DORUK paşamız geldi !!

ayyy bu çok tatlu yaaa.nazar değmesin maşallah..tosunum benim nasıl besledin neyle besledin kız bu çocuğu....

maşallah canım çok tatlı bi oğlun olmuş.allah analı babalı büyütsün inş.karataşta doğum yaptığını yazmışsın.benim dr umda doğumlarını orda yapıyormuşta ondan sordum.dr um ömer sudekan...

oyyy maşallah annesi tombul tombul yanaklar..allahım esirgesin inşallah..

Allah anali babali saglikla buyutsun insallah cok sevindim gulcin cim.tebrikler.....masallah oglusunaa...

ben onu yerim cok güzel masaallah allah bagislasin gözünüz aydin

sağol canım..allah sanada kolay doğum nasip etsin..hamileliğimde 23 kilo aldım ama 2 gün önce 14 kilosu gitmişti inşallah dahada vericem :) son ay çok kilo alınıyor malesef...ama herşeye değer insan yüzünü görünce herşeyi unutuyor..

öncelikle allah analı babalı büyütsün.maşallah nekadar kilolu ve uzun boylu doğmuş.nasıl besledin.bizde yapalım..

canım Allah analı babalı büyütsün canım.maşallah nazar değmesin öptümm çok tatlı yafff sık yanaklarından benımiçin cennet kokulu bebişimizi...sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…