- 8 Eylül 2022
- 269
- 173
- 33
- Konu Sahibi magiccharm
-
Teşekkür ederim, adınıza çok sevindim Allah bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı nasip etsinMerhaba , benim iki tüpümde alındı. Biri hidrosalpkins biri tıkalı açılmıyordu. İlk tüp bebek denemesinde başarılı sonuç aldik. Yani tüplerin olmamasi tüp bebekte bir engel değil hatta alinmaassa özellikle hidrosalpinksin embriyonun tutunmasina engel olma durumu var
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim, adınıza çok sevindim Allah bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı nasip etsinben de operasyonu olacağım inşallah güzel sonuçlanır tedavimiz
Aminnnnn sağolunÇok teşekkür ederimhic tedirgin olmayin sağlıkla ameliyatinizi olun ufak bir ameliyat zaten. Sonra sağlıkla Güzel haberlere kavuşun
Merhaba size bir şey sormak istiyorum, hidorsalpinks ameliyatından sonra transfer işlemi için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor biliyor musunuzMerhaba , benim iki tüpümde alındı. Biri hidrosalpkins biri tıkalı açılmıyordu. İlk tüp bebek denemesinde başarılı sonuç aldik. Yani tüplerin olmamasi tüp bebekte bir engel değil hatta alinmaassa özellikle hidrosalpinksin embriyonun tutunmasina engel olma durumu var
Merhaba , benim ameliyattan sonra yumurtalarim toplanmıştı bu nedenle ameliyattan ne kadar sonra transfer yapilabilir bilemedimMerhaba size bir şey sormak istiyorum, hidorsalpinks ameliyatından sonra transfer işlemi için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor biliyor musunuz
Çok teşekkür ederim yardımınız içinMerhaba , benim ameliyattan sonra yumurtalarim toplanmıştı bu nedenle ameliyattan ne kadar sonra transfer yapilabilir bilemedimrahim uygunluguna bakilarak hazırlıga başlanır 1 -1.5 ay diye tahmin ediyorum en iyi sartlarda
Selamlar biraz geç olmul yeni gördüm yazınızı umarım ameliyat olmuşsunuzdur benim de sol tüp hidrosalpenksti doktorlar bu sekilde asla tutmaz tutarsa da dış gebekik demişti biz sansımızı denedik 3 dındurulmuştan 1ini ameliyat olmadan ettk sonuc negatif sonrasında ameliyat olup 2 ay dinlenmeden sonra transfer ediliyor ben o 2 ayı 7 ay yaptm elde olmayan sebeplerden ötürü ama prosedür 2 adet donumü sonrası tranfer rahim uygnsa yapılabilr hidrosalpenks varsa sakın riske atmayın derim hakkınzda hayırlısıÇok teşekkür ederim yardımınız için
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Yarın sabah ameliyatımSelamlar biraz geç olmul yeni gördüm yazınızı umarım ameliyat olmuşsunuzdur benim de sol tüp hidrosalpenksti doktorlar bu sekilde asla tutmaz tutarsa da dış gebekik demişti biz sansımızı denedik 3 dındurulmuştan 1ini ameliyat olmadan ettk sonuc negatif sonrasında ameliyat olup 2 ay dinlenmeden sonra transfer ediliyor ben o 2 ayı 7 ay yaptm elde olmayan sebeplerden ötürü ama prosedür 2 adet donumü sonrası tranfer rahim uygnsa yapılabilr hidrosalpenks varsa sakın riske atmayın derim hakkınzda hayırlısı
Ohh süper ameliyat sonrası birqz gaz agrınz olacaktır bol bol yürümeye calısın geçmişler olsun şimdidenYardımınız için çok teşekkür ederim. Yarın sabah ameliyatımİnşallah her şey kolaylıkla ilerler. Size bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı dilerim
Çok teşekkürlerOhh süper ameliyat sonrası birqz gaz agrınz olacaktır bol bol yürümeye calısın geçmişler olsun şimdiden
MerhabalarMerhaba , benim iki tüpümde alındı. Biri hidrosalpkins biri tıkalı açılmıyordu. İlk tüp bebek denemesinde başarılı sonuç aldik. Yani tüplerin olmamasi tüp bebekte bir engel değil hatta alinmaassa özellikle hidrosalpinksin embriyonun tutunmasina engel olma durumu var
Merhaba, kararınıza saygi duymak en doğrusudur. Ben süreci ve secenekleri her açıdan değerlendirdiğimde hidrosalpinks dışında bir saglik sorunum olmadığı için ameliyat olmadan tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alıp tekrar hsg tüp bebek denemek istemedim. Zaten sagliksiz bir organ ve vücudumda olmasininda bir anlamı olmayacak diye önce onu aldirip sonra tüp bebek yapmayı tercih ettim. Ama vucut sizin hangisi size daha uygun geliyorsa oyle yapın derim. Benim ilk denemede tuttu bebegim inşallah en kisa sekilde saglikla bebeginize kavusursunuz.Merhabalar3 yıldır gebelik düşünüyorum bir dış gebelik bir de kimyasal gebelik geçirdim. 2 hsg çekildim ilkinde doktorum sorun yok dedi. Fakat gebe kalamadığım için bir kez daha gittim doktora tekrar hsg istedi. 2TÜP de hidrosalpkins dedi. Dış gebelik geçirmenizde etkisi vardır bunun dedi. Sonra laporoskopi önerdi.. Ben de tüpler bu şekildeyken bir kere tüp bebek denemesi yapılmasını istedim. Sonra eğer olmazsa laporoskopi tek çare olacak zatwn. Çünkü tüplerin bağlanması durumu var. Tüplerden rahime giden bir sıvı olursa embriyonun tutunması da zor biliyorum ama en azından tüp bebek denedik yine olmadı başka çare ypk diyip laporoskopi olacağım artık. Hidrosaplkins olup başından buna benzer bir şey geçenler yazarsa çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?