- Konu Sahibi yansimasal
-
kızlar benim saçımın ön tarafında yani alnımda bir dönek var tam adı bumu bilmiyorum dakalp yüz şekli de deniyor sanırım ve ben kahkül yada perçem kestirmek istiyorum ama kuaförler olmaz diye kesmek istemiyor zorla kestiriyorum gerçekten kullanması çok zor oluyor saç o dönekten geriye doğru gidiyor hani kahkül gibi alına düşmüyor yada perçem gibi alna gelmiyorda diğer saçların üstüne yan tarafa gidiyor ama ben alnımı kapatsın istiyorum bildiğiniz bir çözüm var mı?
bende uzun zamandır kahkül kestirmiyorum canım ama şimdi heveslendim tekrar kestirmek istiyorum ,belki kk' da buna da çözüm bulan pratik hatunlar vardır diye düşündüm, lütfen olsun lütfen
evet canım fönle biraz perçem gibi duruyor ama yine havalı havalı oluyor bir süre sonra dönüyorben alının ortasından gelen o fazlalık saçları kazıtsam bir çözüm olabilir mi yada daha beter mi olur
meltemcim sen epey sabırlı davranmışsın ben bir kaç denemeden sonra sinirim bozulup kahkülü kullanmıyorumbirde benim fön uzun süre durmuyor sen gün boyunca bozulmadan kullanabiliyor muydun?
canım sen bu konuda epey ustalaşmışsınya bende kahkülü kalın kestirmek istiyorum ama malesef saçımın ön tarafları arkaya göre daha az şu sıralar dökülüyor yani öyle tok duran bir kahkül olmaz pudrayı söylediğin çok iyi oldu dediğin gibi hem sıcaktan hemde çok oynamaktan kahkül çabuk yağlanıyor bunu da deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?