• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doping Hafıza ??

elfadora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
7
1
1
31
İyi geceler;
bir süredir şu doping hafıza denen uygulamayı duyuyorum benim edebiyatta ve coğrofya da baya bi eksiğim var ve bu sene 2.senem tekrar hazırlanmak mecburiyetindeyim ama gelin görünki dershanelere 5 bin tl verecek paramız yok bu dopingte 1400 tl herşey dahil.
sormak istediğim konu şu bu doping işe yarıyormu ?? yoksa o 1400 tl çöpemi gidiyor?

Ilk kez duydum acaba hafıza teknikleri ile öğrenme mi?
Ben ramazan yetgin engin eraydın hocalrın videosu ile çalıştım
Bin basar dersaneye

Kullanmadim doping hafizayi ama biliyorum örnek videolarini cok izledim ve gerçekten işe yarayacağını düşünüyorum.
Ben de seneye kardesime almayı düşünüyorum. Parayi verip sifre aliyorsun sonra o sifreyle giriş yapıp tüm dersleri izleyebiliyorsun sanırım. Ya da dvd geliyor tam emin değilim gecen sene arastirmistim.

Edebiyatta bi örnek videolari var 8 dk da bir sürü eseri yazarlariyla beraber ezberletiyorlar, izledim ve videonun sonunda gercekten de tüm sorulara cevap verebildim.

Ben dene derim eminim çöpe gitmez o para. Hafiza teknikleri iyi. Dersaneye milyarlarca para vermekten iyi en azindan.

Benim öğrencilerimden kullanan var.
Eğer plan yapıp sadık kalırsanız faydasını görürsünüz.
Yöntem dershanelerden daha işe yarar bence.

Back
X