• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dora Hospital Diş Bölümü

yuuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
8
0
86
İstanbul
Merhaba herkese.Bir kaç ay öncesi dişim ağrıyana kadar her şey yolundaydı:43:.Unutamayacağım bir geçen hafta yaşadım.Öğle vakti dişimin aniden ağrıması sebebiyle iş yerininde yakın olması sebebiyle dora hastanesi'ne gittim.İçerisi gayet güzel temiz bir hastane .Diş ağrım sebebiyle hemen doktor bey bekleyen hastalarla konuşup beni içeri aldı (tabi bu arada bekleyen herkese teşekkür ederim ) sıralarını bana verdiler bekletmediler beni:16:.Arka azı dişim o kadar çok ağrıyordu ki kafama çekiçle vursalar duymayacak kadar dişimin ağrısı beni bitiriyordu:43:.Sonra asistanı ile hemen müdahale ederek uyuşturarak müdahale etti. dişimi temizledikten sonrada geçici doldu yaptı:17:.Şuan çok iyiyim tedavim devam ediyor,1adet porselen dolgu:17:,3 adet zirkonyum kaplama:17: bir dişime de diş kisti operasyonu:17: yapılacak,ve bu işlem bittikten sonrada sırasıyla ön dişlerim biraz eğri duruyor bi kaç tanesi onlara tel takılacak devamında ise dişlerimi komple lazerle diş beyazlatma yapılacak:17:.Bir diş ağrısı başıma neler açtı.Ben dişlerimi düzenli fırçaladığımdan gayet sağlıklı olduğunu düşünüyordum fakat içerisini detaylı göremediğimden doktor bey söyleyince inanamadım sonra bana küçük bir ayna ile tek tek dişlerimi görmemi sağladı ve tedaviye başladık uzun süreli bir işlem ama sağlık olunca özellikle de diş olunca insan düşünmeden edemiyor.Buradan dora hastanesi Diş.Hek.Hasan Serhat Aydilek ve Diş.Hek.Burcu Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakalarından dolayı.Diş ile ilgili hangi durumdan madur iseniz kesinlikle tavsiye edebileceğim iki doktor ve bir hastane eğerki benden başka giden arkadaşlar varsa buradan olumlu olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim...Şuana kadar ben son derece memnunum şimdiden dişi ağrıyanlara geçmiş olsun...Öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın görüşmek üzere byy

Back