Doğuma Hazırlık Doruk mu Kuzey mi daha karizma yoksa önerileriniz varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasemmminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
152
3
96
Bursa
Arkadaşlar kulubun yenisiyim benim gibi 19 haftalık hamile arkadaşlardan bişeyler öğrenebilmek için bu siteyi seçtim herkes artık tanışıomu birbirine öneri yapıo bilmiorum ama şansımı deneyip merhaba demek istedim bi oğlum olacak inşallah doruk efe mi kuzey efe mi karar veremedim doruk daha güzel geliyor kulağa ama isim kaderi etkilermiş ya bi bilgisi olan var mı bu konuda doruk mu sizce kuzey mi daha karizma yoksa daha karizma isimler öneren olur mu yardımlarınız için şimdiden saolun

bence doruk...ama benim erkek bebeğim olursa adı cesur olacak..

Öncelikle Allah hayırlı ömür versin oğluşuna canımm bencede Doruk oğlum olrsa bende Doruk vercem adını inş. opuyorumnanaktan

önerileriniz için çok teşekkür ederim bencede doruk ismini koyalım oğlumuza inşallah dediğiniz gibi hep en yüksekte en tepede olur dağcı olmasında :))))) Allah hepinize sağlıklı evlatlar versin inşallah hoşbuldum :):emir_bebek:

kuzey anlamsız bence karizma isim istiyorsan manası da karizma olmalı, doruk daha iyi ama doruk yerine koruk da deyip dalga geçebilirler, meyvenin olmamışına biiz koruk deriz. aklında bulunsun.

doruk..... yıllardır bayıldığım bir isim,çok da karizma....ama sadece doruk olsun efe olmadan daha güzel bence....

arkadaşım zevk tabiki ama doruk kadar itici bir isim daha yok bana göre...anlamı güzel ama söylenişi do...ruk berbat..benim tavsiyelerim ise şunlar.......poyraz...rüzgar......ali....baran......güney......haktan......oğuzhan....bi düşün doruk mu karizma yoksa bu isimlermi.....bu isimleri çevrendekilerle paylaş eşinle paylaş yorumlarını al.....iki isim istiyosan.....mesela..oğuz haktan veya ali baran vs....iyi düşün o isim ömür boyu taşınacak hep bebek kalmıyacaklar....

her ismin bi alay konusu vardır istenirse bulunur yani yazını anneme okudum doruk sana bir koruk :)) die o da başka bi açıdan baktı olaya mesela :)) ama 18 yaşında bi kızla tanıştığına merhaba ben doruk bilmem kulağa hoş gelio gibi ama tabii sizlerinde önerileri çok güzel şimdi moda olan isimler zaten şimdiki nesil biçoğu doruk kuzey ali olacak gibi duruo isimleriyle uzun ömürler yaşasınlar inşallah bebeklerimiz...

bence de sadece DORUK..iki isim güzel gelmiyor bana artık modası da geçti bence,herkeste iki isim var...
alternatif olarak şunları söyleyeyim:
ÇAĞAN,ÇINAR,UĞUR,SARP,ALP,EGE,DORA,YALIN....

Arkadaşlar kulubun yenisiyim benim gibi 19 haftalık hamile arkadaşlardan bişeyler öğrenebilmek için bu siteyi seçtim herkes artık tanışıomu birbirine öneri yapıo bilmiorum ama şansımı deneyip merhaba demek istedim bi oğlum olacak inşallah doruk efe mi kuzey efe mi karar veremedim doruk daha güzel geliyor kulağa ama isim kaderi etkilermiş ya bi bilgisi olan var mı bu konuda doruk mu sizce kuzey mi daha karizma yoksa daha karizma isimler öneren olur mu yardımlarınız için şimdiden saolun

canım Allah sağlıkla doğmak nasip etsin bebişine:emir_bebek:
bence kuzey daha karizma ama doruk koy,çünkü çocuk ismini taşır derler dünya ahiret dorukta olsun inşallah:hooray:

bence sadece KUZEY..
iki isimli biri olarak.. hayatımın her aşamasında zorluk çekmiş biriyim... (resmi yazışmalar , hitap...)tek isim tercih etmeni öneririm..
bebişin hayırlı olsun..

Back
X