Zaten burada net bir sey sormuyorum daha önce yasayan var mı diye deneyim danısıyorum teşekkür ederimBurada sana kimse şu veya bu diye net bir şey söyleyemez... Hastaneye gidip kan testi yaptır en doğru sonuç bu şekilde elde edilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten burada net bir sey sormuyorum daha önce yasayan var mı diye deneyim danısıyorum teşekkür ederimBurada sana kimse şu veya bu diye net bir şey söyleyemez... Hastaneye gidip kan testi yaptır en doğru sonuç bu şekilde elde edilir.
Merhaba kızlar konuyla alakasız biliyorum ama yardım edin lütfen!!! ben en son kasımın 18de hasta oldum 18 aralıkta da kahverengi akıntı geldi ve leke gibi 2 gun sonra biraz yoğunlaştı kırmızıya daha yakın bi kahverengi oldu sonra yine kahverengi oldu ve birden kesildi toplam 4 gun sürdü ama hamilelige dair hiçbir belirtim yok bende 27 aralık evde gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan hala adet görmedim daha önce böyle bir sey olmadı daha önce başına gelenler yardımcı olabilir mii
Bir benzerini yaşıyorum bende sürekli her adet dönemi başlamadan öncesinde oluyor bı sölediğiniz doktora gittim vajinal muayene ve kan testleri ile inceledi ama hiç birşeye bağlayamadı.önlem olarak rahim iitihabı bu belirtiyi yapmaz ama yine de antibiyotik kullan demişti verdiği ilacı kullanınca geçti sandım gene oldu sonraki ay yani siz gibi hamilelik yerleşme kanaması mı ki diye de düşündüm ama yokMerhaba kızlar konuyla alakasız biliyorum ama yardım edin lütfen!!! ben en son kasımın 18de hasta oldum 18 aralıkta da kahverengi akıntı geldi ve leke gibi 2 gun sonra biraz yoğunlaştı kırmızıya daha yakın bi kahverengi oldu sonra yine kahverengi oldu ve birden kesildi toplam 4 gun sürdü ama hamilelige dair hiçbir belirtim yok bende 27 aralık evde gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan hala adet görmedim daha önce böyle bir sey olmadı daha önce başına gelenler yardımcı olabilir mii
Merhaba öncelikle teşekkür ederim cevabınız için benim sizden farklı olarak her ay bu akıntıyı görmüyorum en azından bu kadar uzun süre o yüzden hamile olabilirmiyim diye aklımı tırmalıyor sizinde sorununuzun önemli bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum belki düzeniniz böyledir ki adetten önce kahverengi akıntı normal olabiliyor inşallah sizinde sikayetiniz bir an önce geçer ve hamile kalırsınızBir benzerini yaşıyorum bende sürekli her adet dönemi başlamadan öncesinde oluyor bı sölediğiniz doktora gittim vajinal muayene ve kan testleri ile inceledi ama hiç birşeye bağlayamadı.önlem olarak rahim iitihabı bu belirtiyi yapmaz ama yine de antibiyotik kullan demişti verdiği ilacı kullanınca geçti sandım gene oldu sonraki ay yani siz gibi hamilelik yerleşme kanaması mı ki diye de düşündüm ama yok
En garantisi siz yarın bir kan testi yaptırın ki içiniz de rahat etsin hamilelik durumunuz varsa da ona göre düzeninizi olusturun hakkınızda en hayırlısı olur inşallah gönlünüzceMerhaba öncelikle teşekkür ederim cevabınız için benim sizden farklı olarak her ay bu akıntıyı görmüyorum en azından bu kadar uzun süre o yüzden hamile olabilirmiyim diye aklımı tırmalıyor sizinde sorununuzun önemli bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum belki düzeniniz böyledir ki adetten önce kahverengi akıntı normal olabiliyor inşallah sizinde sikayetiniz bir an önce geçer ve hamile kalırsınız
Amin sizinde :)En garantisi siz yarın bir kan testi yaptırın ki içiniz de rahat etsin hamilelik durumunuz varsa da ona göre düzeninizi olusturun hakkınızda en hayırlısı olur inşallah gönlünüzce
selam. benim test sonucum iyi geldi çok şükür. sağ salim aldık oğlumuzu kucağımıza 7,5 aylık şu an. inşallah sen de güzel haberler alırsın canım. Allah herkesin evladına sağlıklı ömür versin.Canım Merhaba, senin sonuçların nasıl çıktı? Benim de aynı durumda sorunum var da... Ben amniyosentez yaptırmadım NIFTY test yaptırdım sonuçları 15 güne çıkarmış.
Canım maşallah çok sevindim. İnşallah Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin. Sen de güle güle büyüt yavrunuselam. benim test sonucum iyi geldi çok şükür. sağ salim aldık oğlumuzu kucağımıza 7,5 aylık şu an. inşallah sen de güzel haberler alırsın canım. Allah herkesin evladına sağlıklı ömür versin.