doqum sonrası sımdıkı halınız

Hamileliğe 57 kilo ile başladım ve 70 kilo ile bitirdim.Ağustos' un 25 inde doğum yaptım sezaryen yöntemiyle...Şu anda bebeğim 4 aylık ve bende 65 kiloyum...Maaşallah bol bol yiyorum bide malum emziriyoruz yemeği kesmek olmaz zaten..Ama hayatımdan memnunum yaw, kilolar nasıl olsa gider sonuçta bi bebek getirdik dünyaya kolay bişey değil, olacak o kadar sıkıntılar artık...Ama benim size önerim Pilates yapın spor yapacaksanız, Haftanın yedi günü yapın, günde sadece yarım saatinizi alır...1 Ay bile yapsanız çok işe yaradığını göreceksiniz...Benden söylemesi... alkisalkisalkis sositososito

benimde kızım çok şükür 16aylık oldu artık aları saymıyoruz zaten erken gelişti maaşallah...
9ay emdi ancak o emmeyi bırakana kadar hiç birşey yapmadım. bol su içilirse süt olur sadece rejim yapıldığında sütün kalitesi düşür besleyiciliği azalır. ben 66 kilo hamile kaldım 98 kilo doğum yaptım.şuan 71 kiloyum hamilelik için 5 kilom var verilecek sonrasında ideal kilom içinde 3 kilo kalıyor.
gerçeği itiraf etmeliyim ilk 9ay bende ayanlara bakamadım am inat ettim 1 kırık iğne almadım ne zaman emme işi bitti spor yaptım dikkat ettim. yine rejim yapmadım. çünki rejim enerjimi düşürdü. kızımda baya hareketli onun peşinde koşarken birde bakmışım 27 kiloyu vermişim. karnım üstelik ikiz karnı gibiydi çatlaklar halen duruyor onlarlada mutluyum aynı zmaanda
aynaya baktığımda kızımın yatak odası diyorum onu taşıdığım mevki komik ama gurur veriyor onun için aldığım her gram helal olsun zaman ve sabır kilo verdirir. inancıonız yitirmeyin.

hamile kaldığımda 55 kiloydum ve çok kilo aldım 82 ylede doğuma girdim çokda şişmiştim ama şuan 65 im eski kiloma dönsem bile karnımdaki sarkıklar gitmicek sanırm ve göbeğim kalıcak gibi geliyo bana sporsuzda eski o gergin halime dönemem sanırım bahar geldiğinde ilk işim yürüyüşe çıkmak olucak kızımıda alıcam yanıma arabasına koyucam 1 saat yürüyüş yapıcam ve evde hergün mekik çekiyorum karnım göbeğim gitsin diye ama çatlaklara çözüm yok sanırım asıl önemli olan onlar heryerim çatladı göbek bacak karın gögüs onlar nasıl gidicek bilmiyorum burda çözüm bulanlar var ama kesin çözümmü orası muamma

madecassol sür canım çatlaklara görünüm azaltıyor.yalnız emzirirken kullanılıyomu bilmiyorum...:sm_confused:

madecassol sür canım çatlaklara görünüm azaltıyor.yalnız emzirirken kullanılıyomu bilmiyorum...:sm_confused:
canım bahsettiğin krem çatlaklara özel mi nerelerde bulabiliriz ve sen kullandın mı gerçekten işe yarıyorsa hemen alayım bende çünkü 47yle hamile kaldım 68 le doğuma girdim ve karnım kalçam bacaklarım çatlak içinde spor evet sıkılaştırıyor ama çatlaklar aynı kalıyor :kedi:

valla kızlar nisbet yapmak gibi olmasın ama ben 50 yle hamile kaldım 63 oldum doğumdan sonrada 1 ay içinde eski kiloma döndüm hiç bişey yapmadım süt olsun die de tatlılar cevizler incirler yedirdiler.... ama ben kilo almak isteyen bi anneyim boyum 1.70 ve 50 kilo biraz sıska duruyo ama hiç kalmadı hiç bişey oğlumda biraz tosun benim doğurduğuma inanmıyolar...

ben 48 ile hamile kaldım 58 doğum yapdım.doğumdan 1 hafta sonra hepsini verdim şimdi tekrar 48 kiloyum.diyet rejim felan yapmadım

arkadaşlar 14 aylık evliyim ilk sene çocuk düşünmedik ama benim aklıma geldikçe hep aynı şeyi düşündüm doğum sonrası ne olacak çatlaklar, izler, kilolar, dökülen saçlar.. sitede hiç kadın doğum uzmanı , estetisyen, diyetisyen, dermatolog yok mu??

Doğum sonrası ne yapmalı hangi ürünleri kullanmalı bilgi versinler. benim şaştığım mankenler ünlüler doğum yapıyo 2-3 aya kalmadan podyuma çıkıyo. ne çatlak, se sarkma, ne kilo. bu insanlar bunu nasıl başarıyo. hanımlar bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bizide aydınlatın.

