• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Doruk Güzellik Salonu (Bakırköy)

cmt. ye randevu aldim
insaalah memnun kalirm

sevgiler

cnm doruk güzellikten mi aldın randevuyu??çok merak ediyrum bende onlarda baya iddalı konuşuyorlarr çnkü..gittikten sonra beni de bilgilendirirmisin lütfen..ayrıca kullandıkları iğne nasıl işlem nasıl gelişmeler nasıl senden haber bklicemm..:))

cnm doruk güzellikten mi aldın randevuyu??çok merak ediyrum bende onlarda baya iddalı konuşuyorlarr çnkü..gittikten sonra beni de bilgilendirirmisin lütfen..ayrıca kullandıkları iğne nasıl işlem nasıl gelişmeler nasıl senden haber bklicemm..:))

cmt gittim
benim bacak uzur sürdügü için 2 kişi birlikte başladı
6 saatlik iş 3 saatte bitti
gayet güleryüzlüler
Gülten Hanim tatlı bir bayan.

2 farklı makine var arkadaslar
birisi pedallı digeri sanırım eski sistem
bundan sonrakileri ben pedallı ile devam etmeyi düsünüyorum
önceki gittigim merkezdede aynı makine vardı çünkü

postanenin sokaginda bakırköyde

ben memnun kaldım

bacaklarımdaki izler henüz geçmedi
ama normal böyle olması
daha yeni çünkü hemen geçmez
bepantene devam ediyırum aklıma geldikçe

2. seansa yine aynı yere gidicem insaallah

benden baska giden arkadaslar sizde yorumlarınızı yazın

hepinize kılsız günlerrrrrrrr
hihoyyyt

cmt gittim
benim bacak uzur sürdügü için 2 kişi birlikte başladı
6 saatlik iş 3 saatte bitti
gayet güleryüzlüler
Gülten Hanim tatlı bir bayan.

2 farklı makine var arkadaslar
birisi pedallı digeri sanırım eski sistem
bundan sonrakileri ben pedallı ile devam etmeyi düsünüyorum
önceki gittigim merkezdede aynı makine vardı çünkü

postanenin sokaginda bakırköyde

ben memnun kaldım

bacaklarımdaki izler henüz geçmedi
ama normal böyle olması
daha yeni çünkü hemen geçmez
bepantene devam ediyırum aklıma geldikçe

2. seansa yine aynı yere gidicem insaallah

benden baska giden arkadaslar sizde yorumlarınızı yazın

hepinize kılsız günlerrrrrrrr
hihoyyyt

cnm doruk güzellik dmi??birde iğne özel demişti bana gülten hanım nasıl iğne ne marka yanii inceliği nasıl??izler derken kabuk izlerimi hani böle çöküntü felan mı nasıl izler cnm??kabuklar ne kadar zamanda düştü peki??bende düşünüyorum çünkü..

bende merak ediyorum ama arkadaşlar girmiyorlar galibaa...özeldende attım ama cvp gelmedi..tm burası ii derken kimsenin sesi çıkmayınca gene muallak kalıyo herşeyy..

selam kızlar ;
bende doruk'a başladım ama lazere iğneli diye gittim lazerle başladık...1 hafta oldu benim 2 günde çıkan bıyıklarım 4-5 tüyle kendini gösterdi,ilk seansta bu kadar azalma olunca şaşırdım açıkçası...
4-5 seanstan sonra iğneliye geçebiliriz dedi..
kızlar iğneli bıyık bölgesinde nasıl olur ve de çok acıtır mı yaaaaaa....??

acı kişden kişiye değişmekle beraber sen kendini acıya hazırla gerçekten çok acıyan bi bölge çene o kadar çok acımıyo ama bıyık acır bi de iz meselesi var ki o da ancak yaşayarak deneyimleyebileceğin bi şey cildin sağlamsa ve işini bilen biri sana uygulamayı yapacaksa gerçekten izlerle falan pek sorun yaşamazsın bazıları çok çabuk iyileşiyo hiç iz kabuk olmuyo diyolar annem de bıyık bölgesine yaptırdı bir kez çok acı duydu ama hem tertemiz oldu hem de kızarıklık bi kaç saat sürdü hiç işlem yapıldığı belli değildi ertesi günü

kızlar bu doruku ben de merak ediyorum gül abbasoğluna gittim deneme seansına memnun da kaldım ama göztepe bana çok uzak kalıyor, bakırköy civarında olmadı avrupa yakasında bir yer bulmam lazım, çene ya da karın bölgesine iğneli yaptırıp yorum yapabilcek biri var mı, tecrübelerinden faydalanalım:) doruk ya da bakırköyde bir merkezde ?

Back