• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doqum sonrası sımdıkı halınız

ben hala 60 dayım takıldı kaldı bu kılo.ne alıyorum ne verıyorum ayrıca cok sukur Allahıma 2 aydır da regl olmaya basladımda karnımınsıslıgı gıttı

bende 61 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğuma gittim.bütün hamileliğim boyunca ödemlerimden dolayı karbonhidrat yağ ve şekerden uzak durdum drum kesin yasak koydu çünkü 3.aydan sonra ellerim şişip iki katı olmustu.hamileliğimde fazla kilo alamadım doğumdan 6 gün sonra 63 kiloydum fakat doğum sonası yasaklar kalkınca yılların açı olarak öyle bi yedimki su an 66 kiloyum.sen hamilelik boyunca o iştahla yeme sonrasında şiş olacak gibi değil. kendime çok kızıyorum çooook ve birtürlü de veremiyorum 3 aydır regl olduğum halde bu nasıl iş anlamadım:kızgın:

ya ben hergün koşu bandında 1 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama bir gram eksilmedi. hiç böle bişey yasamamıştım şimdiye kadar anlamıyorum.

ben 63 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğuma girdim hastaneden çıktığımda 68 kiloydum fakat sütüm olmadığı için yedim yedim üstüne bol su içtim ve şu anda76 kiloyum daha vahim olan varmı bilemiyorm

arkadaşlar..ben de ağustos'da bebeğime kavuşacağım inşallah..sezeryandan sonra mı göbeğiniz çok kaldı? anlamadım ben..korktum da biraz

arkadaşlar..ben de ağustos'da bebeğime kavuşacağım inşallah..sezeryandan sonra mı göbeğiniz çok kaldı? anlamadım ben..korktum da biraz

canım sezeryan mı bilmiyorum ama ne kadar kilo versende göbek kısmın biraz kalıyor. düşünsene doğuma yakın göbeğin öyle bi çıkıyorki doğum sonrası sönmüş bi balon gibi oluyor.kilo verdikçe biraz küçülsede çok yumusak oluyor.karın kaslarını güçlendiren egzersizler yapılarak toparlanacağını düşünüyorum.ama sezeryanlıysan biraz zor çünkü bende sezeryan oldum 6 ay önce hala karın egzersizi yapamıyorum ağrı oluyor. biraz daha beklemem gerekiyor . korkulacak bişey yok şu anda egzersiz yapmadığım halde baya toparlandı. zaman gerekiyor bide sporla eski haline döner bence.ablam da sezeryan olmustu şu an eskisinden bile düz karnı var. isteyince oluyor

canım sezeryan mı bilmiyorum ama ne kadar kilo versende göbek kısmın biraz kalıyor. düşünsene doğuma yakın göbeğin öyle bi çıkıyorki doğum sonrası sönmüş bi balon gibi oluyor.kilo verdikçe biraz küçülsede çok yumusak oluyor.karın kaslarını güçlendiren egzersizler yapılarak toparlanacağını düşünüyorum.ama sezeryanlıysan biraz zor çünkü bende sezeryan oldum 6 ay önce hala karın egzersizi yapamıyorum ağrı oluyor. biraz daha beklemem gerekiyor . korkulacak bişey yok şu anda egzersiz yapmadığım halde baya toparlandı. zaman gerekiyor bide sporla eski haline döner bence.ablam da sezeryan olmustu şu an eskisinden bile düz karnı var. isteyince oluyor

çok teşekkür ederim.burada yazılanları okuyunca o kadar koktum ki anlatamam.normalde de hep yediğime içtiğime dikkat ederim.ama 45 kiloyken bile midem vardı..hep olacak galiba bir de doğumdan sonra kalırsa diye üzüldüm..bir de şu dikiş yerini hissetmiyorum diyenler oldu.içim çok fena oldu..geçici bir durumdur umarım.:çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim.burada yazılanları okuyunca o kadar koktum ki anlatamam.normalde de hep yediğime içtiğime dikkat ederim.ama 45 kiloyken bile midem vardı..hep olacak galiba bir de doğumdan sonra kalırsa diye üzüldüm..bir de şu dikiş yerini hissetmiyorum diyenler oldu.içim çok fena oldu..geçici bir durumdur umarım.:çok üzgünüm:

önceleri dikiş yerive alını üstünü hissetmiyorsun zamanla hissetmediğin ala daralıyor şu an sadece dikiş çizgimde hissizlik var 6 ay oldu oda zamanla düzelir heralde.şimdi baktım o kadarda hissiz değilkaydirigubbakcemile3

benim oglum 9yasında ben hala dikis yerini hissetmiyorum arkadaslar
ama gobek kalmadı normalde kilo verince gobegimde giti benim benkorse çok azbir sure giydim 2000 temmuzda dogum yapmıstım sıcaklar yuzunden giyemedim ama sezaryanda gobek kalır normalde kalmazfikri banahiçmantıklı gelmiyor katılmıyorum
benkilo aldıkca gobegim fırlıyor insanın 10 kilofazlası olupda gobekli oluncabu konuda sezayanı suclamak yanlısolur

ama his olayı halen oyle o hiç gecmeyecek sanırım ama çokbuyukbir dert değli
sadece kasınınca sinir oluyorsunuz kasıyorsunuz ama tetmin olmuyorsunuz:)

