- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
canımmmmmm teşekkür ederim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Konu hakkında bilgim yok Allah şifa versin demeye geldim
Amin, Allah razı olsun canımcanımmmmmm teşekkür ederim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
çok teşekkür ederim canım benim İnşallahGeçmiş olsun canım,ilk başta korkarak açtım linki,ciddi bir rahatsızlığı var da dua mı istiyor diye.İnşallah umduğun bilgiyi bulur ve tedavini olup şifa bulursun.
bende fizik tedavi aldım ama malesef geçmedi geçmiyor.Donuk omuzdan fizik tedavi olup kurtuldum ..gecmiş olsun..
benimde açılmıyor sol kolumu hiç bir şekilde kullanamıyorumŞimdi sol kolum donuk omuz oldu ve 15 seans fizik tedavisi gördüm ama bu sefer maalesef açılma olmadı yalnız eskisi gibi cok agrım yok en azından bu yönden iii oldu..tekrar kontrole çağrılacam bakalım hayırlısı sizede cok gecmiş olsun
Fiziğe kaç seans gittinizbenimde açılmıyor sol kolumu hiç bir şekilde kullanamıyorum
20 canımFiziğe kaç seans gittiniz
Psikolojik olabilirmi acaba diyecem ama benimde halen açılmadı ne kötü bir durum..egzersiz yapıyorum ama halen gecmedi..umarım en kısa zamanda gecer tekrar gecmiş olsun..20 canım
egzersiz yaptım soğuk sıcak yaptım kortizon iğne oldum yok banamısın demedi açılmadı
doktorda öyle dedi panik atak varya bende sıkıyorsun kendini kasılıyorsun oysa omuzun açık dediPsikolojik olabilirmi acaba diyecem ama benimde halen açılmadı ne kötü bir durum..egzersiz yapıyorum ama halen gecmedi..umarım en kısa zamanda gecer tekrar gecmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?