54 le hamile kaldım 68 le doğuma gittim 60 la doğumdan çıktm şimdi 56 filanım hala eski bedenimdeyim ama göbeğim kaldı çatlaklar zaten kalıcıymış yırtılmam vardı dikişlerim arada sızlıyo hala saçım da dökülüyo taramaya korkuyorum ama rabbime şükürler olsun dünyalar atlısı bebişim var sağlığı sıhhati yerinde yeterde artar napalım zahmetsiz hiç birşey olmuyo

burayı görmüşken bende cvb yazayım,,bende 2 doğum yaptım,,2. doğumumdan sonra kilo aldım,,ilkinde gayet az kilo almıştım ama 2.de 66yla hamile kaldım 76yla doğuma gittim sonra 80e kadar çıktım,,dur dedim ve şuanda evlenmeden önceki kilomdanda aşağıdayım,,62ydim evlendiğimde,,doğumlardan sonra eski formuma kavuştum ,,çatlaklar kalıcı biliyorum ama alt tarafta var sadece ve zamanla grileşiyorlar zaten,,hiç endişelenmemize gerek yok..oğlum 2.5,, kızım 1.5 yaşında ve ben iyiki onları doğurmuşum diyorum,,herşey geçici onlar kalıcı oldular,,kiloda nedirki çatlak nedirkii,,yaşaşın annelik
işte hamileliğimin sonu ve şuanki ben ve küçük bikaç bebişim vede şuanki halleri

Allah bağışlasın bebişlerin çok tatlı.bişi sorcam nası verdin kilolarını.diyet listen var mı?

Arkadaşlar size kocaman bir tavsiyem var. Bi kaçgün önce çatlardan nasıl kurtuluruzz diye ağlayıp duruyodum. Yeni Doğum yapan bir arkadaşımı gördüm doğumdan sonra çatlakları yok denecek kadar azdı. Meğer doktoru ona hamileliği boğunca her gün Nemlendiri bebek yağı kullanmasını tavsiye etmiş. Görmesem inanmazdım... Çatlakları çok azdı doktor hergün demiş ama bizimki bi kaçgünde bir kullanmış. Bence denemeye değer.Madem olduktan sonra bi çözümü yok bizde olmasını engelleriz....

Allah bağışlasın bebişlerin çok tatlı.bişi sorcam nası verdin kilolarını.diyet listen var mı?
hayır canım yok,,diyet yapmıyorum ben adı bile strese girmeye yetiyo çünkü,,61kiloya kadar sağlıklı beslenerek verdim kilolarımı,,61de takıldım sonra bi ara 59.8e indim bidahada göremedim bakalım 1aydırda 60lardayım çıkıp iniyorum,,şuan koruma döneminde gibiyim ,alıştım artık sağlıklı beslenmeye,,ne zararlı ne değil,ne kilo aldırır ne aldırmaz neyi nezaman hangi öğün yenmeli kaçta yenmeli herşeyi biliyorum artık,kendi kendimin diyetisyeni oldum diyebilirim..herşeydende yiyorum artık ama yeri ve miktarı önemli halada,bigün çok çok kaçırırsamda ertesi gün dengelemek adına hafif şeyler yiyorum kilom sabit kalıyo böylecee...

iyide canım bu haber burdaki insanlar için çok geç olmadımı sencee,burda herkez olan çatlaklarına çözüm arıyoo:44::44:

Sana da cocuklarına da maşallah:)ben de dogum yapalı 6 hafta oldu ama göbeğim hala 4 aylık gibi.sadece 56 kiloyum.top koymuşum gibi duruyor.sonmus balon gibi değil sağlam bir balon gibi:) sanırım senin doğumdan sonra benimki kadar göbeğin yoktu.simdiki halin süper.gobek insin artık cok moralimi bozuyor.tamam cocuklarımız sağlıklı keyifli ama bizimde kendimizi önemsememiz lazım

ben de 54 ile hamile kaldım 69 ile doğum yaptım, doğum yapalı yaklaşık 4 ay olucak şuan 56 kiloyum, herkes çatlaklardan yakınmış benim hiç çatlağım olmadı çok şükür, niveanın bebek yağını kullanırdım her duştan sonra muhakkak o yüzden belkide çatlak konusunda rahatım ama benim sorunumda kıl tüyle doğumdan sonra hala ağdaya gitmedim, korkuyorum sezeryan oldum alt bölgeye ağda yaptırırsam bi zararı olurmu diye endişe ediyorum zaten zaman zaman hala acıyo ameliyat yeri saçlarım benimde çok dökülüyo vitamin kullanmayı bırakmıştım doktor ondan dedi şimdi yeniden başladım bakalım düzelicek mi

6ltnrjftrhreklrghrjrhrrhejevenhegvwehwgsgsg[/COLOR]

6ltnrjftrhreklrghrjrhrrhejevenhegvwehwgsgsg[/COLOR]

şimdi farkediyorum,ozaman tam cevap yazma sayfasına girmiştim,kıza bakmak için yerimden kalkınca,oğlan oturmuş pc'ye abuk subuk şeyler yazıp cevaplaya basmış,çok afedersiniz,istemeden bi yanlışlık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…