Dost kazığı, atlatamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir arkadaşlık hiç olmadı demek istemedim. Dediğiniz gibi yalnız bir döneminiz olmuş bu hayatınızda çok belli, hatta bu aslında devam ediyor fark ettirmek istediğim o oldu.

Çünkü o sırada kendinizi birbirinize daha yakın hissettiğiniz bir dönem olmuş olabilir, o dönemde bu kişi sizin "en yakın arjadasiniz" olmuş olabilir.

Ancakk ilişkiye bir etiket koyup onu orda aynı bırakmak doğru değil. Ne zaman ki size boburlenmeye başladı iş için, kavga dövüş olmaya başladı aranızda siz aslında artık değil en yakın arkadaş yakın arkadaş bile değildiniz ki, bundan çıkmışsınız yani.

Ancak sadece durumu kabullenmeyip hala en yakın arkadaşımdı demeye devam etmişsiniz, sebebi sadece yalnızlık.

Size tavsiyem korkmayın yalnız olmaktan bu derece. Tekrar yeni insanlarla tanışıp belki yakın olduğunuz dönemler olur ancak bu bozulunca sıkı sıkıya tutunmayın onlara, insanlar gelip gidecek hayatımızdan. İlla sürekli hepsiyle küsmek zorunda da değiliz ancak değişen enerji ve yapıları fark edip yeni durumlara göre ve buna uygun davranmaliyiz, üzülmemek için kendi hayatımızda kurban gibi olmamak için.

Insanlari bu kadar önemsemeyin çok hata yapmışsın sen bi sert üslupla konuşup arkadaşlık etmeseydin senin yanına gelemezdi ama sen bide unu tutup nikah şahidi yapmışsın buda bir hata ama neysek gitmiş bitmiş aradan 1 yıl geçmiş kafaya takacak bir durum yok siz kurtulmussunuz kafanıza takmayın yolunuza bakın bundan sonraki hayatınızda böyle insanlara yer vermeyin

olay anlattığın gibiyse saf birisin. kankamla iş yapacağım beni işçi kendini patron yapacak. biriyle nişanlanacağım tebrik etmeyecek, soyadıyla dalga geçecek. nikah şahidi yapacağım düğünden sonra ortak çevremi de bana karşı doldurup defolup gidecek. bu ne ya. bu nasıl saçmalık. insanları bu kadar abartma, alttan alma. sınır çiz.

hikaye anlattığın gibi değilse ortak işte büyük emek veren sermaye koyan kendisi ise sana iş için jest yaptıysa bilemem. sakın bir haftada nişanlanma adamı tanımıyorsun dediyse bilemem. soyadıyla espri yapıp bu sana da komik geldiyse bilemem. düğün zamanı ortak çevreni kıracak hareketler yaptıysan şımardı isen bilemem. ben evlendim siz evlenemediniz gibi.
hangisi gerçek sen biliyorsun. bu kadar zamandan sonra bu sorgulamanın nedeni evliliğinde tam istediğin gibi geçmemesi onun dediklerinin haklı olması sebebiyle mi o kızı unutamıyorsun. anlamadım.evli barklı mutlu kadın neden geçen sene bitmiş gitmiş eski arkadaşı atlatamaz ki bilemedim.

Ortak işimize sıfırdan başladık, kimse sermaye koymadı. Nişanlanmam konusunda "ne gerek vardı" gibisinden bir yorumda bulundu. Espiri adı altında dalga geçti. Evlilik benim için hayatımın ilk sırasında olan bi şey değildi, yani birilerine hava atmak için böyle bi şeyi kullanmadım hiç. Nişanlımdan doğru düzgün bahsetmezdim bile. Bir kere aldığı çiçeği storyde paylaştım diye "sen onu pamuklara sararsın şimdi, benimle ilgili hiç böyle bi story atmamıştın" dedi.. Ayrıca eşimden ve evliliğimden çok memnunum, herhangi bir pişmanlığım yok şükür..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…