Haftada iki kere tam iç demiş fakat dün yarım içmiş bulundum ben. Neyse artık sonrakini tam alıyım. Sıkıntı olmaz heraldeDoktorunun dedigi gibi ic canim o denilenlere bakma sen doktoruna bak o ayarlamistir dozunu sen merak etme bende kullandim cok ise yarayan bir ilac sifa olsun sana da
Ben tam içiyordum, içebilirsin doktorun öyle söylediyse
Birdahakine aynı dozda derken? Doktor aslında haftada iki tam iç demiş falan ben dün yarım içtim. Diğerlerini nasıl içicem kafam karıştı açıkçası bi hata yaptım dün.Hemen birşey olmaz
Birdahakine ayni dozda devam et.
Adenom filanmi var hipofi bezinde.
Emariniz nasil cikti. Baya yuksek degeriniz
İç iç bişey olmaz, ben de yan etkiler olduğu için çok değiştirdik dozunu. Etkilerine göre siz de tekrar doz ayarlarsınızEvet tam demiş fakat ben yarım içtim diğerini tam içsem sıkıntı olmaz galiba
Stres olmazmi..Birdahakine aynı dozda derken? Doktor aslında haftada iki tam iç demiş falan ben dün yarım içtim. Diğerlerini nasıl içicem kafam karıştı açıkçası bi hata yaptım dün.
Emar için gün almadım daha pazartesi günü gün alıcam ilaçlı emar çekilicekmiş. Adenom var galiba çünkü çok yüksek. Umarım ameliyata vs gerek kalmaz tek isteğim ilaçla düşsün. 23 yaşında bekarım bir de antidepresan falan kullanıyorum aşırı stresliyim her şeyin başı stress
Dün yarım içtim bugün diğer yarısını içsem pazartesi günü tüm içerimStres olmazmi..
Tabiki onunda etkisi var.
Yok ilacla düsüyor genelde.
Ya simdi ilac etkili bi ilac yarim aldiğiniz icin tam alin desek etkisi olurmuki bilemiyorum.
O zaman diger yarisini da bugun alin.
Yarinda 1 tane kullanin.
Şimdi 2 gün olacak diye 1 bucuk kullanmak ta dogru olmaz belki. Ama surekli kullananlar daha yardimci olur
Aynen insallah iyi olursunDün yarım içtim bugün diğer yarısını içsem pazartesi günü tüm içerim
Hayır öyle yapma, çok ağır bi ilaç. Pazartesi tam içersinDün yarım içtim bugün diğer yarısını içsem pazartesi günü tüm içerim
Hemşiresiyle konuştum bu hafta yarım yarım iç diğer hafta tüm iç dediHayır öyle yapma, çok ağır bi ilaç. Pazartesi tam içersin
İyi bari sevindim inşallah mr sonucunda güzel çıkarHemşiresiyle konuştum bu hafta yarım yarım iç diğer hafta tüm iç dedi
İlaçlı emardan korkuyorum biraz daİyi bari sevindim inşallah mr sonucunda güzel çıkar
İlaçlı emardan korkuyorum biraz da. Beyin cerrahına da gittim mr istemek için bana geç kalmış muamelesi yaptı resmen. Yani mrda adenom çıkacağına emin gibi bir şeyim. Ama umarım büyük değildir
Endokrine gitseydiniz keşke, endokrinin alanı aslında bu. İlaçlı çok farketmiyo aslında mr çekimi başladıktan sonra kolundan ilaç enjekte ediyolatİlaçlı emardan korkuyorum biraz da. Beyin cerrahına da gittim mr istemek için bana geç kalmış muamelesi yaptı resmen. Yani mrda adenom çıkacağına emin gibi bir şeyim. Ama umarım büyük değildir
Adenomdan ötürü geliyo olabilir süt, değerin yüksek olmasına gerek yok diye biliyorumAdetlerim hep günü gününe gelir. Görmede de öyle bi sıkıntım olsa farkederdim heralde. Sadece göğüslerimden süt gelir bi de adet zamanı çok şişer ağrır sonra geçer. Ama prolaktinim 12 olduğunda bile süt geliyordu sıkınca anlayamadım yani pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?