M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
Sevindim senin adınaHayatımda okuduğum en haklı şeylerden. Ailen sana kızsa bağırsa çağırsa dahi yanında. Ailemle ilişkim de pekişti zaten inanır mısınız?
Bir damlayla mi birkaç gün halüsinasyon gördünüz? Çok ilginc, ayrıca sizin bilinçli bir kabahatiniz olmadığı halde kendinize bu kadar yuklenmeniz de ilginç. Anneniz elbette yanınızda olacak sonuçta bilinçdışı bir madde kullanmissiniz. Polis kısmı arkadaslarinizdan şikayetçi oldunuz sanırım bir netice alındı mı? Ne tür bir madde kullandığınız belli oldu mu testlerde?Haberim olmadan tek damla şeyi içeceğime koymuşlar ve yaşadıklarım...
Ben de annemle hiç anlasamam. Ama dört yıl kadar önce çok büyük bir olay yaşadık. Annem için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Ve o olayda ilk defa yakınlaştik.Ailemle ilişkim de pekişti zaten inanır mısınız?
Kendime yüklendiğimi nereden çıkardınız ki? Bir damlayla 10 gün halis gördüm aslında saklıyorum sizden. Girdiğim tribin artçıları olarak sarsıldı psikolojim. Annem elbette yanımda olmayabilirdi, çünkü görüşmememi tembih ettiği arkadaşlarımla görüştüm.Bir damlayla mi birkaç gün halüsinasyon gördünüz? Çok ilginc, ayrıca sizin bilinçli bir kabahatiniz olmadığı halde kendinize bu kadar yuklenmeniz de ilginç. Anneniz elbette yanınızda olacak sonuçta bilinçdışı bir madde kullanmissiniz. Polis kısmı arkadaslarinizdan şikayetçi oldunuz sanırım bir netice alındı mı? Ne tür bir madde kullandığınız belli oldu mu testlerde?
Ne kadar güzel yazdınız.. Ne kadar haklı bir yorum. Allah beni şükürler olsun ki yalnız bırakmadı. En ihtiyacım olan zamanda beni çağırdı huzuruna, ben de layık olmaya çalışacağım.Dini inancınız, hayat felsefeniz ne olursa olsun. Tüm dünyada, tüm toplumlarda kabul binlerce yıldır kabul gören bir inanış var. Her din ya da toplum kendince ifade ediyor. Bizler de ise her şerde bir hayır vardır olarak ifade ediyoruz. Aslında bakarsanız çok kötü bir olay yaşadınız. Peki sonuçları ne oldu? Arkadaşınızın gerçek yüzünü gördünüz, eğer aileniz çağırmasaydi belki ölebilirdiniz, belki krizlere girip intihar edebilirdiniz, belki olay sonrasında tecavüz edilebilirdi gecenin nasıl biteceği ile ilgili birsuru senaryo kurabiliriz. Ailenizin ne olursa olsun yanınızda olabileceğini gördünüz. O aklınızı yitirdiğiniz anda bile Allah tan yardım istediğinizi hatırlıyorsunuz. Ki sizin intihar etmeniz 10 sn sürecekken aksine durumunuzu anlatıp yardım isteyebildiniz. Allah sizi yalnız bırakmamış ve bir şekilde yol göstermiş. İnşallah hakkınızda hep hayırlısı olur.
Tek damlayla mı bu ya?Haberim olmadan tek damla şeyi içeceğime koymuşlar ve yaşadıklarım...
Tam olarak bilemeyeceğim ne ama uzak durmanız isabet olmuş. Bendeki etkisi de günlerce sürmedi. Aslında 8 saatte bitti denebilir. Ancak psikolojimi o kadar tahrip etti ki onun yaşattıklarıydı bana.Tek damlayla mı bu ya?
Benim sigaramın ucuna minnacık Bi kağıt koyuldu zamanın birinde. Ama o anı anlatamam 2 saat falan sürdü. O küçücük kağıt beni mahvetti. Neydi hala bilmiyorum komple iletişimi kestim. Ama birden başımdan göğsüme Bi titreşim Bi sızı geldi kendimi kaybettim sadece oturuyorum ama Kafam da o düşünceler o kadar hızlı o kadar hızlı ki. Cıkamıcam sandım Bi girdaptı o 2 saat geçmedi bitmedi lanet olsun. Çok korkutucuydu. Benim yasadığım da günlerce sürmedi çok şükür. Nasıl zevk alıyorlar böyle şeylerden bilmiyorum leş iğrenc ya
Aileden değerlisi yok. Geç anladım ama anladım. Şükürler olsun. Onlar bizim için doğruyu görüyor. İlerde çocuğum olur da Allah korusun böyle hatalara düşerse bunları okutacağım. Anlayacaktır diye umuyorum. Gününüz güzel geçsin.Bence hayatta başımıza gelen olayların iyi ya da kötü herzaman bir sebebi var. Sizin başınıza da çok kötü birşey gelmiş ama bu durum kendinizi, inancınızı ve aile bağlarınızı sorgulatmışailenizin ne kadar değerli olduğunu, arkadaşlarınızın canavar olduğunu ve bu dünyanın ne kadar boş olduğunu anlamışsınız. Sizin adınıza çok sevindim belki burda uyuşturucu bağımlısı kac kişiye bir ışık bir çıkış yolu olacaksınız. Bundan sonra çok çok mutlu olmanız dileğiyle
Ben de pek anlamadım. Konu sahibine bir imada bulunmuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Ne tür bir uyuşturucuymuş bu? Damla halinde uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum benim bildiğim sıvı halindeki uyuşturucu şırınga içinde olmaz mı? Filmlerde falan hep öyle görüyoruz. Bilemedim.Bir damlayla mi birkaç gün halüsinasyon gördünüz? Çok ilginc, ayrıca sizin bilinçli bir kabahatiniz olmadığı halde kendinize bu kadar yuklenmeniz de ilginç. Anneniz elbette yanınızda olacak sonuçta bilinçdışı bir madde kullanmissiniz. Polis kısmı arkadaslarinizdan şikayetçi oldunuz sanırım bir netice alındı mı? Ne tür bir madde kullandığınız belli oldu mu testlerde?
Konuyu şimdi okudum. Bence sizin hatanız burda baslamış. Bataklıgın etrafında gezersek elbet çamur bulaşır. İnşallah iyi insanlar olup iyi insanlarla karsılasırız bu hayattaGeceyi birlikte geçirecektik benim eve dönmem gerekti. Bana söylediler istememiştim ama yapmışlar ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?