doqum sonrası sımdıkı halınız

offff offfffff kızlar ya yaramı deştiniz valla nasıl gitcek benim bu kilolar homini gırtlak sürekli bişiler yiyorum yemekte zorundayım yemediğim zaman kesinlikle sütüm azalıyo bu halime alıştım valla gerçi zayıf bi kadın deildim ama bukadarınıda kaldıramıyorum inannın okadar zorlanıyorumki hayal gibi geliuo eski halime dönmek 78 kg la hamile kaldım 100 kg la doğuma girdim doğumdan çıktığımda 90 kg dım ve halada öyleyim yapıştı kilolar valla ama oğluma baktıkça unutuyorum dert etmiyorum bakın beterin beteri var halinize şükredin ama sütten kesince oğlumu ahtım olsun süper zayıflıcam burdan sizlerlede paylaşıcam buarada seher canım benimde sütüm azaldı kefir ve elma kompostosu içmeye başladım mükemmel artış oldu sütümde sütü az olan annelere kesinlikle tavsiye ederim

canım aktarda satılıyo kırmızı hoş kokulu bi şeker.sıcak suya ısla şeker eriyine biraz kaynat içine cevizde koy süper oluyo ister sıcak ister soguk iç ben soğuk sevdim içinede limon sıkıyorum süper oluyo bende bilmiyodum aktar anlattı

kızlar eger devam ederseniz içmeye süytünüzde acaip yaglanıyo ben yoğurt bile yaptım yaaaaa

tuğbacım bende bayılırım lohusa şerbetine biz içine 2-3 tane karanfil ve taze nane yapragı atmıştık çok lezzetliydi lohusayken annem habire pişidi soğuk soğuk içmiştim ohhhhhhhh bak gene canım çekti heee bi ara gene alayımda pişirim...

bide şu saç konusu var kuzenim benden 3 ay önce ogum yapmıştı onun tutam tutam öküldü saçı hatta biraz kelleşti okadar yani.. bende seviniodum benimki ökülmüyo die 2 gündür dökülmeye başladı saçımı tuttukça 6-7 tane saç elime gelio annemin dediğine göre bebekler anneyi tanıyınca bebeginde anneninde saçı dökülürmüş...

şerbet tarileri için sağolun
kuru kayısı hoşafı da işe yarıyo bu helvalar da çok işe yarıyomuş,,,

kızlar ben de kendimi artık sevmiyorum.eşimin bluzlarını giyiyorum çünkü.göbek çizgim hala duruyo ama rengi hafifledi.göbeğim benim de uyuşuk 1 seneye kadar sürermiş diye duydum. hamilelikte göbeğim değil popomda büyüdü benim.o yüzden ben daha da kötü durumdayım 60la hamile kaldım 76 ile doğurdum.en son doğumdan 10 gün sonra falan tartıldığımda 69 falandım. o zamandan beri tartılmıyorum çünkü hiçbir kıyafetime hala olmuyorum ve bu beni çıldırtıyor.yaklaşık 15-20 kg fazlam var.nasıl gidiek bilmiyorum.sütüm üzüntüden 2 ay önce kesildi ama gene de rejim yapamıyorum napıcam bilmem tek güzel yanı elvin'im var.ama bu durum beni çok sinir ediyor kilolar ve ben anlaşamıyoruz

sagolu n kızlarr ... denicem bu su konusunu şerbet tarifini ben.. yoksa sütüm ben gdiiom dio valla... biyerde okumuştum yine kadınalr kulübünde bi topikteydii kadın hastalanmış sütü gitmiş ki ay gelmemiş.. daha sonra çok istemiş sütünün gelmesini çocugunu emzirmeyi gelmiş.. iki ay sonra buda bana avuntu işte benimkide gelri diye:)) inşallah:) ...

Bu kilo konusu cidden beni yıpratıyor,içim içimi yiyor ama ben kilo vermekten vazgeçtim almayı durdurmaya çalışıyorum.Durmadan midem kazınıyor ve kendimi mutfakta buluyorum şuurumu kaybedercesine yiyorum((Hamile kalmadan önce 3 kilo fazlam vardı zaten 63 le hamile kaldım 82.500 le doğuma girdim.Şuan 75 kg.yum.Bende göbiş azaldı ama diğer taraflar hala şiş.Pantolonlarımdan hiçbiri olmuyor,kendimeden nefret etmesemde utanıyorum.Spor salonuna yazılacaktım doktorlar önermiyor süte laktik asit geçmesinden dolayı.Bende 15 gündür limonlu yeşilçay içmeye başladım enazından kiloyu sabitliyor,iştahı kesiyor ve metobolizmayı hızlandırıyor.
Enazından 6 ay emzirebilsem ondan sonra vermesi kolay.Diet konusunda azimli olmuşumdur genelde...Herkeze yeşilçayı tavsiye ederim arkadaşlar...

