynattırmıştı ama aslında çok ciddi bi durum değil. Kitlelerin en masumu hatta bence. O yüzden hiç canını sıkma ilacını düzenli kullan düzelir
Mr çekindim herhangi bir adenom görünmedi çok ufak olduğu için de görünmeyebilirmiş 3mmden ufaksa. Dostinex 3 defa içtim şimdiye kadar tam olarak prolaktin 412den 1.3 e düşmüş bugün bırakıcam dostinexi bi süre sonra tekrar kontrol edicez mr ile birlikte. Göğüsümden süt geliyordu hemen kesildi zaten ilaçla. Demem o ki stres anlık olarak yükseltebiliyormuş, ne kadar garip tüm hormonlarımızı alt üst etmesi stresin, sıkıntının. Bilgilendirmek istedim sizi teşekkürler tüm yorumlarınız için