gülçincim maşallah canım ya çok tatlı yanaklar tombiş tombiş gözlerde çekik çekik kıvrık dudaklı allah nazarlaradan saklasın çifter tak nazarlıkları valla, bir de bişey sorucam yenidoğan takımların olmamıştır sanırım 3 aylıkmı giydirdiniz[/QUOTE
valla olmadı gerçekten..allahtan çok fazla ufak bişey almamıştım..
maşallah maşallah.41,5 kere
ne yedinizde bu kadar kilolu oldu doruk..biz anneler merak ederiz şimdi:Şeniz:
özel bişey yemedim aslında hiçte kendimi kasmadım aman süt içeyim faydalı besleniyim diye ama biraz daha dikkat ettim sadece.. doğuumdan sonra rejimdeymişim gibi hissediyorum kendimi çünkü son ay doymakk bilmiyorsum meğer :))
amin inşallah herşey dilediğin gibi olur..epiduralden korkulacak bişey yok bence en ideal yöntem çünkü her anı yaşıyorsun..ağrım filan yok..ilk 2 gün kalkmakta filan zorlandım ama karnımdan dolayı zorlandım ama hepsi geçti çok şükür..maşşallah paşama allah analı babalı büyütsün allah banada ogluşun gibi erkek bir evlat nasip etsin benim dogumuma daha çok var ama hastaneden memnun kalman beni sevindirdi orayıda düşünebilirim dogum için ama ben epidural yönteminden çok korkuyorum daha sonra çok bel agrısı yaptıgını duydum senin saglık durumun nasıl canım bilgi verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?