İnşallah canım, dua etmekten başka bir şey yapamıyorum, elimden hiçbir şey gelmiyor. Kızımı her şartta dünyaya getirmek istiyorum, Rabbim korusun, olası bir durumda beni düşündüren tek şey geleceği. Yüce Allahım evlatlarımızı sağ salim, sağlıkla, huzurla kucağımıza almayı nasip etsin, bizlere bağışlasın inşallah.
cnm ikili test ve ayrıntılı ugs temiz çıkanlar genelde hep sağlıklı doğumlar yapıyor.. hatta bnm dr ikili testi detaylı yaptığı için yani hem ultrason hemde aynı gün kan tahlili ile sonuç temiz çıkarsa üçlü ve dörtlüyü yapmayacağız demişti çok şükür temiz çıktı ve yapmadı.. sadece detaylıya gireceğim.. benim okuduğum tüm sorunlu olan arkadaşlar ikili temiz olanlar özellikle sağlıklı doğum yapmış.. korkma aklına da kötü bişey getirme sağlıkla doğar inşallah..Herkese merhaba. Şu anda o kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki, neyi nasıl yazacağımı toparlayamıyorum zihnimde. Bugün dörtlü tarama testimin sonucunu öğrendik, dünya başımıza yıkıldı. Oran 1:204 çıktı, yani risk grubu. Daha önce yaptırdığım ikili test sonucu normaldi, ayrıca yine bugün ayrıntılı ultrason çekildi, çok şükür onda da her şey normal gözüküyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, harmony testi yaptırmam gerekiyor mu? Doktorum yapılsa iyi olur diyor fakat emin değilim, tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
cnm ikili test ve ayrıntılı ugs temiz çıkanlar genelde hep sağlıklı doğumlar yapıyor.. hatta bnm dr ikili testi detaylı yaptığı için yani hem ultrason hemde aynı gün kan tahlili ile sonuç temiz çıkarsa üçlü ve dörtlüyü yapmayacağız demişti çok şükür temiz çıktı ve yapmadı.. sadece detaylıya gireceğim.. benim okuduğum tüm sorunlu olan arkadaşlar ikili temiz olanlar özellikle sağlıklı doğum yapmış.. korkma aklına da kötü bişey getirme sağlıkla doğar inşallah..
ne demek cnm bazı dr ne yazıkki para için kanımca net bilgilendirmeyip her testi yaptırıyorlar.. sen rahat ol bişeycik olmaz..İnşallah canım, inşallah. Açıkçası ben de çok pişman oldum dörtlü testi yaptırdığıma. İkili testin doğruluk payının en yüksek olduğunu bilseydim, böyle bir girişimde bulunmazdım, doktorum da beni bilgilendirmedi bu konuda. İçime su serptin, cevabın için teşekkür ederim kattinacım.
merhaba benim ikili testim risk grubunda çıkmasada yaşa bağlı biyolojik trisomi ortalarda çıktığı için yaptırdık.benden 4-5 tüp kan aldılar,15 gün sonrada sonucum çıktı.çok şükür temiz çıktı.
ne demek cnm bazı dr ne yazıkki para için kanımca net bilgilendirmeyip her testi yaptırıyorlar.. sen rahat ol bişeycik olmaz..
Selam canim. Allah bebegine saglikli ve hayirli omurler versin. Ben de ayni senin durumundayim su an. Ikili iyi cikti, dortlu test riskli geldi. amniyosentez yapildi sonucunu almaya 10 gun kadar var. Icim icimi yiyiyor ya kotu gelirse diye. Yazdiklarin icin sagol icime umut oluyor boyle seyler okuyunca.Merhaba kızlar, yazdıklarımı okuyunca kendimi kahredip sürekli göz yaşı döktüğüm günler geldi aklıma. Burada bana cevap veren, destek olan herkese sonsuz teşekkürler, cansınız hepiniz. Bebeğimi sağ salim kucağıma aldım, şükürler olsun yüce rabbime, benim yaşadıklarımı yaşayanlarınız varsa lütfen öncelikle sakin olun, bu test verileri yüzde yüz doğru sonuçlar değil, üzülerek hem kendinizi hem de bebeğinizi üzmüş olursunuz. Kızım doğduğu günden itibaren huzursuz ve kolik bir bebekti, yaşadığım duygular yüzünden küçücük, minicik bir kalbi ne kadar etkilediğimi anladım, hamileliğimin keyfini çıkarmak yerine sürekli ağlamıştım. Sonsuz şükürler olsun, hepsi geride kaldı, rabbim kimseye yaşatmasın. Sevgiyle kalın.
Selam canim. Allah bebegine saglikli ve hayirli omurler versin. Ben de ayni senin durumundayim su an. Ikili iyi cikti, dortlu test riskli geldi. amniyosentez yapildi sonucunu almaya 10 gun kadar var. Icim icimi yiyiyor ya kotu gelirse diye. Yazdiklarin icin sagol icime umut oluyor boyle seyler okuyunca.
Cok sagol. Sonuclar 21 gunde gelir dedi doktorinsallah gecikmezse haftaya persembe cuma gibi gelmesi gerekir. Sagol guzel dileklerin icin. Gorusmek uzere insallah guzel haberlrle.Merhaba canım benim, amin inşallah, Allah cümlemizin evladına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin. seni çok iyi anlıyorum. Bana da bir sürü seçenek sunuldu, kan testleri, amniyosentez gibi. Hiçbirini kabul etmedim, sonuç ne gelirse gelsin bebeğimi istiyordum çünkü. İnsanı tek düşündüren şey ya bana bir şey olursa, ona kim bakar korkusu oluyor, bu yüzden hamileliğim boyunca ağladım, dua ettim rabbime. Çok şükür, ne kadar şükretsem az, sağ salim kavuşturdu bizi yüce Allahım, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın sen de, lütfen olumlu düşün her zaman, sen ne yaşarsan onun minik kalbi de aynı şekilde etkileniyor.
İkili testin güvenilirliği, dörtlü tarama testine göre daha fazla. Bir kere daha hamile kalırsam dörtlü tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum, zehir oldu günlerim. Güzel haberlerini bekliyorum, güzel şeyler yazacağını biliyorum, dualarım seninle..
Canım Merhaba, senin sonuçların nasıl çıktı? Benim de aynı durumda sorunum var da... Ben amniyosentez yaptırmadım NIFTY test yaptırdım sonuçları 15 güne çıkarmış.Cok sagol. Sonuclar 21 gunde gelir dedi doktorinsallah gecikmezse haftaya persembe cuma gibi gelmesi gerekir. Sagol guzel dileklerin icin. Gorusmek uzere insallah guzel haberlrle.
Merhaba kızlar konuyla alakasız biliyorum ama yardım edin lütfen!!! ben en son kasımın 18de hasta oldum 18 aralıkta da kahverengi akıntı geldi ve leke gibi 2 gun sonra biraz yoğunlaştı kırmızıya daha yakın bi kahverengi oldu sonra yine kahverengi oldu ve birden kesildi toplam 4 gun sürdü ama hamilelige dair hiçbir belirtim yok bende 27 aralık evde gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan hala adet görmedim daha önce böyle bir sey olmadı daha önce başına gelenler yardımcı olabilir mii