Benim merak ettiğim bir problem var,benim sezeryan dikişim çok az üşütsem dahi acıyor.Doğum yapalı 10 ay oldu hala arada biber sürülmüş gibi cızır cızır yanıyor.Benim gibi olan varmı acaba??...

benim hiç acımıyor. ağır işçi gibi çalışsam bile. ayrıca ben dikiş yerlerini de hissediyorum artık.
ancakkkkkkkk göbeğim biraz sarkık. ebru ablamla pilates yapıyoz bakalım toparlanıyo gibi

hamilelik öncesi kiloma ulaştım sonunda.yalnız bedenim öyle bir tuhaf hal aldıki belimden aşağısı öncesinden daha zayıf 36 bedene düştü ama üst bedenim 38-40 arası kaldı.eski pantolonlarım bol geliyor üstlerim dar bu nedir anlamadım.benim gibi olan var mı ne bir göbeğim var nede mide kısmım sanki sırtım ve kollarım genişledi ne yapacağımı bilemiyorum. diyete devam etsem alt kısmımdan verip çirkin durmasından korkuyorum

spor yapman lazım. kol bacak kalça çalıştırıcı hareketler.
ben karın çalışıyorum gözle görülür bir toparlanma var. çünkü kilo verdikçe sorunlu yerler daha kötü bir hal alıyo ve iyi yönde bi değişme olmuyo. 50 kiloya düştüm ama göbek çok kötü bir hal aldı. sporla baya toparlandı ama şimdi moralim daha düzgün

Slm kızlar yeni gördüm konuyu ve bende sizlerle paylaşmak istedim.ben 26 kilo aldım belki fazlası bile vardır son günlerde tartılmıyordum moralim çok bozulduğu için, işin tuhafı ilk 4 ay hiç kilo almadım son 5 ay 26 kilo birden alınca düşünün, hareket edemiyordum bir taraftan bir tarafa dönemiyordum.Doğumdan sonra sezeryanla yaptım bu arada korse giyemedim ,1,5 ay sonra yaklaşık 16 kilo vermiştim ama hala duba gibiydim.Sonra termal sauna short aldım lut gölü tuzu olan bir süre onu denedim ama o anda kilo vermedim.Sonra bende anlayamdım ve 1 ay içerisinde tüm kilolarım gittiiiiiii.Hatta şimdi eksilere bile düştüm yani ben 26 kilo aldım ama 30 kilo verdim 3-4 ay içerisinde.Hergün ama hergün bebek yağı ile karnımı bacaklarımı yağladım ve çatlağım çok çok az oda belirsiz.Ben bu kadar hızlı kilo vermemi çok su içmeme bağlıyorum gece her emzirmöeye kalktıkça su içerdim 1-2 litre gündüz zaten çok içiyorum.Hiç spor yürüyüş yapmadım yapamazdım çünkü işe başladım hemen 2 ay sonra. Ama tavsiyem kendinize bakın kendinizi iyi hissetmek için, kuaföre gidin saçlarınız yaptırın vücudunuza bakın ki kendinizi kötü hissetmeyin, eşlerimizin kendimizden uzaklaşacağını beğenmeyeceğini düşünebiliyoruz o anki psikoloji ile .

spor yapman lazım. kol bacak kalça çalıştırıcı hareketler.
ben karın çalışıyorum gözle görülür bir toparlanma var. çünkü kilo verdikçe sorunlu yerler daha kötü bir hal alıyo ve iyi yönde bi değişme olmuyo. 50 kiloya düştüm ama göbek çok kötü bir hal aldı. sporla baya toparlandı ama şimdi moralim daha düzgün

ah canım ya denedim üst beden çalıştırıcı hareketleri ama olmuyor incelme yapmıyor sadece sıkılaştım sanki yüzücüler gibi omuzlarım çok genişledi

hamilelikte 12 kilo aldım..doğumdan 2-3 ay sonra kilolarım tamamen gitti.hamile kalmadan önce 59 kiloydum boyum 1.68 .bebeğim 11 aylık oldu ben 54 kiloya düştüm ..diyet falan yapmadım halaa emziriyorum oyüzdende kilolarım kendiliğinden gitti.
çatlağım ve sarkığımda yok şükür...darısı sizlerin başına

arkadaşlar 2 çocuk annesiyim hamileliklerim hiç birbirine benzemiyordu
ilk bebeğim kız 2002 doğumlu o hamileliğimde 60 kilodan 85 kiloya çıktım boyum 1.65 doğumdan sonra 1 sene içinde kızarmalardan ve hamur işlerinden uzak durarak 53 kiloya düştüm ikinci hamileliğim yani oğlum 2009 doğumlu bu hamileliğimde 53 kilodan 62 kiloya çıktım şuan bebeğim 4 aylık ve 57 kiloyum halimden şikayetci değilim mutluyum anne olmak güzel sonuçta rabbim iki tane sağlıklı sıhhatli iki çocuk vermiş bence kaygılanmaya gerek yok bir sene sonra bu kaygılara güleceksiniz ben öyle yapmıştım

Back