Dostinex hakkında

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
670
593
303
Konya
Prolaktinim 412 çıktı ilaçlı mr çekincem fakat dostinex verdi doktorum 8 tablet 0.5 mg haftada iki gün tam içmemi söylemiş. Ben hatırlayamadığım için bugün prospektüsüne baktım yarım yarım haftada iki gün demiş yarısını kırıp içtim akşam 6 gibi. Sizce yarısını da şimdi içiyim mi napmalıyım yoksa bugün böyle kalsın diğer gün tam mı yarım mı içiyim kararsızım doktora da ulaşamıyorum şuan

Doktorunun dedigi gibi ic canim o denilenlere bakma sen doktoruna bak o ayarlamistir dozunu sen merak etme bende kullandim cok ise yarayan bir ilac sifa olsun sana da

Canım benim ben hiç bilgi sahibi değilim inan ki üzülme acaba araştırdın mu burda genellikle nasıl kullanildigina

Benim bu kadar yuksek degildi degerim tam hatirlayamiyorum cok uzun zaman oldu. Ben pazartesi yarim persembe yarim iciyordum haftada iki gün yarim yarim. Bence doktorunuzla gorusmeden diger dozu almayin.

Doktorunun dedigi gibi ic canim o denilenlere bakma sen doktoruna bak o ayarlamistir dozunu sen merak etme bende kullandim cok ise yarayan bir ilac sifa olsun sana da
Haftada iki kere tam iç demiş fakat dün yarım içmiş bulundum ben. Neyse artık sonrakini tam alıyım. Sıkıntı olmaz heralde

Hemen birşey olmaz
Birdahakine ayni dozda devam et.
Adenom filanmi var hipofi bezinde.
Emariniz nasil cikti. Baya yuksek degeriniz

Hemen birşey olmaz
Birdahakine ayni dozda devam et.
Adenom filanmi var hipofi bezinde.
Emariniz nasil cikti. Baya yuksek degeriniz
Birdahakine aynı dozda derken? Doktor aslında haftada iki tam iç demiş falan ben dün yarım içtim. Diğerlerini nasıl içicem kafam karıştı açıkçası bi hata yaptım dün.
Emar için gün almadım daha pazartesi günü gün alıcam ilaçlı emar çekilicekmiş. Adenom var galiba çünkü çok yüksek. Umarım ameliyata vs gerek kalmaz tek isteğim ilaçla düşsün. 23 yaşında bekarım bir de antidepresan falan kullanıyorum aşırı stresliyim her şeyin başı stress

Reactions: H M
Stres olmazmi..
Tabiki onunda etkisi var.
Yok ilacla düsüyor genelde.
Ya simdi ilac etkili bi ilac yarim aldiğiniz icin tam alin desek etkisi olurmuki bilemiyorum.
O zaman diger yarisini da bugun alin.
Yarinda 1 tane kullanin.
Şimdi 2 gün olacak diye 1 bucuk kullanmak ta dogru olmaz belki. Ama surekli kullananlar daha yardimci olur

Dün yarım içtim bugün diğer yarısını içsem pazartesi günü tüm içerim

Reactions: H M
İyi bari sevindim inşallah mr sonucunda güzel çıkar
İlaçlı emardan korkuyorum biraz da . Beyin cerrahına da gittim mr istemek için bana geç kalmış muamelesi yaptı resmen. Yani mrda adenom çıkacağına emin gibi bir şeyim. Ama umarım büyük değildir

İlaçlı emardan korkuyorum biraz da . Beyin cerrahına da gittim mr istemek için bana geç kalmış muamelesi yaptı resmen. Yani mrda adenom çıkacağına emin gibi bir şeyim. Ama umarım büyük değildir

Adetlerim hep günü gününe gelir. Görmede de öyle bi sıkıntım olsa farkederdim heralde. Sadece göğüslerimden süt gelir bi de adet zamanı çok şişer ağrır sonra geçer. Ama prolaktinim 12 olduğunda bile süt geliyordu sıkınca anlayamadım yani pek

Endokrine gitseydiniz keşke, endokrinin alanı aslında bu. İlaçlı çok farketmiyo aslında mr çekimi başladıktan sonra kolundan ilaç enjekte ediyolat

Adenomdan ötürü geliyo olabilir süt, değerin yüksek olmasına gerek yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…