B Bzpnr Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2020 42 9 6 19 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bzpnr #1 Merhaba hanımlar. Aparatlarda dördüncüyü nasıl yaptınız yardımcı olabilecek var mı
S Seyma8663 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2020 72 52 38 32 19 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bzpnr #2 Bzpnr .!.: Merhaba hanımlar. Aparatlarda dördüncüyü nasıl yaptınız yardımcı olabilecek var mı Genişletmek için tıkla... 3.yü 15 dakika kadar dene sonra 4.yü al tamamen nefese odaklan aparatı yerleştir nefes al verirken ıkın ve aparatı it zaten ilk gün hepsi girmiyor yarısı giriyor ertesi gün hepsi girmişti benim
Bzpnr .!.: Merhaba hanımlar. Aparatlarda dördüncüyü nasıl yaptınız yardımcı olabilecek var mı Genişletmek için tıkla... 3.yü 15 dakika kadar dene sonra 4.yü al tamamen nefese odaklan aparatı yerleştir nefes al verirken ıkın ve aparatı it zaten ilk gün hepsi girmiyor yarısı giriyor ertesi gün hepsi girmişti benim
B Bzpnr Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2020 42 9 6 19 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bzpnr #3 Ben iki gündür deniyorum daha hiç girmedi. Nefesimi de kontrol ediyorum aslında ama kasıyor muyum acaba neden girmez ki
Ben iki gündür deniyorum daha hiç girmedi. Nefesimi de kontrol ediyorum aslında ama kasıyor muyum acaba neden girmez ki