Bebek İkinci El Dönence arıyorummm

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
Bebeğimizin odası bugün geliyor.. dönencesini de almak istiyorum ama karar veremedim. memnun kaldığınız marka model varsa önerilerinizi, satmayı düşündüğünüz dönenceniz varsa resimlerini bekliyorum :)

Bebeğimizin odası bugün geliyor.. dönencesini de almak istiyorum ama karar veremedim. memnun kaldığınız marka model varsa önerilerinizi, satmayı düşündüğünüz dönenceniz varsa resimlerini bekliyorum :)

Merhaba..Öncelikle hayırlı olsun hem bebeginiz hemde odası:)) Bebeginiz kizmi erkekmi bilmiyorum ama bende pembe chicco büyülü yıldızlar dönence var satılık. Açtığım konulara bakabikirsiniz, resimleride var. Biz çok severek kullanmıştık:))

Merhaba..Öncelikle hayırlı olsun hem bebeginiz hemde odası:)) Bebeginiz kizmi erkekmi bilmiyorum ama bende pembe chicco büyülü yıldızlar dönence var satılık. Açtığım konulara bakabikirsiniz, resimleride var. Biz çok severek kullanmıştık:))

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederimmm :) bebisimiz erkek olacak insallah. Aslinda pembe mavi olaylarina fazla takilmiyoruz ama ama sizinkisi cok sade oldugundan pek uygun degilmis. Sarı, yesil, turuncu, kirmizi renklerde oluyor genelde diye renk tercihi yazmadim. Renkli modellerin hepsi uyar bana.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hala dönence arıyorummm.. elinde 2.el satılık olan veya tavsiye verebilecek olan yokmu kızlar..

eşim başka bir siteden 2.el fisher price mutlu düşler dönence almış. çok güzel almak isteyenlere tavsiye ederim. teşekkürler

Back