Saç Kesim Şekilleri Döneği olanlar için kahkül önerisi istiyorum ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
kızlar benim saçımın ön tarafında yani alnımda bir dönek var tam adı bumu bilmiyorum da kalp yüz şekli de deniyor sanırım ve ben kahkül yada perçem kestirmek istiyorum ama kuaförler olmaz diye kesmek istemiyor zorla kestiriyorum gerçekten kullanması çok zor oluyor saç o dönekten geriye doğru gidiyor hani kahkül gibi alına düşmüyor yada perçem gibi alna gelmiyorda diğer saçların üstüne yan tarafa gidiyor ama ben alnımı kapatsın istiyorum bildiğiniz bir çözüm var mı?

çözümü olduğunu sanmıyorum cnm

beni kahkülden soğuttu bu dönerler

artık uzun kullanıyorum..gayet güzel duruyoo ve rahat

bende uzun zamandır kahkül kestirmiyorum canım ama şimdi heveslendim tekrar kestirmek istiyorum , belki kk' da buna da çözüm bulan pratik hatunlar vardır diye düşündüm, lütfen olsun lütfen

evet canım fönle biraz perçem gibi duruyor ama yine havalı havalı oluyor bir süre sonra dönüyor ben alının ortasından gelen o fazlalık saçları kazıtsam bir çözüm olabilir mi yada daha beter mi olur

aaaa sakınnnn!!!

sakın yapma :)))

kahkül istiyorsan mecburen her gün fönliycen.. gerçi en fazla 3 dakikanı alır.

belki zamanla saç norma durmayı öğrenir :)))

ah canım hergün fönlemeye razıyım ben ama o fön sadece 1 saat etkili oluyor sonra perçem o dönekten ayrılıyor ve diğer taraftan aldığım kısım alında kalıyor yani feci bir görüntü oluyor

limon filan denedin mi? jöle yerine...

gerçi durmuyorsa vazgeçicen bu sevdadan :)) yapacak bir şey yok.

kahkülün sevdiğim tek yanı insanı daha küçük pardon genç gösteriyor

böyle bir derdin yoksa o kadar da gerekli değil

jole tarzı birşey hiç kullanmadım sertleştirir diye ama bir aklımda bulunsun cesaret edip kestirirsem deniyim :)

genç göstermek gibi bir derdim yok da bu aralar alnıma çok taktım sanki biraz büyük gibi geliyor onu gizlemek amacındayım

ben kestirdiiiiiiiimmm:S zaten saçimi saridan koyu kestaneye boyadim bocek gibi hissediyordum bide simdi kahkul diye niyetlendigim antenlerim oldu tam karafatma oldummm! sakin kestirme ne duzlestirici ne fon hicbiseye yaramiyo ben suan her gece islatip tel tokayla bastirmaya çalisiyorum tam bi husran!!!
gerçi ben duz kahkul yaptirmadim saga dogru kisadan uzuna duran yarim kahkul kestirdim ama hepsini one tarayinca kahkul olarak da kullanabiliyosun.. sorun su ki saçlarimin bir kismi punckçilar gibi tepeme dikiliyo... bunun sebebi ne neden doneklesir bu saçççç valla kafamla derde kaldimmm

bende senin gibi kestirince öyle tokalayıp kurutuyordum ama tokayla uyumakta eziyet ya. senin de alnının ortası v şeklinde mi saçlar ben niyeti bozup o v kısmı kazıtmayı bile düşünüyorum bence o saçlar yüzünden dönüyor:44: başka bir çözümü olmalı ya :))

yok canim bnmki v seklinde degil zaten bence o v ile ilgisi yok saçin yer yapmasindan kaynaklaniyo...yani onu kazitsanda bence bi degisiklik olmayacak bende o v yok ama iste antenlerim inmiyoo:)))iyi dusunnnnnnnnnnnn:18:

cnm benim de donelim vardi, ama kahkulu severim ve inat ettim hep kahkul kestirdim. ilk zamanlar hep boyle c gibi kivriliyordu sinir oluyodum. hergun cektire cektire dipinden fon cektim onlere bi islemi uzun sure yapinca uzayan sacin cikis yonu degisiyor. sacini duz cikmaya alistiryorusn yani. simdi ise sacimi kuruturken elimle bile sekil versem tutuyor. bu problemim kalmadi. 6. sinifta kahkulum vardi aman allahim fotolara baktikca guluyorum bu ne hal diye, ikiye ayrilmis rsmen alnimdaki sac iki tane c vardi :))))

cnm birde biraz kalin bi kahkul kullan, hani bolye arkadan v gelenlerden, bu surecte isine cok yarayacak bir kesim, hatta bunu kendin bile yapabilirsin. evde kahkul kesimi diye bi topikte var kk da

meltemcim sen epey sabırlı davranmışsın ben bir kaç denemeden sonra sinirim bozulup kahkülü kullanmıyorum birde benim fön uzun süre durmuyor sen gün boyunca bozulmadan kullanabiliyor muydun?

meltemcim sen epey sabırlı davranmışsın ben bir kaç denemeden sonra sinirim bozulup kahkülü kullanmıyorum birde benim fön uzun süre durmuyor sen gün boyunca bozulmadan kullanabiliyor muydun?

cnm ben gercekten sabirliymisim :) tabiki uzun bi sure sikinti cektim. saclarimi banyodan sonra kuruturken aliskanlik olmustu onlerine fon cekmek... sacim alismaya baslayinca gun icinde bozulmamaya basladi, ama tatlim ben kahkullerimi kalinlastirinca cok rahatladim aslinda :)donelin kendini gostermesini engelliyor ya o yuzden :))) bi de bazi spreyler var saca sertlik vermeden seklini korumaisni sagliyor, onu dene. aaaaa bak sana bisey daha dicem. yazin alnin cok terler ya, kahkul yagli durur. ben ozellikle yazin ozelliklede alnima pudra uygluyorum ki kahkullerim yaglanmasin diye, solemek istedim :)))

canım sen bu konuda epey ustalaşmışsın ya bende kahkülü kalın kestirmek istiyorum ama malesef saçımın ön tarafları arkaya göre daha az şu sıralar dökülüyor yani öyle tok duran bir kahkül olmaz pudrayı söylediğin çok iyi oldu dediğin gibi hem sıcaktan hemde çok oynamaktan kahkül çabuk yağlanıyor bunu da deniyim

sana solemeyi atladigim bisey var sanirim tatlim bnm de saclarimin onu seyrek hatta koselerim acik bi ara minoksil kullandim sirf bu yuzden. ise yariyor inan. simdide bitoin hapi iciyorum. medibiohtin. saclarimi hem guclendirdi hemde on kisimlarin gurlesmesini sagladi. beslenmene cok dikkat et cnm, asiri derecede onemli. her besin grubundan az da olsa tuketmelisin. bu aralar kahkullerimi uzattim yandan kullaniyorum, biraz da gurlestti havali durmaya basladi :) sacimi ne kadar kalin alirsam alayim anca normal bi kalinlik iste dert etme onu sennnn, hatta bi resmini koyarsan kahkullerinin daha iyi yorum yaparim tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…