Donmuş embriyo transferi 8. Gün idrar testi

İnşallah amin canım hersey gönlümüzce olur inşallah ben son iki gündür çok duygusalim sende oylemisin
Ya bugün leke görünce bende biraz gergin hissettim bir tarafım diyorki tamam tutundu bir yanım hep olumsuz bu iki duygu arasında bende iyi olmaya çalışıyorum

Ya bugün leke görünce bende biraz gergin hissettim bir tarafım diyorki tamam tutundu bir yanım hep olumsuz bu iki duygu arasında bende iyi olmaya çalışıyorum
Bilmiyorum ben daha bir şey görmedim görmekmi iyi gormemekmi onuda anlayamıyorum ama kraplarim var ve gerginim bu gün baş ağrım oluştu Bilmiyorum inşallah tutulmuştur.

Bilmiyorum ben daha bir şey görmedim görmekmi iyi gormemekmi onuda anlayamıyorum ama kraplarim var ve gerginim bu gün baş ağrım oluştu Bilmiyorum inşallah tutulmuştur.
Canım diğer konuşma da bi arkadaşda bütün belirtiler vardı idrar da silik çıktı 3 kez ama kan da negatif cıktı. Belirti aramayın herkeste olmuyor. Ben 10. Gün yeni kaşık ağrısı oldu çok çok az oda adete 2 gün vardı ondan mı acaba dedim.diper bi arkadaşda hiç bi belirti olmadan şükür hamile oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…