Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar dün internette biraz işlere bakıyordum ve dore adlı bi r ürünün tanıtım temsilciliği veriliyormuş.aynı avon oriflame gibi heralde.neyse bende başvuru yaptım ama fazşla bilgim yok aranızda varmı bilen yada bu ürünleri tanıtan bu arada ülkere bağlıymış.
canım bende yeni üye oldum nisanda iyi fena değil ürünleri özellikle mutfak eşyaları çok güzel ama karı AZ BıRAZZ AMA TABı SANA BAĞLI en azından bende olmadı belki sende daha iyi olur kozmetik daha karlı ama avonmuş vs.çok olduğundan pek kimsse almıyor benden....
ben bulaşma derim hiç profsyonel değiller bi ara yaptım ödediğim faturayı sistemden düşyeip faiz bindirdiler bi sürü uğraş bi sürü sinir harbi ürünler pahalı o mutfak ürünleri piyasada daha uygun kozmetiğin yanına yaklaşılmıyo yapılcak iş değil açıkçası
birkaç başlıkta var dore temsilciliği.. bende 3 ay önce falan üye oldum. diğer tarafta da deddiğim gibi biraz dilliysen satarsın. fena değil ürünler, ancak sistem oturmamış o başka...
Merhaba Dore kendini yeniledi. O zamanlar yeni açılan bir firmaymış. Bazı şeyleri oturtamadığından çok sıkıntılar yaşanmış. Şimdi herşey yolunda. Ürünlerden memnun çok müşterim var