- Konu Sahibi aysem_ayse
-
hamile kaldığımda 55 kiloydum ve çok kilo aldım 82 ylede doğuma girdim çokda şişmiştim ama şuan 65 im eski kiloma dönsem bile karnımdaki sarkıklar gitmicek sanırm ve göbeğim kalıcak gibi geliyo bana sporsuzda eski o gergin halime dönemem sanırım bahar geldiğinde ilk işim yürüyüşe çıkmak olucak kızımıda alıcam yanıma arabasına koyucam 1 saat yürüyüş yapıcam ve evde hergün mekik çekiyorum karnım göbeğim gitsin diye ama çatlaklara çözüm yok sanırım asıl önemli olan onlar heryerim çatladı göbek bacak karın gögüs onlar nasıl gidicek bilmiyorum burda çözüm bulanlar var ama kesin çözümmü orası muamma
canım bahsettiğin krem çatlaklara özel mi nerelerde bulabiliriz ve sen kullandın mı gerçekten işe yarıyorsa hemen alayım bende çünkü 47yle hamile kaldım 68 le doğuma girdim ve karnım kalçam bacaklarım çatlak içinde spor evet sıkılaştırıyor ama çatlaklar aynı kalıyor :kedi:madecassol sür canım çatlaklara görünüm azaltıyor.yalnız emzirirken kullanılıyomu bilmiyorum...:sm_confused:
burayı görmüşken bende cvb yazayım,,bende 2 doğum yaptım,,2. doğumumdan sonra kilo aldım,,ilkinde gayet az kilo almıştım ama 2.de 66yla hamile kaldım 76yla doğuma gittim sonra 80e kadar çıktım,,dur dedim ve şuanda evlenmeden önceki kilomdanda aşağıdayım,,62ydim evlendiğimde,,doğumlardan sonra eski formuma kavuştum ,,çatlaklar kalıcı biliyorum ama alt tarafta var sadece ve zamanla grileşiyorlar zaten,,hiç endişelenmemize gerek yok..oğlum 2.5,, kızım 1.5 yaşında ve ben iyiki onları doğurmuşum diyorum,,herşey geçici onlar kalıcı oldular,,kiloda nedirki çatlak nedirkii,,yaşaşın annelik
işte hamileliğimin sonu ve şuanki ben ve küçük bikaç bebişim vede şuanki halleri
Eki Görüntüle 298230
Eki Görüntüle 298208 Eki Görüntüle 298211 Eki Görüntüle 298212 Eki Görüntüle 298213 Eki Görüntüle 298214 Eki Görüntüle 298208 Eki Görüntüle 298227 Eki Görüntüle 298228 Eki Görüntüle 298229
Eki Görüntüle 298233
Eki Görüntüle 298231 Eki Görüntüle 298232
hayır canım yok,,diyet yapmıyorum ben adı bile strese girmeye yetiyo çünkü,,61kiloya kadar sağlıklı beslenerek verdim kilolarımı,,61de takıldım sonra bi ara 59.8e indim bidahada göremedim bakalım 1aydırda 60lardayım çıkıp iniyorum,,şuan koruma döneminde gibiyim ,alıştım artık sağlıklı beslenmeye,,ne zararlı ne değil,ne kilo aldırır ne aldırmaz neyi nezaman hangi öğün yenmeli kaçta yenmeli herşeyi biliyorum artık,kendi kendimin diyetisyeni oldum diyebilirim..herşeydende yiyorum artık ama yeri ve miktarı önemli halada,bigün çok çok kaçırırsamda ertesi gün dengelemek adına hafif şeyler yiyorum kilom sabit kalıyo böylecee...Allah bağışlasın bebişlerin çok tatlı.bişi sorcam nası verdin kilolarını.diyet listen var mı?
Arkadaşlar size kocaman bir tavsiyem var. Bi kaçgün önce çatlardan nasıl kurtuluruzz diye ağlayıp duruyodum. Yeni Doğum yapan bir arkadaşımı gördüm doğumdan sonra çatlakları yok denecek kadar azdı. Meğer doktoru ona hamileliği boğunca her gün Nemlendiri bebek yağı kullanmasını tavsiye etmiş. Görmesem inanmazdım... Çatlakları çok azdı doktor hergün demiş ama bizimki bi kaçgünde bir kullanmış. Bence denemeye değer.Madem olduktan sonra bi çözümü yok bizde olmasını engelleriz....
Sana da cocuklarına da maşallah:)ben de dogum yapalı 6 hafta oldu ama göbeğim hala 4 aylık gibi.sadece 56 kiloyum.top koymuşum gibi duruyor.sonmus balon gibi değil sağlam bir balon gibi:) sanırım senin doğumdan sonra benimki kadar göbeğin yoktu.simdiki halin süper.gobek insin artık cok moralimi bozuyor.tamam cocuklarımız sağlıklı keyifli ama bizimde kendimizi önemsememiz lazımburayı görmüşken bende cvb yazayım,,bende 2 doğum yaptım,,2. doğumumdan sonra kilo aldım,,ilkinde gayet az kilo almıştım ama 2.de 66yla hamile kaldım 76yla doğuma gittim sonra 80e kadar çıktım,,dur dedim ve şuanda evlenmeden önceki kilomdanda aşağıdayım,,62ydim evlendiğimde,,doğumlardan sonra eski formuma kavuştum ,,çatlaklar kalıcı biliyorum ama alt tarafta var sadece ve zamanla grileşiyorlar zaten,,hiç endişelenmemize gerek yok..oğlum 2.5,, kızım 1.5 yaşında ve ben iyiki onları doğurmuşum diyorum,,herşey geçici onlar kalıcı oldular,,kiloda nedirki çatlak nedirkii,,yaşaşın annelik
işte hamileliğimin sonu ve şuanki ben ve küçük bikaç bebişim vede şuanki halleri
Eki Görüntüle 298230
Eki Görüntüle 298208 Eki Görüntüle 298211 Eki Görüntüle 298212 Eki Görüntüle 298213 Eki Görüntüle 298214 Eki Görüntüle 298208 Eki Görüntüle 298227 Eki Görüntüle 298228 Eki Görüntüle 298229
Eki Görüntüle 298233
Eki Görüntüle 298231 Eki Görüntüle 298232
Sana da cocuklarına da maşallah:)ben de dogum yapalı 6 hafta oldu ama göbeğim hala 4 aylık gibi.sadece 56 kiloyum.top koymuşum gibi duruyor.sonmus balon gibi değil sağlam bir balon gibi:) sanırım senin doğumdan sonra benimki kadar göbeğin yoktu.simdiki halin süper.gobek insin artık cok moralimi bozuyor.tamam cocuklarımız sağlıklı keyifli ama bizimde kendimizi önemsememiz lazım
6ltnrjftrhreklrghrjrhrrhejevenhegvwehwgsgsg [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?