Bunları yazmak çok zordu yaklaşık 3 hafta bekledim ama geçti Allah’a şükür.Çok geçmiş olsun .
Ve bende şunu ekleyeyim, umarım bu tarz insanlarla karşılaşsanız bile yolunuzu çevirmeyi bilirsiniz.Mesaj olarak yazacağım. Çok tehlikeli bir şey atlattınız. Psikoaktif maddeler özellikle insanlarda farklı etkiler yaparlar. Sizde eğer psikolojik başka yatkınlıklar olsaydı, şimdi ki durum farklı olurdu. Çok şükür atlattınız. Umarım böyle sorumsuz ve kötü niyetli insanlarla bir daha karşılaşmazsınız.
Haberim olmadan tek damla şeyi içeceğime koymuşlar ve yaşadıklarım...Ben pek anlayamadım. Nasıl yani size zorla mı uyuşturucu kullandırttılar?
Nasıl ya : ( İçtiğiniz içecek içki miydi? Nasıl oldu peki yani sonra nasıl kendinize geldiniz sizi eve falan kim götürdü? Uyuşturucu olduğunu sonradan nasıl anladınız? Ve her şeyden önemlisi o rezil insan(!)lar bunu neden yapmışlar?Haberim olmadan tek damla şeyi içeceğime koydular ve yaşadıklarım...
Geceyi birlikte geçirecektik benim eve dönmem gerekti. Bana söylediler istememiştim ama yapmışlar ne yazık ki.Nasıl ya : ( İçtiğiniz içecek içki miydi? Nasıl oldu peki yani sonra nasıl kendinize geldiniz sizi eve falan kim götürdü? Uyuşturucu olduğunu sonradan nasıl anladınız? Ve her şeyden önemlisi o rezil insan(!)lar bunu neden yapmışlar?
Hiçbir iletişimim yok şu ano arkadaş müsveddesi ya da müsveddeleri napıyor ?
Hayatımda okuduğum en haklı şeylerden. Ailen sana kızsa bağırsa çağırsa dahi yanında. Ailemle ilişkim de pekişti zaten inanır mısınız?Geçmiş olsun. Hayatta olan her şey bize bir deneyim ve eminim bu da sana farklı bir deneyim, olgunluk kazandırmıştır. En azından hayatına bundan sonra alacağın insanlara daha dikkatli yaklaşırsın. Umarım bir daha böyle kötü insanlarla karşılaşmazsın. Yanlış hatırlamıyorsam ailevi problemlerinin de olduğu zamanlar olmuştu. Bir kere daha belki hatırlamış olduk bu konu vesilesiyle; hayatta ne olursa olsun koşulsuz seven, yanında olan tek şey ailedir. Senin için değil, kendim için de diyorum. Çünkü ben de bir anneyim ve çocuklarım affedemeyeceğim, çok kızacağım, kahrolacağım şeyler bile yapsalar yanlarında dururum.
Belki bir genç konuya denk gelir okur diye; sizi istemediğiniz veya kötü olan bir şeye psikolojik şiddetle zorlayan insanları hayatınızda tutmayın. Psikolojik şiddet yalnızca sert bir üslupla yapılmaz, tatlı tatlı da uygulanabilen bir şeydir. Bir kereden bir şey olmaz diye bir şey yok; bir kere olan şey hayatınızı alt üst edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?