Doğuma Hazırlık Doruk mu Kuzey mi daha karizma yoksa önerileriniz varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bencede doruk olsun canım allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah.bu arada buğrada güzel bir isim mesela aklında olsunyerimseniben

doruk çok soğuk bir isim bence, herkesin kendi tercihi, arkadaş soralı aylar olmuş ama fikir sormak istemiş ya ben de şimdi fikrimi söyleyeyim. İsim koyarken insanın kendi nefsini muhasebe etmesini engelleyecek isimler koymamak gerekirmiş. O yüzden ismi Berre olan kızının ismini Zeynep'e çevirmemiş mi Peygamber Efendimiz(s.a.v) kimin ahirette ya da dünyada dorukta, zirvede olacağını Allahu Teala (c.c.) bilir, isimle karizma olunur mu ismi güzelleştiren de çirkinleştiren de kişinin kendisidir.

cnm meraba efe ismini koymada ne isim olursa olsun. benm oğlumda dahil "kemal efe" efe'ler çok şımarık oluyor. ben şahsen sakin bir efe'yle karşılaşmadım. :34:

haa bu arada soğuk derken aklıma dağ zirveleri, doruk noktaları geldiğinden oralar da soğuk yaa ondan aklıma soğuk bir isim olarak geldi demek istedim, ama "aşkımın, sevgimin doruk noktası" diye bebeklerine seslenen anneleri okudukça bu isme ısındım. Haa bir de Mert Doruk adlı tatlı bebeğin annesiyle tanışınca da bu fikrim değişti. Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil tabiii. Benim kızdığım ismi çocuğa verince ahirette de dünyada da dorukta olur ibaresinin kullanılmasına tepkiydi, kimin nerde ne olacağını Allah bilir. Nice ismi dini olup da ooo kötülük peşinde olan kişi varki. Sevgileer

Back
X