kızlar çok mu kilo aldınız siz hamileyken oplamda bilmiyorum ama hamilelik sonrası korse takmanızı tavsiye ederim hepinize.Dün beni Tuğba gördü nasıldım Tuğba Çok toparlıyo korse arkadaşlar inatla deneyin sabah kalkınca takın gece yatana kada:lepi:rrrrrrrrrrr

mrb kızlar bende aynı dertteyim ;(
55 le hamile kaldım 72 yle doğuma gittim doğumdan sonra 7 kilo gitti
65 te kaldım veremiyorum
çok yemiyorum ama muhasebeciyim işe başladım hareket edemiyorum,spor yapamıyorum
göbek 3 ayklık gibi korsesiz çıkmıyorum dışarı
saçlarım tutam tutam dökülüyor
sütümde olmadı oğlumu emziremedim
kendimi çok kötü hissediyorum
nasıl eski halime döncem;(

olcak olcak bögekler gitcek inş
ya uf hamile kaldığım kilonun da altındayım 53 üm
1.69 boyum ama fırt göbekkkkkkkkkkkkkkkkkk sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zeseze hayranım sana ya okudum inana bana yüüzm güldü bencede biz anneyiz değilmi

ben şanslı annişlerdenim sanıyorum ki gerçi tam olarak veremedim kilolarımı ama büyük bi kısmından kurtuldum sayılır 52 ile hamile kaldım, 75 le doğuma gittim şimdi 57 yim 5 kilom kaldı onu da önümüzdeki aylarda veririm inşallah zaten ben kışın biraz kilo alır yazın veririm. kalırsa da kalsın yavrucuklarımız iyi olsunlar dahihoyyythihoyyyt

:ecrin_bebek: canım oğlumu dünyaya getirmeden önce hep düşünüyodum nasıl olcak kilo çok alırmıyım sonra nasıl vercen ya şişko kalırsam öle böle derken bi gün fal baktırdım hamile dediler şok oldum inanmadım sonra teset yaptırdım evet hamilemişim:sm_cool:hamileliğimi çok zor geçirdim kusmalar kusmalar 1 3 5 7 derken 9 ay geldi 9 ayıma kadar hep normal doğum dedim sezaryana hayır dedim yasakkelime bigün sancım la doktora gittim yanımda normal doğum yaptırınca hastaneden kaçtımhihoyyyt eve geldim ve dedim ben sezaryan yapçam çok uğraştılar ama sezaryan yaptım :teytey: ve oğlum aşkım geldi dünyaya ama oğlum geldi ama karnım hala duruyodu kahroldum 10 gün oldu 1 ay oldu yok hala hamile gibiydim buda beni çok :çok üzgünüm: göbeğimde çatlaklar şişko göbek basenlerimde çatlakk kendime bakmak istemiyodum çok çirkin hissediyodum :çok üzgünüm: baktım herif gidiyo elden :a015: hemen dedim edo çeki düzen ver kendine bigün kitap aldım oturdum okudum okudum okudum buarada oğluma çok güzel bakıyodum ben 17 yaşında anne oldum ve sonuç olarak şuan 24 YAŞINDAYIM ARADAN 4 YIL GEÇTİ HERŞEYİMLE KENDİMİ GELİŞTİRDİM eşimi geri çevirdim :lepi:eskisinden dahada güzelim bu nun nedeni ise huzur aşk sevgi güc mantıl ve AŞKIM OĞLUM BERKİM İYİKİ doğrumuşum herşeye rahmen değerdi

Benim durumum da oldukça vahim.48 kiloyla hamile lkaldım.72 kilo doğuma gittim ve 62 kiloya takıldım kaldım rejim spor felan yapamam çok yorgunum zaten .nolcak hiç bilmiyorum valla.Çalışmaya başlarsam belki gider

ben kızken 54 kiloydum.
evlendim , yine 54 kiloydum.
hamile kaldığımda çok iyi beslendim.çok iyi kahvaltı yapıyordum.demir ilaçlarımı - cevizimi - yoğurdumu meyvemi vs aksatmadan hergün yedim.toplamda 11 kilo aldım.toplam 65 kg olmuştum.yürüyüş yapamadım.zaten hep oturuyordum işyerinde.sadece göbeğim çıktı.sezaryen oldum.doğumdan sonra eve geldiğimde 60 kg dım .bebeğim 3720 gr doğdu.1 haftaya kadar eski kiloma düştüm.ama o doğum sonrası 1- 2 hafta ne terliyordum.göbek bölgem hele su gibi oluyordu.şimdi ise -1 deyim .53 kiloyum.emzirmenin faydasıda var.çokta su içtim.çatlaklarım çok var göbekte.ayrıca saçlarım dökülüyor.bu sinirimi bozuyor çok...
kızıma herşey değer...Şeniz

panikatak seninleaynıyız tek fark ben normal doğum yaptım
54-55 gibi hamile kaldım 10-11 kilo aldım şimdi 53 üm ,,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…