Arkadaşlar merhaba alt komşumla biz birbirimizi dost zannederdim. Meğerse bir kaç gün önce öğrendim ki benimle konuştuğu herseyi böyle çevirip başka bir arkadaşımız var ortak ona anlatiyormus. Benim dediğim şeyleri kendine göre yorumlayıp falan bana söyleyen kızada söz verdim gidipte direk diyemem desemde büyük olaylar cikar. Resmen soka girdim yaşıyorum. Bir kaç wp durumu attim imalı falan ama bu da yanlış biliyorum ne yapmam lazım.Ya çok sıradan olaylar mesela bizim oturduğumuz evin satilma ihtimali vardı sürekli o evi alın alın diyordu. Arkamızdan mesela ev araba alçaklar mi sen biliyorsundur falan saçma sapan laflar etmiş. Ben misafir sevmem işte evi benimseyemedi. Kocam eşini hiç sevmez falan böyle tuhaf tuhaf laflar dedikodu malzemesi olmayacak kadar basit şeyler aslinda
Bir de doğruları söylese. Arkamdan ev alçaklar mi araba alçaklar mi diye sorması özellikle ben öyle pek misafir sevmem laf etmesi falan. Soka uğradım gerçekten. Komşuluk dışında önceden de arkadaşımdı.
Arkadaşlar merhaba alt komşumla biz birbirimizi dost zannederdim. Meğerse bir kaç gün önce öğrendim ki benimle konuştuğu herseyi böyle çevirip başka bir arkadaşımız var ortak ona anlatiyormus. Benim dediğim şeyleri kendine göre yorumlayıp falan bana söyleyen kızada söz verdim gidipte direk diyemem desemde büyük olaylar cikar. Resmen soka girdim yaşıyorum. Bir kaç wp durumu attim imalı falan ama bu da yanlış biliyorum ne yapmam lazım.
İkisi de sıkıntılı. Size anlatan da sıkıntılı. Ben o yüzden birebir görüşmeleri ve sık görüşmelere karşıyım. Direk herşeyi söyleyebildiğim bir iki arkadaşım var onlar dışında
Lafı sana getirenle de lafı götürenle de hemen kes iletişimi. Keserken de her şeyi ortaya dök. Yapan utanmıyor yapmaya da doğruyu konuşacak olan çekiniyor. Dünya düzeni
yani ondan duyduğunu ona ötesinden duyduğunu diğerine anlatmak.... hepimiz birileriyle birseyler konuşuyoruz bazen yanlış anlıyoruz yanlış aktarılıyor vs. ben mesafe koyarak tepkimi belli ediyorum. gidipte ilk komşuya hesap sormam mesela. bu kez bana söyleyen zor durumda kalır. aslında azıcık çenemizi tutsak hersey çok güzel olacak ama...
Birisi bana hakkımda konuşulduğunu söylediğinde senin yanında nasıl benim dedikodum dönüyor diye soruyorum. Demekki o da onunla birlikte dedikodunuzu yapmış ve yapıyor
yani ondan duyduğunu ona ötesinden duyduğunu diğerine anlatmak.... hepimiz birileriyle birseyler konuşuyoruz bazen yanlış anlıyoruz yanlış aktarılıyor vs. ben mesafe koyarak tepkimi belli ediyorum. gidipte ilk komşuya hesap sormam mesela. bu kez bana söyleyen zor durumda kalır. aslında azıcık çenemizi tutsak hersey çok güzel olacak ama...
Ya çok sıradan olaylar mesela bizim oturduğumuz evin satilma ihtimali vardı sürekli o evi alın alın diyordu. Arkamızdan mesela ev araba alçaklar mi sen biliyorsundur falan saçma sapan laflar etmiş. Ben misafir sevmem işte evi benimseyemedi. Kocam eşini hiç sevmez falan böyle tuhaf tuhaf laflar dedikodu malzemesi olmayacak kadar basit şeyler aslinda
Diğeri niye laf taşımış diyenler iyi ki söylemiş gerçek yüzünü göstermiş kadının yoksa saf saf dostum diye ortakarda dolanıyoruz bu laf taşıyanlar olmasa, Allah razı olsun onlardan bazıları ara bozmak için yalan yanlış laflar da taşıyor buna da dikkat etmek lazım
Yıl olmuş 2024 hala komşuculuk mu oynuyorsunuz? Asansörde, kapıda görürsem merhaba, iyi akşamlardan öteye geçmem. 2.5 yıldır aynı sitedeyim, yan dairemdeki komşunun adını bilmem inanın. Kafam öyle rahat ki, tavsiye ederim.