- Konu Sahibi aysem_ayse
-
arkadaşlar..ben de ağustos'da bebeğime kavuşacağım inşallah..sezeryandan sonra mı göbeğiniz çok kaldı? anlamadım ben..korktum da biraz
canım sezeryan mı bilmiyorum ama ne kadar kilo versende göbek kısmın biraz kalıyor. düşünsene doğuma yakın göbeğin öyle bi çıkıyorki doğum sonrası sönmüş bi balon gibi oluyor.kilo verdikçe biraz küçülsede çok yumusak oluyor.karın kaslarını güçlendiren egzersizler yapılarak toparlanacağını düşünüyorum.ama sezeryanlıysan biraz zor çünkü bende sezeryan oldum 6 ay önce hala karın egzersizi yapamıyorum ağrı oluyor. biraz daha beklemem gerekiyor . korkulacak bişey yok şu anda egzersiz yapmadığım halde baya toparlandı. zaman gerekiyor bide sporla eski haline döner bence.ablam da sezeryan olmustu şu an eskisinden bile düz karnı var. isteyince oluyor
çok teşekkür ederim.burada yazılanları okuyunca o kadar koktum ki anlatamam.normalde de hep yediğime içtiğime dikkat ederim.ama 45 kiloyken bile midem vardı..hep olacak galiba bir de doğumdan sonra kalırsa diye üzüldüm..bir de şu dikiş yerini hissetmiyorum diyenler oldu.içim çok fena oldu..geçici bir durumdur umarım.:çok üzgünüm:
spor yapman lazım. kol bacak kalça çalıştırıcı hareketler.
ben karın çalışıyorum gözle görülür bir toparlanma var. çünkü kilo verdikçe sorunlu yerler daha kötü bir hal alıyo ve iyi yönde bi değişme olmuyo. 50 kiloya düştüm ama göbek çok kötü bir hal aldı. sporla baya toparlandı ama şimdi moralim daha düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?