Canım,
29 haftalık bebeklerin yaşama şansları elbette yüksek, bende dualarımı hiç eksk etmiyorum ve ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum. Benim bebeğim dopler akım kabı nedeniyle beslenemiyor ve gelişim o yüzden geri ne yazıkki. Doktorların değişik ölçümleri oldu. 650 ile 800 gram arasında ölçümler aldılar. Endişem o yüzden biraz da . ,Erken doğum yapıp 1 kilo üzerinde olanlar daha şanslılar. Allahım yardım ederde benm minik kızım da yaşama tutunur inşallah. Yarın hayırlısıyla 28. haftaya girricem. Dilerim ki, gelişiminde artış olur ve organ gelişimi olur. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım.
Merhaba,
25+4 haftalıkken taniyon yükselmesi ile hastaneye yattım. Hastanede yattığımın 16. günü ve şu an 27+4 günlük olduk. Doblr akım kaybı teşhisi kondu. (ayrıca preeklemsi başlangıcı cıktı). Bebeği besleyen damarda kan akım kaybı olduğundan bebek gelişemiyormus. Suyum normal, bebek hareketleri var, bebeğimin solunum u normal. Ama gelişmesinde (kilo) gerilik var. Bugün doktorum 29. haftada alınabileceğinmi söyledi. Yaşama şansı olurmu, çok korkuyorum. Henüz 700-800 gramda. Bu sorunla karsılasan varmı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?